- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocker-Gabes
újonc
Gyorsba tudok most nektek véleményt írni.Ajánlották és megvettük Airfree P150 légtisztítót.Pince + földszinten anyósom lakik, 1. emeleten pedig sógóróm.Beköltöztünk csak ideiglenesen a fenti 21nm es szobába.(Munka miatt költözünk itt tanyáztunk 1 darabig).Fenti szinten is van fürdö,konyha 2 szoba és persze 1 belső lépcsőlejáró + a házban a padlófűtés.1.emeleten persze hogy anyósom be nengedi és bent is hagyja a 2 macskát de persze a mudi kutya is van hogy itt pihen.Fenti emeleten kb 64-70 százalékos a páratartalom.A mi szobánk és a mellette lévő konyha ablakai,falai tiszta vizesek.
Feleségem allergiás minden állatszörre,és persze a penészre is,elvileg a porra nem de az sem egészséges.
NAH szóval a saját tapasztalatom Mindenki saját felelőségére olvassa el.Megvettük a Airfree P150 légtisztító szelőztetett helyen üzemeltettük 1óráig hogy a por leégjen róla de nem éreztem büdösnek bevittem a 21nm-es szobába.Kb ott is ment 1 órát feleségem feljött és már nem annyira köhögött nem jöttek ki rajta annyira az allergia tünetei.Este sem volt vele semmi probléma,nem volt fulladása.Reggel lehoztam a légtisztítót próba képp.Főzés és egyébb itteni laptopozások miatt azaz itt volt dolgunk.Konyha,ebédlő,nappali kis folyosó egyben ami kb 60nm-er és itt vannak a macskák.Itt is érezhető volt a változás már nem volt annyira érezhető a tünetek.Röviden tömören nekünk nagyon megérte.Semmi hangja és feleségem is jobban van tőle.Sziasztok -
Rocker-Gabes
újonc
Sziasztok.Nagy segítség kellene,Kedves feleségem már napok óta a költözés miatt szenved az asztmája miatt.
Miféle légtisztítót vegyek kb max 100.000 ezer ft-ig. sharp-Xiaomi-kat nézegettem de kikérem a véleményeteket meg hát holnap már vennék is.A jelenlegi szoba tán enyhén penészes de az erkély felőli fal eléggé vizes is Sürgős lenne mert aztán utazunk tovább.előre is Köszönök Mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One mobilszolgáltatások
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eureka Mignon Specialita 17NX
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest