- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
UberMutant #46759 üzenetére
Ok, bocs. Itt kérdezték és mivel az eredetihez kapcsolódott, sztem annyira releváns, hogy ha ennyire általánosítás a válasz akkor legyen róla szó, hogy talán mégsem.
(Nehogy onnan is eltanácsoljanak, mert az eredeti is szóba kerül az összehasonlításban.)
Visszatérve ON-ra:
@Coyot
Nekünk az Audi volt most az első. A gyerkőc annyira nem autós, de ez tetszett neki és kipróbáltuk. Azóta szét se kapta ami igen nagy szó.
Bár a belső minifig ültetés/kézhely/kormányhelyért kiosztanék egy egyest de kívül nagyon eltalálták szerintem.Most van tervben az említett F40, Porsche, az egyik McLaren és Chevi a régik közül... meg az újakból 3, az Astonokon még gondolkodom.
Meg még a Bronco kéne.
szerk: A másik témára most látom, hogy írtál. Akkor egy uccsó reakció. Hát ez valóban egy f*s lehet. Én ilyennel nem találkoztam. A modulart attól a pár dolgoktól eltekintve ugyanúgy raktuk össze mint egy eredeti készletet.
Sőt, a legnagyobb bajom a szoruló alkatrész volt. Ehhez képest azt a gyerek rakta össze 80%-ban. Az eredeti vonatban többet segítettem neki "összenyomni".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest