Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2683) #56573440 válasza Pinya007 (#2680) üzenetére


#56573440
törölt tag

a csúszócsapágy meg nem tom miért rövidebb élettartamú, de mindegy végülis, mindkettő iszonyat hamar értsd 2-3 hónap alatt kikopik, beleül a por, és akkor kukázhatod is, mert iszonyat hangosak lesznek. Amit írt annak darabja 500-1000 ft körül mozog, nem egy túl elit darab, nem is beszélve arról hogy amit gyárilag megadnak 2xdBA erősen vitatható, olyan mint a Tt által feltüntetett értékek.

szerintem azok a entik annyira nem májerek, de végülis lehet hogy 5-7 volton használhatóak is, kérdés ott mennyi a zajszint és a légszállítás...

a fizikával meg nem tom ki hogy áll, de szerintem az nem oldalra száll hanem felfelé. azért nem szokták pl a tápot befele fujatni. a kérdés ennél sokkal öszetettebb, függ a procihűtőtől, pl ha kifele tolná a levegőt akkor de mókás lenne ha visszafele tolna a hátsó venti... szerintem oldallaptól függetlenül elég elöl-hátul egy egy ki befújásra, főleg ha 120centis, és csók.
nekem is az van, noctuából mint fennebb írtam, 7 volton, és köszöni szépen a procihűtő gyakorlatilag hideg, a vidkari kézlangyi, minden más hideg, a vinyóra ha ráteszed a kezed nem tudod megmondani hogy megy vagy áll, be van téve a venti elé és annyi.
hozzátenném hogy a gép oldalról vagy máshonnan nem is kaphat levegőt, be van szivacsolva, gumizva az egész ház...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.