- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz UberMutant #46759 üzenetére
Ok, bocs. Itt kérdezték és mivel az eredetihez kapcsolódott, sztem annyira releváns, hogy ha ennyire általánosítás a válasz akkor legyen róla szó, hogy talán mégsem.
(Nehogy onnan is eltanácsoljanak, mert az eredeti is szóba kerül az összehasonlításban. )Visszatérve ON-ra:
@Coyot
Nekünk az Audi volt most az első. A gyerkőc annyira nem autós, de ez tetszett neki és kipróbáltuk. Azóta szét se kapta ami igen nagy szó.
Bár a belső minifig ültetés/kézhely/kormányhelyért kiosztanék egy egyest de kívül nagyon eltalálták szerintem.Most van tervben az említett F40, Porsche, az egyik McLaren és Chevi a régik közül... meg az újakból 3, az Astonokon még gondolkodom. Meg még a Bronco kéne.
szerk: A másik témára most látom, hogy írtál. Akkor egy uccsó reakció. Hát ez valóban egy f*s lehet. Én ilyennel nem találkoztam. A modulart attól a pár dolgoktól eltekintve ugyanúgy raktuk össze mint egy eredeti készletet.
Sőt, a legnagyobb bajom a szoruló alkatrész volt. Ehhez képest azt a gyerek rakta össze 80%-ban. Az eredeti vonatban többet segítettem neki "összenyomni".[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest