Új hozzászólás Aktív témák

• teleahocipöm

senior tag

Mondtam, hogy megpróbálom a netbankolást, most jött el az ideje. Elsőnek egy állandó megbízás módosítás, majd új megbízás adatainak bevitel, majd katt az "új megbízás rögzítése" gombra és itt vége, a tovább gomb mellett forog egy bizbasz körbe-körbe, de most már nem is forog. A gép nem fagyott le, a netbank felületen mozgatott egérmutatót érzékeli az oldal, de hiába kattintok bármire, semmi.... :( Az "aláírandó megbízások"-nál látható a két megbízás, tehát bevette az adatokat.

Mivel semmit nem tudok csinálni, bezártam az ablakot és újból megnyitva a böngészőt léptem be a netbankba. Az aláírandó megbízásoknál már nem látszik semmi. Megpróbáltam egyesével, a módosítás sikerült, rögzítette a rendszer, de utalás adtainak bevitele után a tovább gombra kattintva, megint csak az a forgó bizbasz és kész, nem lépett tovább. Megpróbáltam új belépéssel, de a pörgö bizbasználnál nem jutok tovább.

A CPU használat 14%, RAM használat 45%. Eddig az összes próbálkozásom így halt el Linux alatt, de Win alatt ilyen soha nem fordult elő! Nem hiszem, hogy ez hardver hiba lenne. Sajnos a netbankoláshoz Win kell, legalábbis nekem!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés