Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

válasz lev258 #39479 üzenetére

Megnézem, hátha tudok rá frissíteni. A kernel frissítés anno csak rontott vagy semmit nem javított a problémán. Mondjuk nem próbáltam 3.19-es kernelt, de szerintem attól még instabilabbá vált volna a rendszer az eddigiek alapján. Ez a külön driver frissítés megoldást jelenthet, ha tényleg van újabb. Úgy nézem a linkelt fórumok alapján, hogy a régebbi drivereknél sok esély nincs a javulásra. Az nvidia-ra mutogatnak, hogy az ő eleve hibás driverükről kellene reverse engineeringel valahogy összehozni egy jót, és hogy ez mennyire nem egyszerű. A legutóbbi idén áprilisi hír, aminél még mindig küzdenek ezekkel a kártyákkal, de azt mondják már valamit javult a helyzet, és nincsenek random fagyások. Ezt végülis alá tudom támasztani a régi driverrel fagyott, az újabbal nem. Hátha van még újabb.

szerk:
    Közben bebootoltam xfce alól 340.76 van. Szóval nincs újabb. :S Azért még reménykedem, hátha másik distroval jobban muzsikál... Lehet, hogy veszek egy erősebb kártyát a későbbiekben, ezt meg eladom.

Új hozzászólás Aktív témák