-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Lunky88 #64243 üzenetére
Én még így nem láttam, szóval nagyon jól tetted, hogy raktál fel képeket. Egyre inkább szeretném én is megépíteni.
Tyler: Élőben szerintem sokkal jobban mutatnak ezek a fák, bár osztom a véleményt, hogy az eredeti koncepcióban valóban jobban sikerültek. Nem tudom, hogy darabszámban mi a különbség a Lego és az eredeti verzió között és az mennyivel dobta volna meg az árat és a darabszámot, de már így is mindenki fanyalog az árak miatt, szóval ha még egy 20k-val drágább lenne a készlet nem tudom mennyivel lenne kevesebb a vevő, gondolom a Lego ezt is nézi és számolgatja. Ettől eltekintve a fak csak kiegészítés és maga a kunyhó a lényeg, ami tényleg szép és részletes lett.
-
Llew
senior tag
válasz Lunky88 #63893 üzenetére
Nem teljesen értem mire gondolsz.
Most kezdesz bele és rögtön több asztalnyi mocokat akarsz építeni?
A lego alapból draga hobbi. Ha Mocolni akarsz vagy kell gyári keszletből pàr, ami anyagot ad, vagy célirányosan kell kockákat venned. Az hogy mennyi az a célfüggvénye. Ha castle akkor attól is függ milyen épületet milyen stilusban, részletesseggel.
Ott a kovacsműhely készlet. Az önmagában 2000 elem felett van, és egy épület, ami még butított is az eredetihez képest.
Szóval csak egy-két komolyabb épülethez 100 000 alapanyag költség jöhet.
Kiindulasnak esetleg megoldas lehet a digitalis kezdés. Ott nincs korlát es ha megvan mar tudod miből mennyi kell a fizikai megvalósitashoz.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gmail
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...