Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugi0
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
3 Orat jatzshatsz BOT-ok ellen.
Ha ezt az idot 6 jatek alat toltod ki akor 6 jatekban kapsz.
Ha 3 jatek tolti ki ezt az idot, akor 3 jatekra ad.En level 28-ig toltam 3v3 at. 7 perc alatt ha vegzel 75 XP-t ad. - ha 14 perc alat vegzel 77 XP-t ad.
- tehat inkabb kell jol pussolni, mert a tovabbi 7 percert mindossze 2 XP-t kapsz.Ezek alltalanositott adatok, de 100- bol 95X igy van.
Most hogy level 28 folott vagyok mar csak 44XP-t add a 75 helyett (a legjobb 3v3 as idom 5:47).
Tehat ha elered a level 28-at, akkor mar ne botok elen told mert nagyon keveset kapsz. -
Noddy
senior tag
válasz
freelanced
üzenetére
Nem darabszám van hanem lejátszott időtartam, asszem 120 perc... pontosan most nem tudom, de kiszokta ott írni, ahol a first win-t is írni szokta. Na megelőztek

A Fidle jungellel szerintem csak annyi a baj, hogy mostanában mindig olyan csapatösszeállításba futok bele, ahol kevés a tanki karakter és kell, hogy legyen egy legalább és legtöbbször a jungeles az (a topposok sem tankira építenek).
-
glacious
addikt
válasz
freelanced
üzenetére
Napi 180 perc a limit.
-
Cyberneko
tag
A healje miatt (Sona) még ugy-ahogy eletkepes. Soraka egeszen jo junglerbe.
Viszont, a Janna jungler. Na az igazan useless.
(Mielott barki nekem ugrana: Tudom, ezek nem junglernek valo hosok. De ha megfenyegetnek, ezekkel is lehet junglerezni.)
Es szerintem Fide kimondottan jo jungler. Brutalis gankeket lehet vele csinalni, mar masodik szinttol is. De ez csak az en velemenyem, elismerem, hogy tevedhetek. -
freelanced
addikt
Hali! Tudja valaki, hány BOT meccs ad XP-t?
Mert ha jól tudom van egy konkrét szám ami után nem kapunk többet (aznap).
Köszi!
-
alexy92
aktív tag
Csupa usefull jungle mainek

-
törölt tag
A csapatomon belül jungler vagyok, nem 1 könnyű poszt azt elmondhatom, oda kell figyelni a többiek lane állására, lopkodni az enemy jungeles buffjait, midesnek és adc-nek is a buffokat adni, etc etc...Ennek ellenére nagyon meg lehet szeretni, pl nekem a junglebe mainem Fiddlesticks, utána következik shaco és volibear

-
Dolby
senior tag
Részemről szívesen vennék egy összefoglalót a jungler szerepéről ha valaki nagyon nem bírja magában tartani a tudását :-)
És jó lenne, ha nem annyiból állna, hogy add a kéket midnek és az ellenfél által pusholt lane-re szaladj gankelni :-D -
1NST1G8R
senior tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Pedig nem annyira nehez megtanulni, nekem az ADC pl. meg mindig nehezebb role mint a jungle.
Ha megvan Voli vele nagyon konnyu, csak ajanlani tudom, bar en Rammussal tanultam de Voli sokkal jobb, E miatt alig sebzodik es iszonyat gyorsan ki lehet pucolni vele a creepeket, meg gankelni is eleg jol tud. S bar sokat szamit a jungle (is), ha a csapatod tolja a laneket akkor b@szhatod, csomoszor van rankeden hogy mennek gankelni de az osszes lane be van tolva toronyig es semmit nem tudok csinalni, ezt annyira utalom. 
-
nike_
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Az biztos. Én is nagyon szar jungle-ös vagyok, csak azt nem szeretem csinálni, bármi mással elvagyok.

-
ClydeBeka2
őstag
válasz
kexksz
üzenetére
Junglerként könnyű... Eddig pályafutásom alatt rankeden 1 igazságot fogalmaztam meg: Better jungler WINs. ÉS ez 99%-ban így van, ezért sajnálom, hogy nem tudok jungle-zni, így sosem fogom eléggé felhúzni magam. Beletanulni meg nincs kedvem/időm se, pedig nagyon hasznos lenne.
-
kexksz
addikt
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Én csak jungleözni meg supportolni tudok és Diamond vagyok.
-
LLaci89
tag
válasz
Aldo Novares
üzenetére
Nem kell azért minden lanet tudnod. Platban vagyok és annyira szörnyű adc vagyok hogy olyat még nem láttál szerintem(max silver szint)
. De soha se játszok, mindig szépen megkérem őket ha utolsó pick vagyok hogy ne az maradjon nekem
.
Plusz miden se vagyok túl jó. De a maradék 3mon eltudok játszani, de sztem 80%ban min megkapom a junglert. -
Aldo Novares
aktív tag
Amugy az a taktika nekem is bevált, hogy nem írok pickelésnél chatbe semmit, és ha a végén support marad nekem , akkor azzal megyek, sokat így nyertem, mert lehet hogy te jó vagy arra a posztra, de lehet hogy aki szeretne még odamenni, mégjobb ,és nem éri meg veszekedni velük

Szerk: ha rankedozik valaki akkor minden lane-re megkell tanulni játszani szerintem
-
ChromeX
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
amit azért adnak már csak ki egyet, hogy jobb minőségűek legyenek, szerintük
jó duma amúgyna ez ami már szomoru, skarner ragequit mer a nunu elszedte a kékét, a top meg a mid meg csak feladta és a basen spamolta a skilleket, ketten maradtunk

-
Kanczy
veterán
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Zac és Lissandra skinek...

-
hugi0
őstag
Kezd a CRS - VUL
8 mecset irtak mara, ugyhogy tuti nem latom majd mindet.

Mekkora lenne mar 3+3 supportot banolni.

-
WinnerB0Y
senior tag
-
kenwood
veterán
korulbelul melyik szint az,ahol nem ugy nez ki a dolog,hogy mire betolti a karaktervalasztot,mar 4 sor van a chaten :
-mid
-adc
-jungle?
-
törölt tag
Ezeket a képeket és hozzászólásokat nézve, nagyon örülök, hogy még 6 szint van a 30-ig.
-
kenwood
veterán
válasz
trassher
üzenetére
van 1 megolas arra,hogy kijuss a a bronze iv-bol :
probald meg azt,hogy par meccs erejeig semmit nem irsz a chatre.
ne akard iranyitani a csapatot,megtanitani barkit jatszani,sajnos ez csak olaj a tuzre.
nehez nezni,ahogy radhuznak a tarsak egy trollpicket,vagy feedelnek esz nelkul,de akarmit irsz,csak rosszabb lesz tole.
probalj meg mindent megtenni a csapatert,akarmekkora fogyatekosokat kapsz es kerulj el minden vitat.nagyon sok meccs el megy azon,hogy ket kozepes jatekos osszekap es az egyik besertodik,vagy agyon van spamelve pingel a palya ,es azt se tudja senki,mennyi az ido.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
trassher
üzenetére
Neeeem..
Rohadtul nem veled volt.
(Már bocsi a szóhasználatért.)
Akkora egy senkiházi Vayne volt velem ma, hogy leaveltem 5. percnél. Hozzáteszem utálom ha leavelnek és soha nem leaveltem volna, de abalf*szfigyelmetlen kedves aranyos idióta adc le sem sz*rta hogy épp stunoltam a 100 HPs enemy adct. Last hitelt turret alatt úgy,hogy a minionok már a turretet verték.Nálam már olyan meleg van, hogy olvad a fal

-
ClydeBeka2
őstag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Grat!
@KrómX - Lehet, hogy valamelyik Rankedteamre vonatkozik, amelyikben benne vagy!
-
Kanczy
veterán
Ilyet komolyan mondom a világ nem látott... már a fostos silver MMR-ben vagyok az ilyenek miatt. Folyamatosan HARD megnyerem a lanem (4-0 kennen torony alatti double killel, 1/0/4 Leona, 5/1/3 J4, 2/0/5 J4), és egyszerűen nem tudok rankedet nyerni. Mert hiába pingelek az arcoknak, hogy ne, a Zed csakazértis facecheckeli a négy emberes bokrot,az elfeedelt vayneünk inkább vesz még 1 offenzív tárgyat GA helyett resetelős team ellen, a Mordénk első és második kill után kikap egy Riventől... nem értem. A barátaim meg közben mesélik skype-on, hogy őket így-úgy éppen mi carryzi

-
ChromeX
addikt
6 lose egymás után
gold3 voltam egy kis ideig
ilyenkor mér van az hogy az ember azér is játszani akar hogy a következőre csak nyer.utolsó game írom nekik, hogy légyszives védekezzünk toronynál, de mindegyik a jungelba sétál még jó hogy elkapjak az egyiket, mondjuk amúgy is kikaptunk volna
ezt mér írja ki? [link]
-
törölt tag
Mai hiszti: Beírom, hogy jungle, erre 2 hülyegyerek toppra megy, és solo botja van a supportnak (me' há adc topra kell mennie)..Oké, rendben 23 winem van, de azért ekkora barmokat ne kapjak már meg csapattársnak...azt se bánnám ha feljebbdobna, és 60-70 perces meccseim lennének...
-
alexy92
aktív tag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Nekem is pont tegnap sikerült, bár én még mindig elbújhatok a 90 winemmel
Mennyi idő volt silverben és honnan indultál? -
Dolby
senior tag
válasz
vtomi2
üzenetére
Ha adc, akkor szerintem Miss Fortune-t pl érdemes lenne most kipróbálni. A héten ingyenes, viszonylag egyszerűen használható. Ezrael a másik ingyenes most, de kicsit nehezebben játszható kezdetben a skillshotok miatt.
Egyébként is azt javasolnám, hogy mindig a heti ingyeneseket próbálgasd (ha van olyan role ami kifejezetten jobban bejön akkor az ott játszhatókat mindenképpen) és ami megtetszik azt vedd meg. Játék nélkül szerintem nem annyira érdemes vásárolni (pláne nagyobb összegekért) mert kezdetben jól jön az IP akár runákra, akár a rankedhez szükséges minimum champion összevásárolgatásához. -
n a x v i L
aktív tag
Na ez is sikerült
.
trashher: Az is meglehet, hogy csak szerencséd volt, mikor felkerültél bronz1-be, de nem ott van a helyed és visszestél.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz
trassher
üzenetére
1 - Ha mindenki mindig feljebb jutna, senki sem lenne lent.
2 - Igen, egyedül is le lehet hozni. Lásd jobb játékosok, akik akár 80 game alatt is felvisznek accountokat CHallengerbe...Ezt is bele lehet írni 1. hozzászólásba, komolyan van aki még ezt elhiszi, hogy ő Platina/Diamond játékos, csak a társak miatt ragadt Bronzban? Csak hüledezek, amikor ilyet látok.
-
trassher
addikt
válasz
n a x v i L
üzenetére
IV-ben kezdtem és 1 hét alatt már I-ben voltam. Utána csak lefelé. Nem hiszem hogy egyre rosszabb lennék.

-
trassher
addikt
Lenne egy kérdésem. Hogyan tudok feljebb jutni? Tudom idióta kérdés de nem tudom a választ. Csupa 50 won alatti társak kapok, én 130 felé járok. Hogy lehet innen kijutni de komolyan? Olyan szinten 0-ák a társaim 80%-ban hogy az hihetetlen. Néha akad 1-2 jobb csapat akkor nincs is semmi gond de ezzel még közel sem vagyok kint a sz@rból. Egyedül sosem fogok lehozni egy meccset, aki ilyet állít hogy ez lehetséges az hazudik. Bronze I-ből csak lefelé vezetett az út bármit csináltam, egyszer sikerült visszajutni II-be de azóta IV-ben vagyok. Csinálhatok bármit vagy lejjebb esek vagy stagnálok.
-
kexksz
addikt
válasz
vtomi2
üzenetére
Ha olyan stílusút akarsz, mint Ashe (Ranged AD Carry, ergo a legtöbb dmg az autoattackolásból jön.) akkor a következő karik között szemezgess: Caitlyn, Corki, Draven, Ezreal, Graves, Kennen, Kog'Maw, Miss Fortune, Quinn, Sivir, Tristana, Twitch, Urgot (nem kifejezetten AD Carry, de arra a rolera szokták vinni, inkább "anti-AD Carry".), Varus, Vayne.
Mást is szoktak buildelni ADC-re, de ezek a tipikusabbak.
-
sasa311
veterán
válasz
vtomi2
üzenetére
Szvsz vannak egyszerűbb hősök nála, ahol egyértelmű, hogy mi a feladatod.
Kezdésnek játsz a különböző role-okkal:
ADC - fizikai sebzéssel távolról lövöldöző hősök, pls. Ashe, Vayne, Graves, stb..
APC - Varázslók
Bruiserek - közelharcos karakterek, általában félig tanknak, félig fizikai sebzésre épített hősök
Tankok - A bruiser alternatívája, csak nagyon erősen tankra építenek és sok CC_vel operálnak (pl. Malphite)Ezek közül játsz minddel pár kört és meglátod melyik típus jön be neked legjobban.
Ha ezt eldöntötted akkor keresünk valami hőst amibe beletanulhatsz.
Teemo pl. lehet APC mides, de low elo-n akár ADC is, általában viszont alternatív AP TOP lane-t játszik bruiser helyett, mert a blindjával agyfaszt lehet hozni a bruiserek jó részére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nike_
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Na igen, ez az egyetlen hátulütője... ha a csapatod nem ért meg, akkor semmit sem ér. Ezért nem nagyon szokták használni.
-
marked one94
őstag
Üdv!
Aki ma még játszani akar és silver 1-2 körül van és nincs dou társa az írjon ha gondolja.
Mostanság egyedül nem nagyon megy a játék. -
Aldo Novares
aktív tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Silver 2 -be, írom, felmegyek tolni top-ot, addig pusholjanak ha megtámadnak engem, erre visszaírja : what push ? Diamondba esetleg már elvárható a csapattársaktól hogy pusholjanak addig amíg rajtam van 2-3 enemy, de Silverbe magadra vagy utalva, és ezt a taktikát nem is ismerik

Szerk: ezt csak 5v5 csapatba lehetne megoldani rendesen, SoloQ ba nem hoz annyit a meccsen :S
-
hugi0
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
A legtobbet az onzo Tresh-en bukatatok ebben a jatekban.
Szerintem a statnal megvett 2-3 vardon kivul nem sokat vett.Aztan a mides Ryze sem volt a helyzett magaslatan, de latszik, hogy probalkozott.
Voltam a minap en is Signed tarsa.
Detto ugyen ezt csinalta, farmolt a jatek vegen mondta is 396 farmja van, es nyomot smilet.
A statja 1-21-5 volt.Es megnyertuk, enemy allandoan kergette (mert mindig a torony moge ment), felig elhalaloztak a gazban, aztan mi odaertunk es signed hullajan lekaszaltuk az enemyt.
Elejen mi is duhosek voltunk ra nagyon 0-8-0 nal. - de kifizetodo volt.
Mikor valaszoltam a hozzaszolasodra a tobbieket meg nem olvastam.
- nekem is uj dolog volt. -
Aldo Novares
aktív tag
-
ChromeX
addikt
akkor mindenki ismeri ezt csak én vagyok ilyen műveletlen

-
ChromeX
addikt
[link] csak én érzem úgy hogy ennek nem kéne működni 1/13 végig torony mögött trollkodott és nyertek

-
Aldo Novares
aktív tag
Végre
Megvan a Silver 2 újra. 
-
zeli
aktív tag
Elnézést mindenkitől az előzőért.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
n a x v i L
üzenetére
Bocs hogy felidegesített egy játék.
Tényleg.
De, ha visszaolvasol láthatod, hogy soha nem vetemedtem arra, hogy közösségben így fejezzem ki magamat.
De egyszerűen ez már hihetetlen. -
Kanczy
veterán

4v5 für teh winz!
-
Aldo Novares
aktív tag
3. vagy 4. promot bukom el pár nap alatt , mára elég, megyek Family Guyt nézni
Amugy találkoztam egy magyar sráccal , azóta vele tolom, ma, és talán ha duoba vagyunk jobban megy , -
trassher
addikt
Lehet nemsokára felhagyok az önsanyargatással. Majd szólok és akinek kell odaadom szívesen az accom.
Ilyen istenbarmaival nem vagyok hajlandó játszani, sajnálom. Én vagyok a szar mert nem tudok rendesen adc-t játszani ha tryn a supportom. Kérlek valaki kövezzen meg, pláne úgy hogy már a lobby-ban is én vagyok a szar mivel mennék jungle-be, first pick vagyok de nem mehetek mert ahogy a szentírás tartja "I said first". Tudtam hogy hiba de akkor veszek adc-t, ne sírjon a szájuk. Erre a jungler egy kalap sz@rt nem ér hisz neki többet ér az hogy odaadja mid-nek a kéket minthogy jöjjön védeni a tornyot mikor 1v3-ban vagyok.
Az utolsó meg csak úgy random pickeli tryn-t, de azt nem látja hogy van már egy jax is aki megy top-ra.
Akinek nem tetszik ne olvassa, lesz@rom, lehet menni a modker-be is ha nem tetszik valami az se érdekel.Ui.: Aki le akar szokni a cigiről kezdje azzal hogy törli a LoL-t.......
-
lovag05
aktív tag
válasz
freelanced
üzenetére
300, kb. Ha jól emlékszek én annó úgy léptem meg, hogy 150 win, 140 lose. Persze mindenféle xp boost nélkül.
-
freelanced
addikt
Szerintetek hány meccs kell kb. a 30-as szinthez? Összesen?
-
cbr688
senior tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
a válaszod téged minősít..
ha felidegesít a lol nyomok 1 óra borderlands-t az sosem idegesít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha megvan Voli vele nagyon konnyu, csak ajanlani tudom, bar en Rammussal tanultam de Voli sokkal jobb, E miatt alig sebzodik es iszonyat gyorsan ki lehet pucolni vele a creepeket, meg gankelni is eleg jol tud. S bar sokat szamit a jungle (is), ha a csapatod tolja a laneket akkor b@szhatod, csomoszor van rankeden hogy mennek gankelni de az osszes lane be van tolva toronyig es semmit nem tudok csinalni, ezt annyira utalom.

gold3 voltam egy kis ideig

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)