Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bowser
aktív tag
válasz Beni97 #46766 üzenetére
A Renegades épphogy nem esik vissza a Challanger seriesbe. Meg van pár ilyen low csapat.
Én megvárom VB-t és fogadni fogok. A teljesen nyilvánvaló meccsekre. Például a híreket is figyelni kell.
Tavaly az UOL nál X+Yx10 a hatodikonszor volt embercsere ez látszott is a teljesítményükön.De mondjuk UOL ellen meglehet rakni egy TSM-et is ha játszanak. Teljesen nyilvánvaló.
[ Szerkesztve ]
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Bowser
aktív tag
válasz Beni97 #46854 üzenetére
Na akkora végeredmény...
Augusztus 18.-án kezdtem a rankedet Silver III-ba dobott 0 LP-vel.
Most Augusztus 23.-án 2:50-re meglett a Plat 5.Első promó Platba nem sikerült. 2 meccs Win a többin random trollokat kaptam (Riot imád engem). Értsd nem ügyetlen player aki segítségre szorul hanem igazi nagybetűs TROLL. Nembaj utána nekifeszültem mégegyszer és másodikra meglett. Nemmondom, kemény meccsek voltak. De ez az 5 nap is kemény volt de leginkább fárasztó.
1 meccs Annie-vel, 1 meccs Jannával és 53 Zyrával. Zyrával amúgy 41 meccsen S-/S/S+-t értem el, és több mint 70.000 pontot szedtem össze vele ezalatt az 5 nap alatt. Midet kétszer mentem, a többiben csak Support. Nem boostolt senki(nem is kell).Beni97:
Még ha nem is hangolja le a csapatot, akkor is mindenki őt figyelni a meccs alatt, hogy életben marad-e.
És akkor azért kapna ki a a csapat mert rá koncentrál.[ Szerkesztve ]
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Horytnica
csendes tag
válasz Beni97 #46854 üzenetére
Ez csak mutatja a LoL-os társadalom szintjét.
Általában mindenhova viszem azt amivel könnyen megélek. Beni, te reprotolnál engem me hogy troll pick, én meg reportolnálak téged feedért Azt ha a riot tényleg nézi ki mit csinál úgy is te kapsz nem én. A meccseim ha 5%-át én feedelem el akkor sokat mondtam.
Szoktunk menni premadeet, 2-3-4-est, még mielőtt valaki félre érti, nincs köztünk Platos meg nem is volt még csak goldos sem, szóval nem boostolunk, tegnap Vivcsonak behúztunk egy SIII-at megy felfelé a kislány jelenleg én vezetek SIII 82 LP bocsánat mégsem Balázs 91el Most jelenleg ő van elől. De lehet fel se akarok jutni Gold-ba, ha felmegyek Goldba akkor nem lesz Szilveres ikonom. xD
Amúgy meg, ADC a dzsungelben(Vayne), ADC a top-on(Vayne-Cait) ADC a miden(Varus) akkor má méne menjen akár egy Garen bot-ra... meg mutasd meg azt a szabályt, ahova le van írva mi hova mehet. Én úgy tudom nincs, ha én evvel megélek sőt még van hogy hozom is a meccset, akkor abba sok beleszólásod nem nagyon lehet, se a riotnak.
Ráadásul Garen az a hős amivel nem kell meg tanulni játszani... nyomd meg a Q-t fuss oda baxd arcba majd nyomd meg az E-t aztán a W-v majd a végén nyomj egy ultit az adc-re és el van felejtve szegény.
-
Horytnica
csendes tag
válasz Beni97 #46902 üzenetére
Zed-.re azt mondták nehéz, mégsem volt az Lee-re azt mondták nehéz mégsem volt az
A GP-t csak láttam, ne próbáltam de nem tűnt nehéznek, egyáltalán.
Az hogy meg neked nehezedre esik figyelni a térképet meg hogy hova ultizz hát jó ... legyen nehéz. Persze van amikor fáradt vagyok és bealszom két miniuon hullám között akkor én sem figyelek annyira de az mást tétszta.
Kanczyka drága, én leírtam hogy Gnart izibe megeszem, nem tudom ez neked hol rossz vagy hol nem, lehet fáj de így van. A Mega Gnar viszont erős, de tökéletesen látható mikor változik át, előlem is elfutottak és én is elfutottam mások elől.
szabo111 mert neked aztán van, jó persze lehet kicsit nehezebb a felfogóképességetek és azért nehezebb a hős de ez van, majd kinövitek
-
Zivos
tag
válasz Beni97 #46963 üzenetére
Semekkora. Ha jól gondolom: Giants-UOL-Fnatic-Splyce/H2K a sorrend, jó ha a Giantset megverik ismét. Valami nem stimmel náluk és egyre valószínűbb a választás, azaz az edző, azaz a pénz. Érdemes olvasgatni a www.esport1.hu/ oldalt, bár nem csak LoL -lal foglalkoznak. A RIOT annyira nem enged semmit, hogy gyakorlatilag lehetetlen pénzt szerezni, ezért egyre nagyobb az elégedetlenség.
-
Darko_addict
őstag
válasz Beni97 #46998 üzenetére
Látod, erre nem is gondoltam! Viszont én hittem benne, hogy a passzívja is triplázódik (nem számoltam utána). Így eléggé pazarlás volt.
Legközelebb...!@Imilenni: Azért még nem zártam ki! Az sebző aurája nagyon bejött, egyszer ingyenesként próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Sordoran
addikt
válasz Beni97 #47062 üzenetére
Változó, függ attól, hogy adott skin mennyi extrát ad. Lehet átszínezés, pár extra textúra, vagy egyedi effektek, emote-ok és hasonló. A Championship Zed az 975 RP lesz, ami korrekt ár. De például a most bejött Arcade Ahri, Ezreal és Corki mind 1350 RP darabjuk, bár ezeknek több az extra effekt.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Zolly444
aktív tag
válasz Beni97 #47068 üzenetére
PBE-re kerültek be a hangok, és szinte minden a jungle campekről szól. Szerintem új champ lesz, jungeles és valami hasonló képessége lehet mint morde ultija csak jungle campekkel, mert olyanokat mond mint: "Ki tudna megölni olyan ennivaló lényeket mint a krugsok?"(How can anyone kill someone as cuddly as Krugs?) vagy "De kár, egy hegy is lehetett volna belőle"(What a shame, he could've been a mountain.) ez is a sziklákat sajnálja, hogy megölik őket. Vagy épp: "Szegény gromp. Ő volt a herceg a varangyok közt." (Poor Gromp. He was a prince amongst toads.). Nem fordítom le most mindet, de mind ilyesmi, hogy meghalnak a campek, ő pedig sajnálja. Ezért gondolom hogy ő pl megszelídítené őket vagy hasonló. Kled teasere Juli 7.en volt, 2hónapja. 5nap múlva lesz nagyobb PBE frissítés, ha akkor bejelentik akkor VB-n még pont nem lesz bent, de nekünk már igen a VB utáni első patchben, és most amúgy is csak balance lesz, nem leszek nagy változások, szóval ráérnek új champet csinálni, és balanceolni előszezonba.
-
Zolly444
aktív tag
válasz Beni97 #47076 üzenetére
Meglehet, de ha esetleg champ, az csak a vb kezdésekor vagy az után jön majd ki, mert írták hogy addig csak kis változások. Szóval ha az kijön akkor szeptember vége lesz. Kled három hete van bent, plusz szeptember az két hónap legalább. De kitudja, lehet egy jó kis maokai skin lesz
-
-
TBT
addikt
válasz Beni97 #47162 üzenetére
Pedig az lesz. A legnagyobb baj, hogy csak Csacsi és Hily állandó tag, a többiek pedig havonta váltogatják egymást, ezek után nem csoda, ha nem tudnak kijutni a Worlds-re.
Tavaly is ugyanígy ment el az esélyük.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Dinasti
senior tag
válasz Beni97 #47215 üzenetére
Értem! Köszi! És esetleg vmi több skillt igénylő hős? Nem zavar ha vért izzadok vele az elején vagy több csata alatt csak a végeredmény számit.
Más: Elvileg az email címem visszaigazolásáért kaptam vmi xp növelőt. At automatikusan működésbe lép vagy keressem meg vhol és aktiváljam?
-
Evil Snowman
őstag
válasz Beni97 #47237 üzenetére
Nem. Felső, Jungle, Mid, ADC, Support és Autofill. Ha ezt választod bármilyen felállásban (Top és Auto, Mid és Auto stb, vagy csak full auto), akkor a következő meccsed előtt ezt látod:
Belépés gombtól jobbra megjelenik egy kis ikon, amire ha rámutatsz, akkor a képen látható üzenetet kapod.
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
válasz Beni97 #47242 üzenetére
Akkor én fogalmaztam meg rosszul.
A lényeg:
- első meccs előtt beválasztottam azt, hogy fill (tudtam, hogy support leszek, de nem volt kedvem más role-ra várni). Bedobott supportnak, majd a champ selectnél írt a gyerek, hogy cseréljünk support-><-jungle, mert premade bot-os ahaverjával, így cseréltünk
- lement a meccs, elkezdtem a másodikat és akkor már ott volt az az ominózus ikon. Gondoltam próba cseresznye Mid és Fill, 25!!!! másodperc után bevágott MID-esnek.
- lement a második meccs indítottam a harmadikat és mivel a másodikon is úgy jelöletem, hogy az egyik role a fill volt ezért megint ott volt ez a "kedvezmény" jelző ikonItt felmerül a kérdés, hogy akkor elég egyszer áldozatot hozni oly módon, hogy az első meccsen csak fill, majd utána a másodikra megkapod a kedvezményt így is úgy is, de ott is megjelölöd secondarynak a fill-t, így a harmadik meccsednél is megkapod a kedvezményt, ahol secondary-nak megint fill és így tovább. Mert akkor ez kb egy egyszeri "áldozat vállalás" után infinite main role-t jelent.
@FoLey-v: melyik pontosan, mert az ottani emberkékből 4 tuti az előző meccsemből való ajánlás a rendszer által.
-
Sordoran
addikt
válasz Beni97 #47347 üzenetére
Ezért jó (gondolom) többen együtt menni, mert még az ilyen meccseknél is akik ismerik egymást, tudják, hogy a másik nem béna, és end game-ben még nyerhetnek. Illetve a közös játék öröme miatt kevésbé rage-elnek a vereségen is. Míg totál solo-ban ugye ismeretlen mindenki, és ha rossz valaki kda-ja már megy is a noob report stb., mert biztos béna, nem az, hogy 3-an gankelik le. Onnantól meg már flamelés, és győzni nem akarás.
Amúgy nekem ma eddigi legdühítőbb meccsem volt meg. Belépünk, 2 ember kapásból afk, egy harmadik meg lvl1-en hal, majd ő se jön ki bázisról, másik ott lévő csapattárs már flameli chat-et. Pár perc után nekem kezd el szakadozni a net (latency alacsony, de nem csinálja amit mondok a hős, és visszacsatlakozás ablak ugrál fel). Router resizek, ami 2-3 perc telekomos csodának, addigra többiek is visszajönnek, de már ütik bázisunk, és nekem továbbra is szarakodik a net. De az aki végig ott volt engem kezd el oltani, hogy afk, meg report, holott 3 másik volt végig afk volt elején. Mind1, csúnyán kikaptunk, de ez eléggé felidegesített így első meccsen ma.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #47411 üzenetére
Igen a mozgás más, de összességében annyi a kulönbség hogy egy vayne Q-val könnyebben tudsz skillshotot kikerülni mint sima mozgással, illetve ulti alatt ugye láthatatlanná tesz. Kalistánál meg annyi a különlegesség hogy át tudod ugrani a falat. Az ugrándozáshoz a megfelelő pillanatban kell az autoattackod "rewind" részét megszakitani és mozgást parancsolni a hősnek, az összes hőssel ugyanígy kell kiteolni, a különbség annyi hogy kalista ugrik, a többi hős meg kocog.
-
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #47472 üzenetére
Barátom 2 szezonnal ezelőtt 8x járta meg a G5 (vagy P5? már nem emlékszem) promot Nekem előző szezonban végig atomstabil net volt, 2 Winnel voltam G5 promoba (tehát már csak egy w kellett vna), erre onnan buktam zsinorba 3at mert elment a net champ selectbe (instant loosenak számolja promoban) utána meg DCztem meccsen.
Ilyen ez
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest