- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Lunky88 #64243 üzenetére
Én még így nem láttam, szóval nagyon jól tetted, hogy raktál fel képeket. Egyre inkább szeretném én is megépíteni.
Tyler: Élőben szerintem sokkal jobban mutatnak ezek a fák, bár osztom a véleményt, hogy az eredeti koncepcióban valóban jobban sikerültek. Nem tudom, hogy darabszámban mi a különbség a Lego és az eredeti verzió között és az mennyivel dobta volna meg az árat és a darabszámot, de már így is mindenki fanyalog az árak miatt, szóval ha még egy 20k-val drágább lenne a készlet nem tudom mennyivel lenne kevesebb a vevő, gondolom a Lego ezt is nézi és számolgatja. Ettől eltekintve a fak csak kiegészítés és maga a kunyhó a lényeg, ami tényleg szép és részletes lett.
-
Llew
senior tag
-
Llew
senior tag
válasz
Lunky88 #63893 üzenetére
Nem teljesen értem mire gondolsz.
Most kezdesz bele és rögtön több asztalnyi mocokat akarsz építeni?
A lego alapból draga hobbi. Ha Mocolni akarsz vagy kell gyári keszletből pàr, ami anyagot ad, vagy célirányosan kell kockákat venned. Az hogy mennyi az a célfüggvénye. Ha castle akkor attól is függ milyen épületet milyen stilusban, részletesseggel.
Ott a kovacsműhely készlet. Az önmagában 2000 elem felett van, és egy épület, ami még butított is az eredetihez képest.
Szóval csak egy-két komolyabb épülethez 100 000 alapanyag költség jöhet.
Kiindulasnak esetleg megoldas lehet a digitalis kezdés. Ott nincs korlát es ha megvan mar tudod miből mennyi kell a fizikai megvalósitashoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest