- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Vampyr fan jelen. Már mikor meghallottam, hogy miről szól a játék, hol játszódik, és hogy szupernaturális erők vannak benne... London, világháború, karantén, spanyol nátha. Már külön-külön is felkapom rá a fejem, de ez az összegyúrt massza engem teljesen megnyert. Jó volt a harcrendszer, a képességek, a darkos hangulat. Mivel jó vámpírt játszottam és nem ittam ártatlanok végét a játék vége brutál nehéz lett.
A Twin Mirror-t meg a másik Dontnod játékot nem ismerem. Nem érzek késztetést a végigjátszásukra. Majd talán a jövőben.
-
fpeter07
veterán
Én már évek óta hűséges LiS fan vagyok. Már a kezdő jelenetben zsepi után nyúltam. Nem tudom, hogy lehet egy ilyen szép játék ennyire szomorú. De hát épp ezért is játszunk vele. Nem igazán ismerek más játékot, ami ennyire hat az ember érzelmeire.Amikor a LARP-ban Alex összekapcsolódik Ethan-el, az olyan volt, mintha felkapcsolták volna a villanyt. A döntéseket illetően nem voltak szőrös szívűek a fejlesztők, hiszen nem nagyon volt rossz döntés/következmény a történet egyvonalúsága miatt.Egyedüli furcsaság számomra a történet időbeli vezetése volt. Úgy tűnt, mintha hónapok telnének el, miközben csak napok/hetek. Bár ez lehet a LiS univerzummal jár. Az első részén végén is kezdett szétesni az idő/tér. Még 1x-2x végigviszem és csinálok belőle egy élménybeszámolót. Érdekel, hogy mi történik a mosogatatlan edényekkel és a gyomlálatlan erkéllyel.
-
fpeter07
veterán
Nekem nagyon bejött az a játék, élveztem majdnem minden percét. Nagy gyengém a nyomozgatós/krimi játék. A saját halálod körülményeit kell kiderítened. Nagyon jó hangulata volt.
szerk: The Walking Dead: Azt hiszem táblagépen próbáltam ki, gondolom ez azért más, mint az asztali verzió. Határozottan jobb volt a sorozatnál, de zombikra nem vágyom.
(#626) emiki6: Call of Duty 2, Team Fortress 2, Mirror's Edge, Colin Mcrae Rally. Az első kettő nagyon sokáig, az utóbbi kettő rövidebb ideig ugyan, de jó szórakozást adott. Anno vizsgaidőszakban a Colin nagyon ott volt a szeren.
LiS szerű sztorival én nem nagyon találkoztam, szerintem páratlan játék. Talán az Alan Wake, ami partiban van vele. -
fpeter07
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Anno egy rész kivételéhez 1 hónap volt szükség. Úgy 6 hetente jelent meg egy rész. Szerintem ez nem volt hülyeség a fejlesztőktől. Anno nyilván többet és gyorsan akart az ember, de legalább egy-egy részt sokszor végig lehetett vinni.
szerk: Tudtok még ehhez hasonló sztoris játékot? Murdered Soul Suspect és a Vanishing of Ethan Cartel jut eszembe csak. Mindkettő természetfeletti jelenségekkel foglalkozik és le a kalappal előttük. Sajnos az ennél újabb játékok már nem mennek el a gépemen.

-
fpeter07
veterán
válasz
elektrotank
üzenetére
Nem szívás, mert mire te megkaptad a dobozosat, addig én kedvemre játszogattam. Az ME2-t jó lenne beszerezni, de 12k-nél drágábban még nem vettem játékot. Az is nagyjából 2008-ban volt. Azóta a LiS volt a legdrágább játék, amit megvettem. (~6k Ft) Általában megvárom, míg budget kategóriába esik egy játék.
-
fpeter07
veterán
válasz
elektrotank
üzenetére
Nem arról van szó, hogy drága. Hanem arról, hogy a játék tkp. már megvan. A másik dolog, ami lebeszél róla, hogy májusban jön a Mirror's Edge folytatása, ami esélyes (a tavalyi LiS után), hogy idén ő viszi el az goty díjamat. De nagyon morcos leszek, ha 15k-es bolti áron fogják árulni.
-
fpeter07
veterán
válasz
elektrotank
üzenetére
Elmegyek krumplit venni a zöldségeshez, szépen meghámozom és eladom valakinek a héját. Most nagyjából ezt mondtad.
Egyébként én nagyon vigyáznék rá, ki sem venném laptopból. -
fpeter07
veterán
válasz
elektrotank
üzenetére
Soundtrack cd-t nem adod el?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fpeter07
veterán
válasz
elektrotank
üzenetére
Ha majd Pesten járok, lehet megkeresem a játékot. Azért a Soundtrack CD-ért megéri hetekig vajaskenyéren élni.

-
fpeter07
veterán
Valakinek egyébként megölte Franket? -
-
fpeter07
veterán
válasz
wesker24
üzenetére
Egy történet alapú játéknak ilyen befejezést adni tényleg nem volt a legjobb ötlet. Mass Effectnél is sokaknak ez volt a gondja. Én elfogadtam mindkét játék befejezését. Egyedül az nem tetszett, hogy ilyen páratlan játékokat egy tök egyszínű befejezéssel zárják le. Pedig olyan szép összeesküvés-elméleteket dolgoztam ki játék közben is.
Reméljük a srácok a vámpíros krónika végét jobban össze tudják majd szedni, mert LiS-nél eléggé szedett-vetett lett. -
fpeter07
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Ezek döntések. Én pl. arra lennék nagyon kíváncsi, hogy mi van, ha Franket kinyírjuk véletlenül, esetleg megsebesítsük. Mivel alapvetően a jó oldalon állok, sajnos a szerepjátékokban is nehezemre esik a gonosz tettek kiválasztása. Mass Effectnél is voltak egyes párbeszédek (ott renegátnak hívták), amik durva kimenetelt jelentettek. Pl. kidobjuk a fickót az ablakon, csak úgy lazán. -
fpeter07
veterán
válasz
elektrotank
üzenetére
Nyilván nem drága 9000-ért sem, nagy fan vagyok, sokkal többet is megérne. De ha ugyanazt megkapod olcsóbban, akkor több pénzed marad egyéb dolgokra.
"Másrészt van itt olyan is, akinek már megvan, de megveszi a dobozost is." Nohát igen, ez egy anomália. Ez kb. olyan, mint én tavaly megvettem a Beverly Hillsi Zsaru első két részét. Miért, hiszen megvolt otthon dvd-re kiírva... Passz, mindenesetre megvan még egyszer. Viszont ha jogtiszta lett volna az elődje tuti nem veszem meg. Várom az érveket.

(#490) KubanitoS: Nyomás volt a srácokon, gondolom a kiadó nem szerette volna elhúzni a játékot.
-
fpeter07
veterán
válasz
elektrotank
üzenetére
Miért nem veszed meg online? Jóval olcsóbban kijönnél vele. A játék úgy is steames.
-
fpeter07
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Kiadták a játékot, biztos nem adnám ki újra, ráadásul dobozosan.
-
fpeter07
veterán
Igen, arról van szó. Örülök, hogy többen is ismeritek a játékot. A szellemes nyomozásosdi miatt vettem meg, mivel a Murdered: Soul Suspect nagyon bejött. A grafikájától leesett az állam.
Pedig engem a zene és a hangulat érdekel elsősorban.(#458) Gertrius Opcionális az a rész. Csak egy puzzle, amit meg kell fejteni. Nem egy Dead Space, abban már egy rosszul csukódó ajtótól is vert a víz. Pedig csak néztem a játékot.

-
fpeter07
veterán
Max nem tud meghalni, mert a képessége megakadályozza ebben. Éppen emiatt meg sem fordult a fejemben, hogy Max meghalhat a játék végén. Bár nem rég vittem végig a The Vanishing of Ethan Carter c. játékot, amiben nem volt semmi fegyverünk. Gondolná az ember, hogy ilyenkor nincs is veszélynek kitéve. Aztán szép hirtelen a játék egy részén megmarcangolt egy zombi.
A hangulat alapján lehetett sejteni, hogy valami furcsaság van, konkrétan alig mertem belépni a régi bányába. Eléggé meglepődtem volna, ha Max meghal. -
fpeter07
veterán
Pedig gondoltam egy olyan befejezésre, hogy pl. Maxot elütötte egy autó és a kórházban eszméletlenül fekszik. Kvázi álomkép lett volna az egész játék. Sajnos a fejlesztők nem rugaszkodtak el a valóságtól. Pedig lehetett volna egy nagyon monumentális befejezést kölcsönözni a játéknak.
Hogy dicsérjem is őket, az egész epizód sínen volt. Minden egyes helyszín adta a maga furcsa hangulatát. Megállt az idő játék közben.
Csak ne legyen folytatása, mert ez páratlan játék. -
fpeter07
veterán
válasz
nonsen5e
üzenetére
És így kerülsz végtelen ciklusba.
#437) wesker24: "Mi van akkor ha Chloe megint bajba kerül ? Chloe állandóan veszélynek lesz kitéve akkor is Max megpróbálja megmenteni újra is újra ?" No lám, úgy látszik a két a különböző befejezés még is egészen hasonló.(#439) wesker24 Alyssaval sajnos nem találkoztam a vihar idején, mert a bal oldali házba mentem be először. -
fpeter07
veterán
Én magam is elgondolkodtam pár percig a végén. Ha visszamentem volna a lepkés kép segítségével, mi a garancia arra, hogy nem pusztul el a város? Szerintem ez a befejezés a felfoghatóbb (bár a másikat nem láttam, de a koporsót említette valaki, amitől nagyon kirázott a hideg). Az lenne a történet tanulsága, hogy ha kapunk egy képességet, akkor ne használjuk? Mert kvázi ez történik akkor, ha hagyjuk Chloe-t meghalni. Max minden egyes döntése ezután összekuszálta kicsit az idősíkot. A magunkkal való találkozásnál nem értettem, hogy miért tartjuk magunkat önzőnek.
Tiniként nem várható el, hogy világmegmentő cselekedetekre használjuk a képességünket, mivel nem látjuk át ilyen fiatalon a dolgokat. Ráadásul Max cselekedetei egyáltalán nem voltak önzőek.Más vizekre evezve az utolsó rész az apróságokat egyáltalán nem magyarázta meg. Mi volt a kék madár (talán a kék szajkó) jelentése? Mi történt a hajléktalannal? Mi volt a spirituális állatok bevezetésének célja? Az emlékfolyosó legalább megmagyarázta, hogy miért vannak falakon/tárgyakon fekete színű felfestések, amit csak mi látunk, pl. a mindent látó szem, utalás a jövőre)
És még jó pár kérdést ki tudnék találni, csak szükséges lenne még egy végigjátszás.Belegondolva Frank életben hagyása/megölése sok dolgon nem változtat. (a lelkiismeretem viszont az utóbbinál tiltakozott volna) Lehet, hogy a játékot végigjátszottam, de a puzzle még nem állt össze a fejemben. -
fpeter07
veterán
válasz
wesker24
üzenetére
Mit írtam volt, nem lehet dönteni egy ember haláláról sem. Ha egy élet felbecsülhetetlen, mennyit ér sok élet?
Egyébként meg nem akartam, hogy úgy érjen véget a történetem, mintha el sem kezdődött volna. Ez a befejezés olyan Mass Effect-esre sikeredett. Ott sem volt igazán döntési lehetősége a játékosnak. Egyébként lehet azért is tetszik annyira ez a játék, mert rengeteg utalás (filmekre, más játékokra, egyebekre) és átvett ötlet van benne. Igazi gyík-játék. 
-
fpeter07
veterán
Nem emlékszem, hogy bármely játék ennyire meghatott valaha. Azért egy stáblista általában nem olyan szomorú dolog, hogy könnyezek alatta. Különösen egy játék ez, szinte hihetetlen hova eljutottunk az első epizód óta. Max is utalt rá, 5 napja még fogalma sem volt az életről. Valóban elhittem, hogy ez nem játék, hanem maga az élet. Vannak bizonyos következmények, amikkel együtt kell élni. Még akkor is, ha az idő ura vagyok.
A végső döntésnél nincs jó választás. Nem lehet dönteni egy ember haláláról, vagy sok ember haláláról. Miért lenne az jobb, ha egy ember hal meg sok helyett? Ez nem számtani kérdés. 
44 órás játékidő "első" végigjátszásra azért nem rossz. És még mennyi időt fogunk együtt tölteni, alig várom
Bár kelleni fog egy kis idő, mire lesz merszem újrajátszani az ötödik részt. -
fpeter07
veterán
Ha sok ilyen játék lenne, ez a játék se lenne különös, és érdekfeszítő.
Én holnapra tettem a finálét, mert gondolom nem 5-6 órás epizódról van szó. Különben is, a Dark Roomot még újra meg kellett néznem a finálé előtt. Kíváncsi vagyok melyik összeesküvés-elméletem lesz valós.
Nem vagyok diszkó párti, de amit a készítők összehoztak az rendkívül hangulatos. Remek zene, dinamikusság, hangulat stb. A jó játék/film meghatározója a zenéje. (ld. Karib-tenger kalózai, Crysis Inon Zur-zenéje, csak hogy mindkét világból írják példát, ahányszor hallok őket borsózik a hátam)
A LiS egy interaktív film, szerencsére mindkét oldal előnyeivel együtt. -
fpeter07
veterán
Na végre jó időpontra rakták az 5. részt! Okt 20-án, őszi szünetben lehet majd nyomni. Éjszaka játék, nappal dolgozatírás.
-
fpeter07
veterán
Nem lett volna nyáron munka és most tanulás, akkor már ennek többszörösénél tartanék.
[link]szerk: Mirror's Edge-el/ Team Fortress 2-vel anno rengeteget játszottam. Előbbi pedig singleplayeres játék. Szeretem a különleges játékokat. Bár mostanában fps korszakom leáldozott és felváltotta a kaland-korszak. (ld. LiS)
-
fpeter07
veterán
Továbbra sincs időm játszani a játékkal. Egyébként mint mindenben, itt is az első rész volt a legjobb. Viszonylag nehéz átlátni kapcsolatokat, ha valaki egyben végigviszi, az nem semmi ember. Alyssa esetét a mai napig nem fejtettem még meg. És még van néhány mellékszereplő, aki esetlegesen fontos szerepet tölthet be az utolsó részben. Remélem méltó befejezést csinálnak a játéknak, bár a Dark Room nem ezt vetíti előre. (most a sztorira gondolok, a megvalósítás ismét gyönyörű lesz)
-
fpeter07
veterán
válasz
wesker24
üzenetére
Elég komplikált lesz a következő rész, valószínűleg sok befejezés lesz. Még mindig van mozgásterük a fejlesztőknek, de Mr. Jeff lelövése (lehet rossz a szóhasználat, mert valószínűleg ő lőtt a 4-ben)eléggé lekorlátozta a lehetőségeket. Nagyon hosszú lett az utolsó rész, nem tudom mikor fogom tudni még egyszer végigvinni.
A játék OST-jét mindenesetre rárakom telóra. Általában csak olyan zenéket hallgatok, amikhez valamilyen élmény fűz. A játék minőségének egyik alappillére nálam a zene. Crysis, Mirror's Edge, Mass Effect, Prince of Persia játékok, Alan Wake stb. egytől egyig tökéletes alkotások. A LiS-nek még hiányzik a vége, remélem a fejlesztőknek sikerül meglepniük. Lehet, hogy túl sok sci-fit és krimit olvasok. 
-
-
fpeter07
veterán
válasz
wesker24
üzenetére
Ez egészen jó összefoglaló lett. Bár Nathan apját én nem venném a főnöknek, csak mert sok pénze van. Szerintem nem lesz szerepe a történetben.
Ugyanakkor ezek eléggé szem előtt lévő dolgok. Most nagy játéktér állt a fejlesztők rendelkezésére és az eldugott dolgok voltak (a történet szempontjából) fontosak.A principalos üveg nekem is feltűnt.
Szóval ha valaki ki akarja találni, miről szól az ötödik rész, rengeteg időt bele kell ölnie a játékba. (végignézni minden képet és helységet nagyon sok idő)A hajléktalan nőről van véleményetek? Úgy tűnik nekem, hogy ő Arcadia Bay megtestesítője.
-
fpeter07
veterán
válasz
wesker24
üzenetére
Még mindig azt tartom a legvalószínűbb befejezésnek, hogy az egész történetünk csak egy álomkép. Rengeteg dolog utal erre. Sajnos eddig nem ért semmi meglepetés a történet alakulását illetően, remélem dotnodék a végére azért meg tudnak lepni. Nagyon sok Sherlock Holmest (+egyéb krimit) olvastam, így nem lesz egyszerű dolog. Próbálok kiokoskodni egy jobb befejezést majd.
-
fpeter07
veterán
válasz
wesker24
üzenetére
Képes voltál az összes számot bepötyögni? Pedig tök nyilvánvaló helyen volt elrejtve.
Aztán a másik kódos dolog David szekrényében otthon, a játék végefelé jöttem rá, hogy vissza lehet nézni az eddigi képeket, szóval ez marad kövire.Ez a drogos kérdés érdekes. A Rachel in the dark room rajzra utalva valószínűleg Nathant nagyon megrázták az események. Nem hiszem, hogy a tanár és Nathan összedolgoznak, valami zsarolás lehet a háttérben. Ki kellene majd találni, hogy Rachel halála szándékos vagy véletlen volt. Én speciel előbbire tippelek, mivel az elkövető gondolkodás nélkül elkábított minket és lelőtte Chloe-t. Ez azért eléggé furcsa. Bár már ott sántít a történet, hogy a két ifjú nem szólt a rendőrségnek sem akkor, amikor megtalálták a holttestet, sem pedig akkor, amikor tudták az éjszaka, hogy bajba kerülhetnek. Nathan sms-e is érdekes. Kezdem azt hinni, hogy Mark Jefferson nem létező személy, csak álnév. Az a gáz, hogy nagyon hosszú volt a rész, és teljesen perfekt lett. Az a parti is rendkívül hiteles volt. Egyelőre hagyom a gondolkodást, a történet után majd a részletekre akarok hangsúlyt fektetni. szerk: Még egy gondolat, ha Nathan apja lenne a hunyó, akkor az nagyon Hősök sorozatra hajazna. (bár szegény sorozat akkormár leáldozóban volt) Ráadásul már ismerjük a szereplőket.
-
fpeter07
veterán
H0ly f.ck! 6 óráig tartott végigvinni, de ez nagyon intenzív volt! Mintha egy extrém hosszú thriller filmet néznék, bár nem volt semmi új a nap alatt, a megvalósítás dicséretes. A végét viszont nem érteni, hiányzik pár láncszem, amit jó lenne kitalálni. Rég nem találkoztam ilyen játékkal, ami ennyire képes befolyásolni a player érzéseit.
-
fpeter07
veterán
Szégyenemre most vittem végig másodjára a 3. epizódot. Pár dolog lényegesen megváltozott, egyes döntéseken viszont képtelen voltam változtatni. Talán holnap rá tudok kukkantani, hogy mit alkottak negyedjére a készítők. Legalább kiderül, hogy melyik elméletem helyes és mi blődség.
-
fpeter07
veterán
válasz
nonsen5e
üzenetére
A folytatásoknál mindig gond, hogy sok esetben meg sem közelítik az első rész minőségét. Film-trilógiáknál és folytatásos filmeknél csak párat tudnék megemlíteni, ami hozta a szintet. Játékoknál hasonló a helyzet. Splinter Cell, Prince of Persia régebbi részei nagyon jó alkotások. Crysis 2, Assassin's Creed 2 meg köszönőviszonyban sincs az első résszel. Mind a kettőnél messze-messze elhagyták a hangulatot. Mai napig nem tudom, hogy milyen lények ellen küzdöttem a Crysis 2-ben, ami azért vicces.
De egyébként tök jó, hogy évente csak pár játék tetszik (lehet öregszem?). Várok rájuk 2 évet és megveszem őket budget kategóriában. Így egészen jól lehet spórolni. Időm rájuk viszont csak nyáron van.

-
fpeter07
veterán
3 hete vittem végig az ep 3.-at azóta nem volt időm vele játszani. És ti meg azt mondjátok, hogy olyan soká` jön a folytatás.
-
fpeter07
veterán
Holnap hata film ihlette: ha a tortenet vegen Max meghal, akkor automatikusan visszakerul abba az idobe, amikor meg minden rendben volt. A kulonbseg az, hogy o elfelejti a dolgokat.
Masik elmelet: az egesz tortenet Max fejeben jatszodik le, valoszinuleg chloe elhagyasa idejen. Termeszetesen nagyon kreativ elme kell ehhez, de a szereplok lehetnek Max egyes szemelyisegei. Ez nem illik a ,,cselekveseid kihatassal vannak a jelenre, a multra, es a jovobe,, rendszerbe, de erdemes kicsit elgondolkodni rajta.
-
fpeter07
veterán
Szerintem ez a szín dolog csak az ember jellemével függ össze. Az osztályteremben ha jól tudom csak pár szín van felrajzolva, a többit nem használják fel. A kék szajkó rejtélyt még nem értem, pedig visszatérő jelenség. [link] Elvileg párosával élnek. Most vagy az első részben megmentett madarunk hitvesét engedtük ki az ablakon, vagy ő maga volt az a madár. Egyébként is adja magát a kérdés, hogy egy erdei madár mit keres a háztartásban? Kihez tartozhat? -
fpeter07
veterán
válasz
Penguin95
üzenetére
Kicsit finomítsd még a hipotézised. Én a WC-s lányon gondolkozom. Elvileg a tudatunk utazik térben és időben. (a testünk csak térben tud) Ez alapján Max nem lehet az a lány. Egy időben két helyen még ő sem tud lenni. Bár kitudja mennyi ideje volt Maxnak time-exercizingra. -
fpeter07
veterán
Én sem, mert nem emlékezem rá, hogy mutatták volna a személyt. Az ilyen "apróságok" miatt is érdemes újravinni a régi részeket. Egyébként a tantermet is átrendezték, a színekkel kapcsolatos elméletbe ez egész jól beleillik. Piros=rossz, kék=jó. szerk: Egyébként este megnézem, hogy valóban patchban rakták-e bele dark Maxot. Laptopra nincs letöltve frissítés. -
fpeter07
veterán
Valószínűleg úgy fog indulni a következő epizód eleje, mint ahogy a 3 végződött. Ez egyébként nagyon ötletes dolog volt. Én tkp. nem azon lepődtem hogy Chloe lebénült, hanem hogy életben maradt. Sajnos mostanában megint nem lesz időm (irónikus) játszani a játékkal. Remélem a többi fórumtag életben tartja e gyöngyszem topicját. Rengeteg összeesküvés elméletet lehetne alkotni. szerk: Az utolsó részben a főboss valószínűleg ez az "úriember" lesz. [link]

-
fpeter07
veterán
Most egyebkent ertelmet nyert a let it go fali szoveg Chloe szobajaban. Alaposan at kellene nezni a helyszineket tobb adat remenyeben.
-
fpeter07
veterán
Srácok, érdemes holnap letöltenem az új részt, vagy várjak a 4.-re, mivel ez nem hozta az elfogadott színvonalat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fpeter07
veterán
Ez megint hétvégére tolódik sajna.

-
fpeter07
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Nekem egy héten alig van másfél órám játékra. Tkp. a függőségemet is már rég elvesztettem.
-
fpeter07
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Baromi nagy gonoszság, hogy a vizsgaidőszak kezdetére rakták a játékot.
-
fpeter07
veterán
válasz
Penguin95
üzenetére
Ez régóta az egyik olyan játék, aminek a folytatása nem hogy tűrhető, de élvezetes is. AAA-s játékok közül itt kell megemlíteni a Crysist, szegénnyel igen rondán elbántak. Az Assassin's Creed folytatása nem volt elcseszve még. Az ilyen kuriózum játékokat, mint a Life is Strange meg kell becsülni. Nagyon nehéz a szórakoztatóiparban jó folytatást csinálni, ez áll a legtöbb filmre is.
-
fpeter07
veterán
A kék madárról mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topicban elérhető.
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5241
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LiS szerű sztorival én nem nagyon találkoztam, szerintem páratlan játék. Talán az Alan Wake, ami partiban van vele.
Egyébként én nagyon vigyáznék rá, ki sem venném laptopból.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kár, hogy most "retro" játékkal nyomulok, tuti kipróbálnám.
Reméljük a srácok a vámpíros krónika végét jobban össze tudják majd szedni, mert LiS-nél eléggé szedett-vetett lett.

Tiniként nem várható el, hogy világmegmentő cselekedetekre használjuk a képességünket, mivel nem látjuk át ilyen fiatalon a dolgokat. Ráadásul Max cselekedetei egyáltalán nem voltak önzőek.