- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Skacok, most ott tartok, hogy jó ez a linux, de nekem hiányoznak a megszokott win-es programjaim. Tutira nem tudnék áttérni rá. Jelnleg egy Bodhi linuxot nyúzok, ami Ubuntu alapú, csak sokkal gyorsabb. Szép, jó gyors, de vannak korlátai.
Netezni, zenét hallgatni, meg egy levelet megírni tökéletes, de nálam itt meg is állt annak ellenére, hogy sosem játszom a gépen. Lehet, hogy kevés linuxos ismereteim mondatják ezt velem.
Amiket win-en használok, és szeretek:
Photoshop - itt tudom, hogy itt van a GIMP, de én nem tudom megszokni
Dreamweaver - ennek nem találtam alternatívát, ami ilyen kezes lenne
FastStone Image Viewer -ilyet sem találtamNem tudom, hogy ezeket lehet-e futtatni Wine-on, vagy valami virtuális felületen.
A többi dolog nagyon jó linuxon, bár a kezelése szerintem jóval bonyolultabb mint egy win (amíg bekonfigurálod, és ha probléma van). Tegnap p. az enlighment szólt, hogy frissítsem, megtettem, mire szépen kiléptetett, és többet vissza sem engedett grafikus felületen. Szerencsére másik gépen kigugliztam egy három soros parancssort, amit konzolon begépelve (mert persze, hogy jó volt a jelszóm, csak a grafikus felületen tiltott le), frissíteni kellett az egész linuxot, mire helyrejött.
Ilyen dolgokkal találkozva, ha valakinek nincs másik gépe, vagy kevésbé hozzáértő, asszem summás véleménye lesz a rendszerről.
Bocsi a hosszú hsz.-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest