Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
vkrisz
csendes tag
válasz wolfman #38701 üzenetére
Na igen, erre lennék én is kíváncsi. 42PFL5604 és 7404 között gondolkozom, de a 100Hz nem tudom megér-e 50.000 Ft-ot. Szóval jó lenne tudni, hogy van-e értelme mindennapi használat során (pl. SD adás + xbox + DVD).
Másik: nézegettem még az LG 42LH4010-es TV-t is, de sokan panaszkodnak az LG feketéjére. A 4010-es viszon 80.000:1 a 4000-es csak 50.000:1. Szóval tényleg annyira problémás a fekete, és ha van valakinek 4010-ese akkor megírná a tapasztalatait? -
vkrisz
csendes tag
Egy jó kis cikk a garanciáról. Gondoltam megosztom veletek.
-
vkrisz
csendes tag
válasz Luissimo #45470 üzenetére
Egészen addig nem gond a fényes képernyő amíg nem süt rá a nap (próbából vidd ki a notebookot napos időben az erkélyre). Attól kezdve nem látsz rajta semmit. Volt ilyen notebookom, azóta ha meglátom a Glare Type, Color-Shine stb. szavakat egy ismertetőben nagyívben kerülöm azokat a termékeket. Ezért nem veszek B650-et sem.
-
vkrisz
csendes tag
Ki mondta, hogy a tévét kivisszük az erkélyre? Én notebookról írtam. Az persze azért kicsit meredek, hogy a tévére nem süt rá a nap, azért van pár millió nappali ebben az országban :-). És én már olvastam ezen a fórumon olyan hozzászólást, amikor azért vittek vissza tv-t (valamelyik LG-t) mert egy világos nappaliban nézhetetlen volt a tükröződés miatt.
Mindegy elkönyvelhetjük ezt az én furcsaságomnak (meg a fényes kijelzős notebook miatti mérgelődésemnek), de nekem ez eléggé fontos szempont. És ha egy B650-es már a MM ultravilágos eladóterében is tükröződik 4000 lux mellett, akkor inkább másik típust nézek. A nappalim berendezésénél nem akarom azt nézegetni, hogy honnan nem tükröződik az ablak a tévében, valószínűleg te átlagos nappalid tájolása jobb mint az enyém, így nincs ebből problémád. -
vkrisz
csendes tag
Én is kb. 5 emailt írtam ugyanezen tv miatt. Az első olyan cég amely gyári philips garit adott a TV Store volt. Kb 3000-el volt drágább mint a legolcsóbb ajánlat az árgépen. A többi mind bolti garis volt. Amúgy ők is most péntekre várták a TV-t. Ha időközben nem kaptam volna egy visszautasíthatatlan ajánlatot én őket választottam volna.
-
vkrisz
csendes tag
Új firmware Philips 7404-hez.
[ Szerkesztve ]
-
vkrisz
csendes tag
Nem is akartam felrakni, de mindig reménykedem benne, hogy legalább annyit javítanak a médialejátszó részén, hogy helyes képaránnyal játsza le a filmeket, de azt hiszem erre már keresztet vethetek. Bár gondolom ez a fantasztikus feature biztos benne lenne a readme-ben is.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest