- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #52665 üzenetére
Nos, ami azt illeti, nem fogok hazudni, igen, a videóknál engedélyezve van a monetizálás. A fiók össze van kötve egy Adwords accounttal, és minden platformon engedélyezve van a reklám vetítése. Hiszen, úgy voltam vele, hogy élvezem amit csinálok, és ha még pénzt is kapok érte, ha nem is sokat, csak egy villanyszámlányit, már megérte.
Azonban... A YT nem ilyen egyszerű. A monetizált videók csak 10 ezres össz nézettség felett kezdenek el pénzt termelni. Nyilván onnantól van az, hogy a googlenek nem deficites a játék. Tehát ahogy mondtam minimum 10 ezres össz nézettség kell. A mai napon ez 1302-n áll (A névjegy fülön mindenki láthatja)... mondjuk úgy, hogy egy ideig nem számítok innen profitra, még egy zsemlényire sem.
Pláne 59 feliratkozóval.És még utána is filléres összegekről beszélünk, egy videó után ilyen 2-3 Ft-okról. Amit jóvá ír a rendszer az Adwords számlán, és ott emlékeim szerint minden 20.000 Ft után kérhetsz kifizetést. Tehát hiba csöpög le nekem 1 év alatt 19.500 Ft nem tudom kivenni, mert nem éri el a 20k-t. És ha még ki is veszem, adó köteles természetesen.
Ha ebből pénz akarnék csinálni akkor webshop, merchandise és partnercég. Aki szintén leveszi a saját sápját persze, és a rosszabbik, hogy elkezd szépen Celebesíteni. (lásd PlayIT ház)...
És akkor még nem beszéltem az adblockról.
Na. Mindenki látja gondolom, hogy nem ebből leszek milliomos.
6lábú farkas ... jajj.
Láttam én is az úriember videóját, azt hiszem a linux részletes bemutatása a címe. Nos ebben a videóban minden megtörténik, de minden, csak épp a linux részletes bemutatása nem.
Ellenben egy egészen jó és élvezetes életvezetési tanácsadó, és abban igaza is van, már többé-kevésbé.
Mondjuk úgy, hogy ő is EGY volt az indokok listáján, nekem, hogy miért KELL egy normális releváns összeszedett szakmai kezdők számára indított csatornát indítani. És ezért hálás is vagyok neki valamilyen szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Xbox Series X|S
- Bittorrent topik
- Próba
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Robogó, kismotor
- Milyen légkondit a lakásba?
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest