Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Valaki tud olyan problémát mondani, amit a flatpak rendesen megold és az alap oprendszer nem tudja?
Én 3 disztrót+1 RPi-t használok. Nálam pl. megoldja azt, hogy ha az egyik gépen Debian van fent, a másikon Fedora, a harmadikon Tumbleweed, akkor mindhárom gépen ugyanazt a verziót tudom használni a flatpakos programokból.
Megoldja azt, hogy amikor leülök a gyerekkel játszani, ő a Windows 11-es gépével én meg a Linuxossal, ugyanazt a verziót tudjuk használni Widelandsből, Minetestből, ... mert a flatpakos verzió friss, függetlenül attól, hogy nekem mondjuk Debianom van.
Megoldja azt, hogy amikor valaki távsegítséget kér tőlem, csatlakozni akarok a gépéhez, és azt mondom neki, hogy töltsd le a Rustdesket, akkor az ő verziója kompatibilis lesz az én verziómmal.
Megoldja azt, hogy ha valakinek, akinek más disztrója van, mint nekem, és azt mondom neki, hogy töltse le XYZ programot, akkor ő le tudja tölteni, ha van flatpak verzió az adott programból. Teljesen mindegy, milyen disztrója van.
Megoldja azt, hogy BIZTOS, hogy nem fogom tönkretenni a rendszerem azzal, ha valamilyen flatpak programot eltávolítok. Mert azért futottam én már bele olyanba, hogy le akartam törölni valamelyik gyári Gnome alkalmazást, aztán vitte volna az egész Gnome Shell-t. Meg láttunk már olyat, hogy valaki el akarta távolítani a Klippert, és vitte volna magával az egész KDE-t.
Teljes nyugalommal telepítek és törlök flatpak programokat, mert tudom, hogy annak rossz vége nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Razer Kraken Multi-Platform 7.1 INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest