Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
a baconöstől hányingerem van komolyna olyna szaga van
1x ettem részegen mert más ízű nem volt a boltba, hát azt nem kívánom senkinek hogy értem haza, 1megálló busz 1 megálló gyaloglás kb
A legfinomabb még a króaszanból a princesses sajtos.tudom drága meg kicsi meg hamm hamm azt annyi,de ha akkor sütötték melegen, hát hmmm...1 tálcát meg tudnék enni.
Visszakanyaródva a tescohoz, szerintem a vörösbegyesek sajtós pogiját elég kevesen tudják überelni, pl:speciel csak a nagymuter pogija....a tesós kroaszan se rossz, az ósan spanglija a legjobb volt, de elszúrták mert már a tésztájába nem raknak sajtot csak tetejére, nem ugy mint régen.....
[Szerkesztve] -
Palkó
tag
válasz
.:Kristian:. #35 üzenetére
Jóhogymánnem azt várod el, hogy neked kopaszok süssék a fánkodat !
-
Integra
titán
válasz
ilyen a gundelban is volt velem. most mit mondjak erre?
-
szatocs
őstag
válasz
Lehet, hogy a tied volt
Viccet félretéve én még nem találkoztam bennük hajszállal, pedig nem egy csomaggal fogyasztottam már el belőle. De ha elsőre próbáltam volna, és a tapasztalat hasonló lett volna, biztos én sem vettem volna többet. -
bagyulajuve
addikt
en mostanaban egeszen sok fankot eszek, mikozben a 11 orai kaveszunetemet tartom
-
dragonfx
veterán
-
Lord Zero
addikt
..meg a quick (talán emlékszik még vki, kurva jó kis toastok voltak ott)
mert kicsinálták őket (kicsinálódtak, hivatalosabban)
és hogy a kicsinálás mennyire kicsinálás, ill. kinek mennyit hozott/vitt a zsebébe, az az, amit itt mi az életben nem fogunk megfórumozni, jól
szerk.
és hogy kicsit on legyek: a dunkin' fánk isten volt, manna a trágya közt, punktum
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
Árpád híd aluljáró, ott ahol pestfelé befelé kell az 1eshez menni ott van egy az aluljáróban iylne fánkos, rengeteg féle van és fini.
80ft körül van darabja.
Amugy a legjob a dunkin dónecc volt vagy mi volt a neve, régebben d emár nincs a cég.vagy csak eltünt???
Abból az amelyik középen vanília puding, körülötte csokikrém, meg ilyne konfettiszerű ízé rászórva.de a fahéjas is kira volt.de drága is volt anno.Annak aki ugye vette, nem mint egyes ingyenélők, akik haverjuk kapcsolatata által jutottak hozzá naponta a suliból hazafelé menet a napi ''adag''hoz.......jujjj ez én voltam.
[Szerkesztve] -
ÉM
tag
Szerintem azért az a teccsós fánk csak addig ''jó'' míg friss. Egy pár óráig. Másnaposan már a kutyának se adnám oda.
-
bocX
tag
én mondjuk nem pesti vagyok, de tesco elég általános, valahol 2 is van egy városon belül (és valaki aszonta épül a 3., szal finom a tescos fánk egyébként, bár én is elég rég kajoltam már, már több mint 2éve, akkor még jó volt
egyébként vannak jó pékségek, ahol télleg igazi belső sütésű fánkokat csinálnak, rá kell találni az ilyenekre
a meki az télleg hulladék, bár én messze meki ellenes vagyok midnen kajájukban, egyedül talán a fagyit amit megeszek onnan
[Szerkesztve] -
-
Flashback
addikt
Igazából én még nem találtam a városba jó fánkost. De akinek van bevált helye az írja be! Miért nincs MO-n Dunkin Dounuts??
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest