Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz ChromeX #10800 üzenetére
3 éve sokkal több időm volt. Azt hiszem öt lv30-as accountom van, 2 NA, 1 EUW, 2 EUNE.
Amcsin kezdtem még a bétában, utána indult ugye az EU szerver, ott is csináltam egyet. Később egy haver is elkezdett játszani NA-n, csináltam ott egy újat, hogy együtt játsszunk, mert akkor EU még béta volt. Utána kezdtünk mindketten újra EU-n. Aztán csináltam még egyet az olyan buildek tesztelgetésére, mint pl. AD Annie, AP Trynda, azt gondoltam ez az account ban esélyes, de mégsem volt az.Több account azért jó, mert ha van időd mindegyikkel játszani, mindegyiken megszerzed a napi bónuszt, így összességében több IP-t gyűjtesz ugyanannyi idő alatt, mint egy fiókkal. Több hőst és rúnát tudsz megvenni, több mindent ki tudsz próbálni.
ELO-t azért akarom csökkenteni, mert 7-800 elo környékén szeretnék videókat készíteni szórakoztatás (youtube) céljára. De mint mondtam, nem veszítek direkt, nincs direkt feed vagy afk. Az átlag statom 6.5/5.1/7.8. Viszont így 1000 alá nehéz lemenni, legutolsó meccsem is egy 21-10 Eve... lehetetlen volt nem megnyerni.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest