Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

Üdv!
    Mi lehet a probléma nem tudom egy disztro sem bootol pendrájvról, asztali gépemről sem már kész vagyok ko. .
    Amit csináltam idáig már hogy mondjam ilyet még, nem láttam és nem tudok rájönni mit csinálok rosszul.
    Amit használok pendrájv hoz a Rufuszt és YUMI-2.0.0.0-ást, látszólag minden jó.
    A YUMI-2.0.0.0 több distrot képes ráírni most írja éppen linuxmint-17.2-xfce-32bit.iso-t, végeztével tudom megkérdezi akarok még új distrot csinálni, válaszom nem bezárja a kérdező ablakot hogy minden rendben.
    A YUMI-2.0.0.0 bezárom és laptop újraindítás után.
    laptopomról bootol pendrájvról mindegyik distróval bootol de főképernyőig jutok el csak, mondom tovább csak nehéz röviden írni a témát.
    A laptopomról ugye bootol pendrájvról ezután bejön a főképernyő ahol számolja az időt, jobban nem tudom mondani csak így: nyomok egy entert az ablakra, átvált több lehetőséget is tudok választani itt és alapba első menüpontra ismét entert nyomok és látszólag miden rendben van.
    Körülbelül 2 pillanat után ér a meglepetés minden esetben így volt.
    A képernyőn fekete vonalakkal tele, ugy 3 sorban és a gép megadja magát megáll.
    Az asztali gépemen is próbáltam ki mind a14-distrott hogy be bootoljón pendrájvról és nem bootol-t minden lehetőséget kipróbáltam mát sikertelenül és zárom soraimat.
    A distrok listájáról itt a link: http://www.linuxmint.com/release.php?id=25
    Minden segítségnek örülnék és várom válaszotokat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés