- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
petranyi
csendes tag
-
CJ4567
nagyúr
-
petranyi
csendes tag
-
VikMorroHun
őstag
-
emiki6
veterán
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
bozont
veterán
-
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
flymi
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Mister_X
nagyúr
-
flymi
addikt
-
Hunork
veterán
-
wesker24
senior tag
-
nonsen5e
veterán
-
Rony949
addikt
-
nonsen5e
veterán
Hát volt történés bőven:
egyelőre csak röviden:
Eléggé rövidre vágták a döntéseinket, kár érte. Végén szimplán Chloe áll elő a döntéssel, nem az eddigi 645984 döntésem következtében jön elő a végkifejlet. Kicsit talán többet vártam, az epizód eleje nagyon jól indult, de utána az egész lsdtrippelés, meg osonás a sötétben, miközben előjönnek sorra az újrafelhasznált assetek, egy dolog az, hogy elég túlhasznált a játékokban a lebegő semmiben lévő folyosóhalmaz, másrészt ahogy mondtam, számomra eléggé lerítt róla, hogy vagy elfogyott a kreativitás, vagy az idő, vagy a pénz. (most így fejből: Dying Light, Metro 2033, Assassin's Creedek, FFXIII-2, de szerintem ha végiggondolnám, még fél tucat játékot legalább mondanék.) A vége után a menüben az alsó "reklámcsíkon" eddig is úgy hivatkoztak rá, hogy "Life is Strange Season 1"?
+ Azért elég jól megizzasztotta a gépet 1440p + 16xEQAA mellett.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
+ Ha már videojáték és zene, én az FF-re esküszöm.
-
nonsen5e
veterán
-
fpeter07
veterán
Ha sok ilyen játék lenne, ez a játék se lenne különös, és érdekfeszítő.
Én holnapra tettem a finálét, mert gondolom nem 5-6 órás epizódról van szó. Különben is, a Dark Roomot még újra meg kellett néznem a finálé előtt. Kíváncsi vagyok melyik összeesküvés-elméletem lesz valós.
Nem vagyok diszkó párti, de amit a készítők összehoztak az rendkívül hangulatos. Remek zene, dinamikusság, hangulat stb. A jó játék/film meghatározója a zenéje. (ld. Karib-tenger kalózai, Crysis Inon Zur-zenéje, csak hogy mindkét világból írják példát, ahányszor hallok őket borsózik a hátam)
A LiS egy interaktív film, szerencsére mindkét oldal előnyeivel együtt. -
nonsen5e
veterán
-
nonsen5e
veterán
-
nonsen5e
veterán
-
sixpak
nagyúr
-
fpeter07
veterán
-
fpeter07
veterán
-
wesker24
senior tag
Az EP 2 végén nagyon sok dolog számít ! Ugye ha az EP1-ben bepanaszolod Nathant és azt választod hogy ö drogozta be akkor Nathant
függesztik fel.DE ha az EP1-ben nem avatkozol közbe amikor David Kate-et zaklatja hanem lefotózod őket és az
EP2-ben szólsz is róla Jeffersonnak és David-et választod az EP2- végén és ráadásul ha van is róla fotód
hogy David zaklatta Kate-t akkor az igazgató David-et függeszti fel,
de ha nincs róla bizonyitékod akkor Max-et függesztik fel.Harmadik eset amikor Jefferson függesztik fel amiért az Ep2-ben megbántotta Kate-t ! -
wesker24
senior tag
-
sixpak
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● a spoiler formázás a topicban elérhető.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)