Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sub-ZeRo

nagyúr

válasz llaszlo #20047 üzenetére

Hát passz, még ismerkedem a rendszerrel, nem tudok rá válaszolni. Majd egy év múlva ted fel a kérdést. :)

Más: Ha beállítottam egy háttérképet, akkor induláskor azt adta be, most nem úgy megy. Valakinek ötlet?
    A gyári képekkel simán jól megy és nem tudom miért nem indul így. A wallsh vagy milyen programot mikor felraktam, akkor érthető volt, mert véletlen szerűen adott be képet. Utána is jó volt ha töröltem a programot, de most már sokadik be- kikapcsolásnál már nem jó. Ötlet?

(#20050) CPT.Pirk: Te mágus vagy linuxok terén és lenne egy kérdésem. :DDD
    Múltkor "lehurrogtál" :D hogy miért ubuntut raktam fel. Most van egy 80-as vinyóm feleslegbe mert a win7-et legyalultam, hogy egy xp-t felrakok és a régi eredeti MOHAA játékokkal meg COD-kal játszom, de beállt az xp rendesen, valami nem tetszik neki. Raknék fel erre is egy linuxot, de úgy, hogy ne dual boot legyen, hanem hogy ha nincs rárakva a linux vinyó akkor működjön a win8 az asztalin. Kérdés, milyen disztrót szedjek le? Az ubuntuval sincs bajom (még :DDD ) de mondhatnál egy jót, ami felhasználó barát könnyű, nincs szívás vele. A debian-ra eszküszöl, ha jól tudom. Az legyen, vagy másik jó is? Az a baj nekem a mint jön be, de az is ubi alapú, de a hátterek bejönnek, azért raknám azt fel. :B :D

Új hozzászólás Aktív témák