Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
vkrisz
csendes tag
Én is kb. 5 emailt írtam ugyanezen tv miatt. Az első olyan cég amely gyári philips garit adott a TV Store volt. Kb 3000-el volt drágább mint a legolcsóbb ajánlat az árgépen. A többi mind bolti garis volt. Amúgy ők is most péntekre várták a TV-t. Ha időközben nem kaptam volna egy visszautasíthatatlan ajánlatot én őket választottam volna.
-
anrab
addikt
így igaz, egyformák.
valószínű hogy csak más régióba szánták őket, meg esetleg panel külömbség lehet. ezt viszont csak a tv-n lévő cimke alapján tudod meg. /csak feltételezés/
az eladók még annyit se tudnak mint amit a leírásokban vagy itt a fórumon olvasol.
úgy emlékszem hogy itthon az MM-ben a 42"8654-et láttam 370000-ért mikor az enyémet vettem. -
hcs57
addikt
Nekem 7864 van, az edigitalnal vettem. Beszéltem a Philips Mo. képviselőjével telefonon, ő azt modta, hogy a 7864 egy nyugati áruházláncnak lett gyártva, ezért másabb a 7404 -nél.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
anrab
addikt
nekem 42"8694-es van és fent van az oldalon. /4.oldal, alulról a második/ [link]
[link]
fent van az összes 7000-es is.
hogy melyik a jobb panel nem tudom. csak a betekintési szögeknél a színtorzulás lehet a külömbség. az egyik oldalról ezüstöződik, azt hiszem AUO. a másik minimálisan kékes valahonnan nézve, de csak a fekete csík alul v. felül. de innen nem nézi senki./sharp, lg/[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
más említésre méltó külömbség nincs.
[link]
"A kép jobb lehet a 8000-en" előfordulhat minimális külömbség ha nem egyforma panellal szerelik. /AUO, LG, SHARP azt hiszem/
az ambilight spectra és a spectra 2 között nincs külömbség. /ezzel sokáig gondba voltam én is annak idején./ mindegyik spectra 2, vagyis ledes és oldalanként két színt tud egyszerre.
a perfect natural motion az összes 8000-es szériába benne van, kivétel!: 8404
a philips oldalán fent van az összes televizió még visszamenőleg is. /LCD 2001-ig/
philips.hu /terméktámogatás pont alatt/[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- RME ADI-2 Pro AD/DA 2x AKM4490 768kHz 32bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest