Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Laptopról van szó csavarok szorítják rá az egészet szóval elvileg hozzányomódik. De levedtem a vadiúj 6W/mk gap padokat a memóriákról felraktam a régi használt rongyos szottyadt szakadt koszos gap padokat amik 4 éve rohadnak a gépbe és azonnal tökéletes lett netezés közben, sőt youtube közben is ilyen 55-62 fokos a gpu míg a vadi újjal amint a böngésző elindult és nyitogattam oldalakat azonnal 70-80 fok. Amint leálltam velük csak ment a gép azonnal 60 fokra ment vissza. Akkor gondolom 1mm helyett 0,5 mm pad kell nem? Pedig a régi szétnyúlt pad kb 0,8mm res ez alapján a fotó alapján szóval annyira nem vágom.[link] Bár sokkal nyúlósabb mint az új így gondolom 0,5mm ig is simán összemegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest