Új hozzászólás Aktív témák

• Rowon

veterán

válasz sh4d0w #196 üzenetére

A Linux 4% asztali reszesedese pont jo

Dehogy jó. Pont azért nem portolnak rá egy csomó szoftvert, mert nincs felhasználóbázis, plusz a hatmilliófelé húzó közösségnek sem lehet semmit értelmesen legyártani.

Tele van mindenfele csillogo-villogo kutyuvel, ami elvonjak a figyelmet

KDE Flashback...

Mindezek tetejebe egy update lassu

Ezt adom! Én a Windows 10 frissítéseit nem győzöm kivárni. Már tikkelek, ha frissíteni akar valamit..

Meg nagyobb baj, hogy az alkalmazasok egy resze is a magaeva tette ezt a filozofiat, pl. egy Symantec Endpoint scan-t elinditani parancssorbol olyan korulmenyes, amivel nagyjabol a DOS korszakban talalkoztam utoljara.

Látod, ehhez nem értek, én csak egy mezei asztali user vagyok, aki nem akar (újabb) Windows verzióra váltani (pedig tudnék, mert 100% jogtiszta licenszem van), de a Recall és hasonló takony szolgáltatások miatt nem vagyok rá hajlandó váltani. Nekem ez már sok. És itt jön a nagy frusztráció, hogy van a Mac (felejtsük el), van a ChromeOS (felejtsük el), meg van a Linux, ami jó lenne, de az sem az igazi, mert az asztali Linuxokkal is millióegy probléma van. A BSD meg egy tökönszúrás.

[ Szerkesztve ]

Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!

Új hozzászólás Aktív témák