Új hozzászólás Aktív témák

• Csokimester

csendes tag

Na sikerült összegyűjtenem a kérdéseim: 1. ha fel akarom telepíteni az Ubuntut, akkor elég e neki ha a mostani C meghajtóm (ami 20 giga) felosztanám egy 15 és egy 5 gigás partícióra? a 15ös lenne a linux rendszer az 5ös meg a swap, bár nemtom hogy swap partíció kell mert 1giga ramom van, és valahol azt olvastam hogy 1 giga körül már nem feltétlenül fontos. 2. kezeli e a linux fájlrendszer a 4 gigánál nagyobb fájlokat? mert elég sok iso fordul meg a gépemen, és nem szeretnék ezzel befürödni hogy utólag derül ki, hogy nem tudja kezelni. 3. tudna valaki olyan oldalt linkelni, ahol le van írva hogy hogy működik a programok telepítése?:) mert találtam egy két oldalt, de legtöbbje nem olyan sülttök kezdőknek készült mint én :D Előre is köszönöm a válaszokat!:)

mod: ngabor2: megcsináltam amit mondtál, ki is írt egy pár dolgot a terminál, de nekem a wireless azért nem müxik most, mert egy gombbal kell bekapcsolni a gépen hardveresen. És ennek már utána néztem, hogy ehhez melyik program kell (fsam7400 vagy acer hotkey), szóval elvileg annak mennie kell ha feltelepítem.:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés