Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
válasz
Flashback #60 üzenetére
Hú de kafa képeket tettél be! Nagyon megkívántam! Itt a Délinél is van az aluljáróban egy üzlet, ma benevezek két darabra. Barátnőm megjegyezte: ''Te mindennap ez előtt a fánkosos előtt mész el és soah nem veszel egy darabot sem? Igazi hős vagy! Szóval nekem igazán a Fogyjunk le! topicban kellene nyomulnom -kicsi plusz-, de ma bűnöző nap lesz.
A DD-ba annó nagyon finom volt a csokis zebra! Lehet azért nem volt profit mert a rend őrei nem oda jártak? -
dragonfx
veterán
válasz
Flashback #60 üzenetére
jó kérdés.
Ma ettem ósanos somlóit, hát fini volt, és gazdaságosság névjegyében 200ft
Mennyisége is elég szerintem, más kérdés a benne levő anyagok mióta jártak le, 2 napja vagy 2 hete, netán hónapja
Ma végignéztem a szalmáis részt a szalámik fele lejárt volt 3-4 napokkal, mekkora gáz -
eziskamu
addikt
válasz
Flashback #54 üzenetére
Dunkin? Nem a belvárosban volt? Amúgy vidéki vagyok.Vagy tíz éve láttam közelről, de nem belülről, sajna. Nem az ősökkel voltam, hanem cukorbeteg csoporttal városnézésen, úgyhogy kizárt volt hogy megtekintsük
. Mondjuk szerencsémre nem vagyok beteg, ''csak'' túlsúlyos, de ez már egy másik történet, pláne amik történtek abban a diétás táborban, de megtanultam ott:
-mivel ne vicceljek
-milyen becenetvet ne válasszak,
-miről szól a Terminátor,
-ne vegyek Mike Oldfield lemezt,
-nincs olyan, hogy korlátlan tárkapacitás, mégha a Magyar Úttörők Szövetségének az egyik vezetőjének a mobiltelefonjáról van szó,
-miről szól a Terminátor 2,
-hogyan ne használjak fogpiszkálót,
-a számháború akkor is izgi tud lenni, ha véget ér (valaki elindult haza a másik irányba)
-milyen az igazán hangos diszkó (alig hallottam valamit utánna)
-ja és talán milyen az első szerelem
-és végül de nem utolsó sorban tényleg nem vagyok normális
Bocs az offért csak feltörtek az emlékek.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Metal topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyúrósok ide!
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Gigabyte G5 15 coll i5-11400H 32GB 1000GB Nvidia RTX 3060 6GB
- AKCIÓ!! HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- AKCIÓ!!!,Asus 7.gen.A9 (3,6Ghz),R5+AMD 8500m 2GB VGA,DDR4 RAM,120GB-1TB SSD,jó akku
- AKCIÓ!HP Elitebook Folio(20mm!) 14,1"core i5,világító bill.,6-16GB RAM,120-480GB SSD,jó akku,Új töl
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest