Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz #45553408 #55246 üzenetére

Itt is légy üdvözölve!

Szerintem az első reakció az, hogy jézusmária, a kisbetűsből is mennyire elegünk van, erre itt egy nagybetűs! :D De ez csak az első sokk lesz......

Ez a pörgős topik, a Mint saját topikja nem annyira, az alapok közösek, a tagok is ugyanazok, így ide érdemes írni minden nyűgöt. Ide jobban benéznek a hozzáértők is, nem csak a műkedvelők, mint én meg a videátor uram. :D Sok guru ignorálja a topikot, egyrészt rühelli már azt is, hogy kezdőknek is csinálnak disztrót, mások ideiglenesen vonulnak ki, mert nem értenek egyet a kezdő topik definiálásával. Mindentől függetlenül nagyon jó kis csapat van itt, igazából még jobb lenne Tg nélkül, de ez van.....

-------- Ha már itt vagyok, újra előjövök egy KDE-es kérdéssel. Friss Mint telepítés, boot után a wifijelszavazásnál felugrik ez az ablak, de nem érdekli mit irok be vagy beállítom-e a kdewallet-be, amit be kell, következő bootnál ismét felugrik. Kigyomláltam a kdwalletet, nincs is már a rendszerbeállításokban, a következő boot-nál már csak konzolosan enged bejelentkezni startx-szel. Ezután feláll a rendszer és az első, ami felugrik, az újra ez a kisablak:

Hogyan lehet ettől megszabadulni? Chakránál működött a kilövése, de itt nem. Az is fura, hogy a kwallet kilövése után miért ezt a ronda háttérképet rakja be........

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés