Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
válasz
WinnerB0Y
üzenetére
Nem értem, hogy miért van az hogy én százból egyszer találkozom olyannal ami állítólag másnak a meccsek 90%-át kiteszi, pedig erősen silverben vagyok, két hónapja meg még bronz 4-ben voltam tehát nem lehet mondani hogy magas ligában játszanék...
Nem lehet hogy a te hozzáállásoddal van baj és könnyebb a másikban észrevenni a hibát?
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Ameddig ez csak 1 irányba fog működni, addig nekem megfelel

-
ClydeBeka2
őstag
Azért mert a normal ELO, mint látható annyira nem számít egyeseknek, hogy Diamondosokat összedob bronzokkal(mert a normal elojuk közel azonos) és akkor a bronzosoknak az nem annyira fun, legalábbis szerintem (meg a Riot szerint). Szóval kicsit bele fog számítani a normal matchmakingbe a soloq elod. Szerintem jó változtatás, ha bevezetik.
Szóval csak a matchmakingben számít, lehet félreértettél.
-
sagem
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
tényleg tervezik összemosni? Milyen módon? De -szerintem- elég nagy hülyeség lenne

-
Mottie
őstag
Igen végre én vesztetem el egy meccset (részben). Lee sin lvl 2 vel jött lanebe, 1 q-t beütött és meg is haltam. Onnantól xp-t sem bírtam szerezni. 0-6, 1-8...
Más kérdés, hogy a meccset 8-8-13 -mal zártam... A végén csak a 4. tf-fel sikerült a szabad nexust beüssék..
Az utolsó 20 percben nem haltam meg egyszer sem ^^ -
zeli
aktív tag
Jajj srácok olyan játékot toltam most, sírok a röhögéstől.

Elöljáróban annyit, hogy westen toltam a _LEVEL26_ smurfön. Úgy kezdődik, hogy enemynél rakás trollpick, 3 smite, soraka top, leona mid teemo riven bot. Na mondom ezek tudnak valamit. Boton rivent feedelték mint a szar, 1k pingre hivatkozva. Na mondom itt valami zsiványság van, megnéztem lolnexuson, a csávó diamond 1. Azért az nem szar. Összerakott level26oson két golddal meg egy diamond 1-el. Kép:
Puszi a riot matchmaking-nek. Komolyan, ilyenkor elgondolkodom, hogy ezek mi alapján alkalmazzák a programozóikat? Végigmennek az utcán, és minden csövest összeszednek?
Mostanában produkált csúnya dolgokat, de ez eddigelé abszolút csúcsteljesítmény. 
Utána jött a hab a tortán, a 2 botlanes ürge disconnectelt, majd a garenunk is, mert gondolom ragequit. Na itt már picit idegesen alttabolva bitchingeltem, mikoris megszólalt a női hang, hogy Victory. Mi a tőgy, surrendeltek, a troll mindenüket.
Végeredmény:
Játékélmény volt, az tuti!
-
Kanczy
veterán
válasz
Mottie
üzenetére
Nyert a double jungle, nem is túl nehezen. Ja és melléjük a top lanen egy AD Lulu volt... én csapkodnám az asztalt, hogy "troll picks, fuck you all!"

Clyde: Két barátom már átment hónapokkal ezelőtt, és team rankedhez kellene az ottani champ pooljuk, plusz úgy érezzük, ott komolyabb a fejlődési lehetőség és az esetleges kilátások is.
-
alexy92
aktív tag
s2 vegefele sok volt mert tud nagyon helyzeti előnyt biztositani a dupla gank!
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
Kanczy
üzenetére
-.-"
Az, hogy a treshed 3 perc alatt 10-0 ba feedeli az enemy Gravest nem elég indok ahhoz hogy kikapj?
Ezt eljátszották 5 ször. (Nem pont nem ilyen felállásban persze)
Aztán jöttek a troll meccsek. A soraka mid meg a 2 jungeles prok.
Ezután következett hogy 3 leaver volt a meccsben, aztán a következőben már csak 2.
Ja és természetesen hova ne maradhatna el az aki Katával 0-35 be feedelte kassadint.
Ez egy ilyen nap volt.
Most játszotam egy normált, erre a 30 asok közé bedobál ilyen random 11 meg 23 szintes embereket és azok szarták el a gamet. Én hoztam szépen a 15-2 t vayne el. Aztán surrender mert az összesnek figyeltek a skinek de játszani nem tudnak.
(Nálam úgy van, hogy aki már skint vesz az tanuljon is meg játszani a champ el és ne a startnál próbálgassa Darius spelljeit. Meg persze nem Ap re kellene buildelni.)
Ez egy ilyen nap volt.
Ez eddig a legrosszabb. Amit Az eddigi lol "pályafutásom" alatt összehoztam.
Viszont a Nidalee top még mindig favorit.
15 gameből (vagy valahogy akörül) 2 volt az amit elvesztettem.
Na mindegy, majd remélem holnapra véget ér ez a balszerencse.
Vagy megtanulnak az emberek játszani, esetleg nem trollkodnak stb.
Bocs, hogy így teleflémelem' a topicot, de már muszáj volt kiadnom magamból.
Nem mondom hogy én mindig akkora pro voltam, de legalább megtanultam nem feedelni.Ja és a nap fénypontja a first time Ezreal support. Na meg egy AD kata enemyben, na azon sírtam XD
-
Kanczy
veterán
1-2 napon belül transferelek westre. Már alig várom, hogy engem is érintsen a hosszú queue és a szerverhibák sora
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valamelyikőtök esetleg tudja, hogy mi van, ha promotion közben transferelek?
-
WinnerB0Y
senior tag
Szerintem valaki nagyon utálhat engem odafenn..
Csak ma kb 13 defeat a teamem miatt..
Undorítóak a trollok és a leaverek.
Gondoltam elmegyek rankedezni.. Persze. Már fél órája nem dobott queue ba... -
alexy92
aktív tag
-
kexksz
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Supportok kb s2 eleje-közepe óta nem használnak, Lantern max splitpushhoz (Yi/Shaco), refund 100%-ban visszaad mindent.
-
adamkaa777
senior tag
Hali elég rég loloztam lenne egy két kérdésem(s1vége/s2 eleje ~1900/2k elo ) . A supp ok mióta nem használnak clairvoyance-t ? Vesz még valameik jungle-s lanter-t ? Mert ahogy nézem mindenki az "új itemeket veszi. Meg persze jöhet 1-2 tanács mi változott azóta pl mi menő topon/junglen esetleg valami komolyabb build változás stb...
üdv (tudom stream blablabla... )
szerk.: a refund 100% ban visszadja az ip-t ? -
scream
veterán
válasz
kenwood
üzenetére
Nyílván semmi köze sem lehet, hogy
nCore-ról leszedett Windowson futtatod és érdekes,hogy másnak semmilyen fórumon nincsen hasonló gondja.
Az a kijelentésed, meg ,hogy 99.9%-ban lesz azonos az eredetivel butaság, mivel ami fel van rakva "OEM"-ként a filemegosztó oldalakra több mint 75%-ban hozzá van nyúlva a Windows fileokhoz.
Hivatalos fórumon meg nyilván nem fogsz találni olyan topicot, ami azzal foglalkozik, hogy nem eredeti oprendszeren miért nem fut a LoL.
De szerencsére nem érint, mert eredeti a Windowsod.
-
kenwood
veterán
válasz
scream
üzenetére
mindenkinek eredeti windows van a gepen,csak egyesek az aktivalasi eljarast megkerulik ,es valotlan serial numbert adnak meg.
ettol meg az operacios rendszer 99.9%ban azonos lesz a megvasarolttal es a maradek 0.1 sem erinti a lolt.
ertekelem,h segiteni probalsz,de az nem megoldas,h random dolgokat beirsz ide,ami az eszedbe jut ,es semmi koze a problemahoz.
persze,ha barmilyen linket tudsz adni,ami a "nem eredeti" windows es az isntabil lol kliens kapcsolatara utal,megkovetem magam.amugy meg eredeti a windowsom,
(#17763)
ezt a tippet meg sehol nem lattam.eleg morbid,de kiprobalom.
koszi
-
Mottie
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Az a baj, hogy hiába 3-0, 4-0 az adc, amikor a junglerjük 7-0 (neadj isten 10-0) nál jár.
-
Mottie
őstag
MIért van az, hogy minden csatában az elenféhez rak be smurföket? Sose hozzánk.. Komolyan mondom.. Annie jgl, PLatinums srác.. Nem figyelek 4-0. Megint nem figyelek 10-0. Mi a fszt kezdjek supportként egy 10 killes Annieval? (8-ból 7 meccset buktam úgy, hogy 6 -ban megnyertük botlanet.)
-
sagem
addikt
válasz
scream
üzenetére
Ennek mi köze a kliens nyavalyáihoz..?
Nekem pl. eredeti, mégis voltak/vannak gondok, bár a legnagyobbat VÉGRE kijavították (némely internetszolgáltató felhasználói állandóan radsas errort kaptak indításnál, amit jó esetben router újraindítás oldott meg vagy fájlokban turkálás/átírás (de ez nem mindenkinek segített). Természetesen a Riot tudott a problémáról, mert a fórumon rengetegen jelezték, egy staff tag írta is, hogy foglalkoznak vele, és mostanában (kopp-kopp) tényleg jó
Vannak ilyen gondok, ez van. -
sagem
addikt
eastről mentem át westre. szvsz silver/bronze ranked nagyjából ugyanolyan, afelett elvileg kicsit jobb a "minőség" westen, de ha nem így van majd kijavítanak
Viszont ahogy más is írta: érezhetően többen vannak westen, nekem pl, sokkal kevesebbet kell a játékra várakoznom, ha pl. éjjel jön rám a játszhatnék
A közösség meg egyértelműen EUW-n pereg jobban, az east sajna egy kicsit (szerintem méltatlanul) lesajnált..
(mert azt ugye vágjuk, hogy euw-n a "prok" jelentős része eastről ment oda..
) -
scream
veterán
válasz
kanyipicske
üzenetére
Oké, de ha meg mégsem eredetit használna akkor meg miért csodálkozik azon, ha nem mennek rajta rendesen a dolgok?

-
zeli
aktív tag
Froggen épp Lee Sinezik, érdemes nézni.

-
RG4L
őstag
Akkor átfogalmazom a kérdést. Aki mindkét szervert tapasztalta már egy ideig, ranked teljesítményektől FÜGGETLENÜL, melyik szerveren játszana a kettő közül inkább?
-
kexksz
addikt
válasz
warriorguru
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy East-en feljebb jutnál.

-
zeli
aktív tag
Semmivel nem jobb.

Egyiken lengyelül megy a szpemmelés, másikon meg franciául. Nabumm. + EUW kétnaponta játszhatatlan, eune-n kevesebben játszanak, az általában stabil. -
RG4L
őstag
válasz
warriorguru
üzenetére
Nem a ranked érdekel, azért tettem fel a kérdést, mert érdekel, hogy ott milyen a közösség az eune-hez képest, mivel talán átmennék és kezdenék ott egyet.
-
alexy92
aktív tag
válasz
warriorguru
üzenetére
én nem értem mi az összefüggés hogy bénák vagytok, és az EUW között

-
-
RG4L
őstag
Van olyan aki játszott hosszabb távon már az EUNE és EUW szervereken is?
Az érdekelne, hogy az EUW-en jobb-e közeg, többen beszélik-e rendesen az angolt stb... -
kenwood
veterán
válasz
sasa311
üzenetére
amit leirsz ,igaz.
sot a server teljesen okes lett az utobbi idoben a lolban,de az elozo postom lenyegi resze,amin atsiklottal az "es nem tudjak megoldani"
kifejezes volt.
sokkal jobban ertek a pckhez,mint az atlag userek,nem okoz problemat,ha angol nyelven irjak le a megoldast.az en gondom az,h volt mar kliens repair,legujabb nvidia driver van fent,az adobe airt 10 fele modon probaltam helyrehozni.
sima reinstall.uninstall-reinstall.egy adott adobes mappa torlese a rad konyvtarbol.
ennek ellenere tegnap is tobbszor elszallt a kliens,volt ,h a karaktervalaszton,ami fix buntetes.ket lehetoseg maradt,win reinstall,videokartya csere.
az elobbit csak picit nem szeretnem,az utobbit nagyon. -
sasa311
veterán
válasz
kenwood
üzenetére
Nem? Release óta WoW-oztam egész Lich King végéig, minden patch után átlag 150-200 bug került LIVE-ra, amire sokszor 2-3 napokat kellett várni. Addig nemes egyszerűséggel ott volt a disablem a "server will shut down in 15 minutes, stb.." Az olyan BUG-os encounterekről nem is beszélve amik néha 2-3 resetig benne voltak. Meg ugye az első 2 kiegészítő alatt rendszeres volt, hogy pl.: 11 előtt lehetetlen volt raidelni, mert a fél raid beragadt az instaszerver meg a world server között...

Tény, hogy ezeket javították - idővel.
Viszont a WoW-ért fizettem havonta 3500 ft-ot, míg a LoL-ért egy kanyi fillért sem. Ott elvárható (lett volna) az, hogy ne is legyen egyáltalán bug, ill. legyen ticket rendszer seggnyaló GM-ekkel.
Nyilván a LoL-osok sem ingyen puszta szív szeretetből dolgoznak, de más kategória ebből szempontból, mégis szvsz jóval kevesebb a játékmenetet zavaró BUG, mint a WoW-ban volt.
Arra meg, hogy egy szoftver adott HW-en és adott OPrendszeren adott usernél hibátlanul fut az azt jelenti, hogy a a kliens többé kevésbé OK. Aztán ha nyilván ők is próbálnak SW ütközéseket javítani és szerintem igen jó eredményeket mutatnak fel benne.
-
kenwood
veterán
válasz
sasa311
üzenetére
rossz a pelda.
wow forumon nem nagyon talaltal olyan hibat,amire a blizz azt mondta,h nem addon okozza,es nem tudjak megoldani (nekik minden elofizeto nagyon fontos).
a lolnal normalis support,mint a wow ticket rendszere,nincs is.
es elhiszem,h valami nalam okozza a sok hibat,nem is ez a gond,hanem az,hogy a wow atom stabil volt,ez meg nem,tehat sokkal jobban fugg a futtato kornyezettol a stabilitas,ami egyertelmuen a fejleszto hibaja. -
Dani_kp
addikt
Itt egy Kha'Zix build. Ha jól emlékszem múltkor valaki kérdezte mit érdemes neki vásárolni...
-
sagem
addikt
válasz
sasa311
üzenetére
Attól, hogy nálad jó, még nem lesz jó a kliens, s attól hogy nálam rossz, rossz sem. Viszont ha tömegesen előfordul xy jelenség akkor az már hibának mondható. Szerintem ez nem bonyolult
Pls keress rá a googléban vagy a HIVATALOS lol fórumban a hibákra, és jé, kismillió topikot fogsz találni a jellegzetes kliens hibákkal, az egyik ilyen állandóan visszatérő probléma, hogy sok embernél már a telepítés sem sikerül.A szerverekről meg..mindannyian látjuk, hogy hányszor halnak le, kapcsolják ki xy funkciót, rankedot, akármit
De a szerverek legalább fejlődtek valamit, ha valaki emlékszik még a hőskorra, akkor vágja, hogy régen kis túlzással minden másnap probléma volt velük, nem hiába osztogattak régen RP-t 
Szóval meglehet, hogy useroldali hiba is bejátszik, de ilyen tömeges visszajelzések esetén egyértelműen nem csak erről van szó.
Ui: Arról nem is beszélve, hogy mint kiderült, az is bejátszik bizonyos hibatípusoknál, hogy kinek mi az internetszolgáltatója..ilyet sem láttam még máshol..(bár ezt mintha VÉGRE kezelték volna..lekopogom)
-
RG4L
őstag
-
NSiS
tag
Hali!
Egy kis segítséget kérnék, ha van ismerősötök aki új accountot indítana, vagy esetleg Ti magatok szeretnétek, akkor erről a címről regisztrálhatnátok.
Egy év kihagyás után folytatom a LoL-t és ki szeretném próbálni a referral rendszert. Előre is köszönöm!

-
zeli
aktív tag
Nálam pont tegnap fagyott le, úgy, hogy csak harmadjára indult el rendesen a töltőképernyő. Aztán mikor beléptem, annyira röhögtem, ellenfél Veigarja is dczett, úgyhogy nem én voltam hátrányban!
Mondjuk a game-et buktuk, mert 10 perc alatt 8 killt adtak ezrealnak.(is) -
sasa311
veterán
Régen amikor WoW-oztam akkor is mindig ez volt a sláger, hogy szar a kliens, mert állandóan fagy, szarok a szerverek, mert állandó a DC meg a lagg.
Valahogy nekem sosem volt a kliens szar, fényévenként egyszer fagyott és évente 2x DCzett.
Ez meg most a LoL-nál is és ugyan ezt tapasztalom. Nem is emlékszem rá mikor fagyott ki utoljára a LOL (és akkor is ki tudtam deríteni, hogy nálam volt a hiba, nem a kliensbe!), DC-zni meg még tán egyáltalán nem DC-ztem idén.
A hibák 99,5%-a állítom, hogy user oldali, csak a user fel sem ismeri, hogy nála van a hiba.
Nekem pl. az a hiba, hogy dom.-ban állandóan kifagyott a hang (és a gép is) abból adódott, hogy hibás volt az a sata port, amire a vinyóm volt dugva. Órákat szoptunk vele, mire rájöttünk.
-
sagem
addikt
válasz
VoidXs
üzenetére
Az egész kliens egy toldozott-foldozott tákolmány, és ez nem vicc. Nekem is csomószor van vele gondom, de ahogy már más is írta a hivatalos LOL fórum is tele van az ilyen-olyan kliens hibákkal, s sajnos a telepítési probléma is egy ezek közül, nagyon sok embernél rossz

-
-
modern
aktív tag
-
modern
aktív tag
Valaki megtudná mondani hogy mit kellene csinálnom ha ezt írja ki?

[link]Ha a kihagyásra megyek akkor a telepítés után kiírja hogy nem sikerült indítani telepítsem újra.
De a telepítés folyamán többször is kiírja majdnem ugyanezt. -
VoidXs
nagyúr
Ez meg Teemo. És Teemo király. Nem azért, mert jó karakter lenne, csak simán király.
-
RG4L
őstag
-
n a x v i L
aktív tag
Lepentázom ez ellenfelet de kikapunk
. Majd legközelebb
. -
RG4L
őstag
válasz
Mottie
üzenetére
Melóztam és egyéb dolgom is volt, ami miatt se játszani, se fórumozni nem volt időm. Csinálom, csinálom.
A fórum többi tagjától szeretném megkérdezni, hogy egy LoL-os kérdőív keretein belül milyen kérdések szerepeljenek. Hogy ne offoljuk tele a topikot, privátban jöhetnek a tippek.

-
alexy92
aktív tag
válasz
n a x v i L
üzenetére
lesz prohardveres ultimate skin ?

-
n a x v i L
aktív tag
Valamit lehet tudni már az új ultimate skinről?
Kerestem, de nem találtam semmit eddig. -
kexksz
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Nem feltétlen, én csak jungle-özni meg supportolni tudok rendesen, többit azt max ilyen 1700 elo szinten, ha nem kapom meg kikapunk, nem nagy dolog, mivel a két legkevesebbet keresett role ezért ilyen nem nagyon történik.

-
Mottie
őstag
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Hasonlóan van nálam is csak én top-ra mondom hogy nem szeretném.. Az oka nagyon egyszerű, nem ismerem a top champeket, mert a 600 rankedem alatt összesen 4-szer játszottam top-on.

A midemet ritkán kapom meg, de azért felemelő érzés, mikor az ellenfél team is észreveszi, hogy több az AP-m mint a midlanernek

-
ClydeBeka2
őstag
Márpedig rankeden is így megy, legalábbis nálam. Be szoktam írni, hogy miden vagyok a legjobb, és nem tudok jungle-be menni (eddig összesen 300-400 ranked alatt 2x-3x voltam jungle-ban, azokat is nyertük
). Így is csak 30-40 %-ban jutok el midre, de topon/adc/support helyen is tudok játszani, ami szerintem elengedhetetlen rankeden. Mármint, hogy legalább 3-4 poszton tudj játszani. Mondjuk azt bírom, beirom nekik, hogy nem megy a jungle, és van pár idióta aki rögtön rávágja, hogy akkor minek jövök rankedre, az nem is érdekli, hogy a másik 4 poszton talán még jobb is vagyok nála. Áhh, yolo queue 
-
Kanczy
veterán
Leo a vérnyúl nem itt a fórumon valaki? Vagy csak linkelte valaki egyszer, hogy játszott ellene? Mentem hármat Shen jungle-lel, 52es KDA lett a vége
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dolby
senior tag
válasz
alexy92
üzenetére
Ebben jó is vagyok, és szerencsére mid/adc/support poszton azért már nem esem kétségbe, de ha elküldenének jungle-be pl igencsak paráznék, mert az kifejezetten nehéz poszt szerintem, ha jól akarod csinálni. Jó pálya ismeret és helyzetfelismerés kell nagyon... A solo topra sem gyakran megyek de inkább csak azért mert nem nagyon játszom olyan championnal ami jó hozzá.
Persze ha ragaszkodnak hozzá hogy menjek valahova annak ellenére hogy beírom nem igazán megy jól, akkor minden további nélkül megyek, hátha okkal kérik a többi posztot...
(Látszik h még nem rankedezek, valószínűleg rosszul fog esni amikor elküldenek valahonnan és utána bénáznak) :-D -
Dolby
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BMW topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az utolsó 20 percben nem haltam meg egyszer sem ^^

Amúgy tökmind1 szerintem a promo, mert engem Gold V-ről ledobott Silver II-re, amikor átjöttem Northra. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nekem is egy nagyon messzi rokonom....

(mert azt ugye vágjuk, hogy euw-n a "prok" jelentős része eastről ment oda..
Talán ha 100-ból 2-3 meccsen írnak németül

. Majd legközelebb