Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- DPD tapasztalatok
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Egy korszak vége
Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz piposta #9396 üzenetére
3 év teljeskörűt kaptam rá...külföldi formukoat olvastam végig és ott jópárhelyen volt s3000/t3000 együtt kezelve ill azt írták, hogy a t teljesen uaz mint az s csak az europai piacra a sony centrumokba szánták őket...pass... megkérdeztem az eladót is ő is azt mondta, ho a belseje tök uaz a káván lehet ho van eltérés, de nem volt náluk s csak a t,p és a d széria...
itt a t3000 rövid műszaki leírása...az s eset belinkelhetnéd tePLacc: hááát, nincs akkora különbség, mint a p és a t között, de azért simán látható sajnos...főleg a fekete volt baromi jó és homogén a d szérián...persze gondolom úgy van kirakva az összes, ho minden fel van nyomva csutira, így a fekete is szürkébb...majd este kiderül...de mondom az éles kontrasztokban és feketében szembetűnő volt akülönbség...a többi színben nem vettem észre akkora különbséget, hogy megérje 90eFT felárat...a 100hz ből én bevallom őszintén semmit nem vettem észre...egy digitális adást tudtammegnézni ahol focimeccs volt, nem láttam különbséget a két tv között...folyamatos volt mind2 a labda, nem láttam utánhúzást sem, tehát ezt a részét passzolom, meg kellene vizsgálni más gyors kameramozgású anyaggal...
mindegy nekem nem ért meg mondom +90et, de ilyenkor kicsit fáj az ember szíve, hogy mégsem a legjobbat veszem meg...[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
piposta
csendes tag
válasz Larry303 #9394 üzenetére
Kösz a tippet.
Hány év garanciát adtak rá?
Érdekes, de a Sony oldalán nem találtam meg a T-sorozatot, hogy összehasonlítsam az S-el.
Tudszj egy linket ahol össze lehet hasonlítani a kettőt!
Cifu ezt írta: "Az U a leggyengébb, azátn a sorrend erősebb felé haladva P -> T -> S -> D."
Akkor mégis csak van valami különbség.
Nekem szinte csak TV-re kell, ha e tekintetben nincs eltérés akkor jó lesz ez. -
piposta
csendes tag
Hy
Miután átolvastam a fórum idei termését, eldöntöttem milyet veszek (Sony KDL32S3000), de nem tudom hol érdemes, melyik boltban. Az árakat átböngészve a netes üzletben jóval olcsóbb 170-180e körül van. Ezek csak saját garanciát vállalnak? Melyiket ajánljátok ami megbízható? (Összehasonlításképpen Euronics 197e, hivatalos Sony bolt 219-20e csere tv-vel.)
Én nem fogom megvárni az új Sony modelleket. A Snooker vb kezdetéig meg akarom venni, ami pár nap.
Nem volt lehetőségem megnézni a kiszemelt tv-t, de már nem is fogom. Amit láttam egymás mellett Samu R és Sony U, a Sony-nak szebb képe/színe volt.
Köszönöm.
üdv.piposta -
kugyu21
senior tag
válasz marchellow #9389 üzenetére
Ha jó a Tv (a Toshiba szvsz elég jó (nekem karácsony óta egy Z3030 van)) vagy jó minőségű SD, pláne ha HD vagy FullHD anyaggal tudod etetni egyáltalán nem zavaró.
Először (ha jóval kissebbről váltasz) hatalmasnak fog tünni, de a jót hamar meg lehet szokni, és hamarosan még nagyobbra cserélnéd. -
Larry303
addikt
nálam is megvolt a csere...sony32t3000, voltam annyira barom, hogy bekapcsoltattam mellette a d3000est is :S
majd írok a tapasztalatokról..este teszthttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
marchellow
tag
Köszi a választ neked is meg az előtted szólónak is!
Megnéztem a CV500P-t is. Azt nem értem, hogy ha ez jobb mint az általam kinézett 37R3500 P, akkor a listaárak szerint miért drágább 70 ezerrel a 37R3500 P ?
2.5 méterről nem zavaró nézni egy 42"-ost?
Ezt a 100Hz-et le fogom csekkolni mennyit számít ha van.
Köszi a választ!
marchello -
vtechun
veterán
nah, megvettem az LG 37LC41-et Majd tolok linket a képekről
-
Alex91
félisten
Az LG 32LG3000-hez kepest ez hol van? (Arban az LG jobb...)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
kano
nagyúr
Szia!
Köszönöm!
Én is gondoltam, hogy megvárom az új Samukat de igazából LG-t szeretnék a Samu szerviz szemétsége miatt. Viszont szerintem is a Samunak szebb képe van.
Az LF76-ról ennyit írnak "3 (480p/576p/720p/1080i/1080p) - HDMI 1 Port PC Mode - 1080p : 60p/50p/24p" de kérdés, hogy ez ténylegesen valós 24p-e?
Az a helyzet, hogy az LG5000 nem tudom, hogy mivel nyújtana többet mint az LF76 a valós 24p-t kivéve? Gondolom, hogy egy kicsit szebb a feketéje (de még ez sem biztos).
És az LG5000-nél mi ez a 3:2 Mozi üzemmód?
Szóval lehet, hogy nem érné meg a 37LG5000-ért +50k-t adni a 37LF76-hoz képest.
De megvárom az újakat mindenképp.
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
M@trixfan
addikt
Full HD proji atomjó az biztos, de megdöbbentően jó a 720p és a nagyképernyős moziélmény. 250 ezer egy Epson TW700. A Sanyo PLV-Z5 hiánycikk, szerintem leáltak vele de még nincs utód. Ez a tudás 1-2 éve majd milliós nagyságrendű volt. Nekem filmre azt hiszem elég a 720p. Tárolni sem semmi a sok 1080p mozit. Természetesen kizárólag csak a saját tulajdonú BD lemezről készített biztonsági másolat mkv-re gondolok.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
félisten
válasz M@trixfan #9381 üzenetére
Na igen, én is úgy vagyok a 40"-al, hogy másfél méterről csodás, 3 méterről kicsi... :S
Viszont ha már proji lesz, akkor FullHD lenne az igazi, az meg alsó hangon is fél millió forint. Ennyim meg nincs rá. Szóval várok. ^^
Titkon remélem, hogy pár éven belül az OLED odáig eljuthat, hogy képes lesz kiváltani a projikat, és lehet majd összehajtható (például) 320x180 centis OLED "vásznat" venni, ami gyakorlatilag nem lesz más, mint egy OLED LCD TV, csak éppen egy proji vászon méreteiben....
Márpedig higyjétek el, hogy ez nem álom, cirka 10 éven belül reális lesz... :S
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
félisten
válasz marchellow #9379 üzenetére
Nekem személy szerint kevés tapasztalatom van a Toshibákkal, de azért amennyire lehet, utánanéztem.
A kinézett TV tavalyi modell, ennyiért pedig igazából csak a 100Hz-et adja pluszba. Ha a Toshiba szimpatikus, akkor már inkább az CV500P sorozat 37" modellje, jobb panel, modernebb belső elektronika - igaz nincs 100Hz. Ezt látatlanban írom, csak a technikai adatok és a kézikönyv alapján, tehát kéretik fenntartással kezelni azért.
Azért valamit hozzátennék: a 37" minden gyártónál mostohagyerek, menetrend szerint az azonos szériába tartozó modellek közül a "gyengébbek", például a Samu M87 esetében Super Clear Panelje csak a 40"+ modelleknek volt, az LG-nél az LY95-ösnek a 37"-osában ugyanaz a panel volt, mint az LF65-ösben, 42" felett meg már a jobb 10 bites panel. A Sonynak mindössze a belépő szintű P3000-eséből van 37"-os modell, és a többi.
Én megkockáztatnék inkább egy 40/42 colos modellt ennyi pénzből azért. Egy Samu LE-40F86-os például szintén tavalyi modell, 100Hz-el, 24p támogatással. Igaz magasabb árral is, mint a kinézett Toshiba.
Ettől függetlenül ha a kinézett készüléket láttad élőben, és elnyerte a tetszésedett, vedd meg nyugodtan.
-
M@trixfan
addikt
válasz marchellow #9379 üzenetére
Ugyan még vásárlás előtt állok, de ismerettségi körből és saját tapasztalatokból eszembe jutott pár dolog. A méretet szerintem gondold át mert ami ma gigantikusan nagy képméret azt holnapra már meg is szoktad. 300-as határba belefér jópár 42-es is, akár 1080p is. Persze az más ha fizikailag nem férne el a TV. A konkrét modellekben Cifu sokkal jártasabb, nekem csak a belépő 32" LG 32lc41 képével van tapasztalatom. A feketék picit világosak néha, de a színek nagyon jók és PC-vel tökéletes az 1:1 pixel mapping. Ugyanez van 42"-ban is.
Az 1080p tényleg érdekes kérdés. Most ott tartok, hogy legrosszabb esetben is van egy 160x90-es vászonnak helyem, úgyhogy valószínű projektor lesz TV helyett. Demózáson ledöbbentem, hogy még 2 méter széles vásznon is mennyire fantasztikus a 720p 2.5-3 méterről nézve. Akkor jöttem rá, hogy az 1080p-t ki is kell tudni használni: vagy jó közel ülsz, vagy batár nagy képernyőd van. Nekem az jött le, hogy igazából messziről nézve 52"-tól kezd kijönni az 1080p.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
félisten
A Sony a változatosság kedvéért ismét megkavarta a jelöléseket, a W valahol ott van most, mont a V3000 és D3500 volt 2007-ben. Az A656-os nem vele konkurál, hiszen van 100Hz-es technológiája, jobb panelje (a Sony W4000-ese natív 2000:1-es, 33.000:1 dinamikus, a Samu ezzel szemben 3000:1 natív és 50.000:1 dinamikus - 40" esetén, és marketing ide vagy oda, de az A650-esek panelje bitang jó), a Sony egyedül az MPEG-4-es DVB-C/-T tuner tekintetében jobb.
A Samunál az A550-es széria váltja az M86/M87 szériát, az A650-es sorozat az F86-ost váltja.
-
marchellow
tag
Sziasztok!
Úgy adódott, hogy lecserélésre kerül az 10enX éves CRT TV-nk. Élve az internet adta lehetőségekkel, mint tudatos vásárló, alapos kutatás előzte meg a döntést. Pontosabban döntés még nincs, de remélem tudtok segíteni és akkor lesz!
Előrebocsátom, hogy visszaolvashattam volna a fórumban (ahogy meg is tettem egy kicsit), de annyi információ van már itt, hogy nagyon nehéz kiszemezgetni, ezért inkább kérdezek. A linkelt cikkeket, összefoglalókat természetesen átnyálaztam.
Szóval a hagyományos vásárlási módot is kipróbáltam, lementem a Saturnba végignéztem a kínálatot, jegyzeteltem (persze aztán kiderült itthon a lecsekkolásnál, hogy erősen megmaradt készlettel dolgoznak).
Tisztába kerültem (nagyjából) a fogalmakkal is, úgymint pl, HD, fullHD, 24p, 100Hz, DVB-T, stb... Megpróbálom leírni tehát, hogy mit szeretnék.2,5 méterről nézzük a TV-t, tehát nem szükséges, hogy fullHD legyen (persze nem gond ha esetleg fullHD lesz). A 37 colos kategóriát néztük ki, a következő 42-es már túl nagy ide.
Most UPC direct van nálunk, lehetséges, hogy később átállunk a digitális csomagra, ezért jó lenne ha fel lenne készítve ilyesmire. Olvastam, hogy még nem tisztázott mi is lesz a szabvány, tehát a DVB-T fölösleges. Ha átállunk, gondolom a set-top-box megoldja ezt a tuner kérdést.
Következő szempont a Blu-ray lejátszó. Még nincs, de később mindenképpen lesz.
Tehát tudnia kell a 24p-t is.
A 100Hz nem tudom mennyire deal-breaker. Olvastam, hogy sportoknál azért észrevehető a különbség és mivel én sokat nézek sportot (tenisz, foci, hoki, biliárd, stb...) ezért ez is kérdés, hogy akkor most jó ha van vagy elhanyagolható?
Csatlakozókból úgy látom mindegyik el van látva bőven, tehát ez nem lesz gond.
Tehát akkor azt szeretném kérdezni, hogy a fentiek alapján mit ajánlanátok nekem? És hol érdemes megvenni?
Az ilyen Saturn féle helyek gondolom storno. Interneten rengeteg mindent vettem már, de csakis kis értékben, egy TV-nél azért már meggondolnám. Vannak olyan helyek esetleg ahol érdemes vásárolni?
A keret felső határa 300 ezer forint, remélem az említettek fícsörök beleférnek.
Itt a fórumon linkelt valaki korábban Toshibákat, itt:
http://www.toshibashop.hu/toshiba-37-lcd-k.html
Toshiba 37R3500 P, ahogy láttam ez tudja mindet, akciósan 270.
Van valakinek tapasztalata vele? Vagy általában a Toshibákkal?Bocs a hosszú postért és köszönöm a segítséget!
marchello -
Alex91
félisten
Jonnek a Samukak is !
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Sza_Sa
senior tag
Az a helyzet hogy megnéztem ezt az új Sony w4000 szériát a honlapjukon, elég jónak igérkezik. Ráadásúl 52 collos méretben is elég jó ára van, pláne ha azt nézem hogy a másik kiszemelt a Samu a656-osa ami sajna 700ezer körül van, a Sony-t meg meg lehet venni 520ezerért.
Akárhogy is nézem, kb 180ezerrel olcsóbb, viszont nem lehet ekkora különbség a két tévé között. Vagy mégis?????????
Cifu, mire véled ezt a hatalmas árkülönbséget a két gyártó között? Elméletileg a Sonynál a W széria a csúcs X előtt van eggyel. A Samsungnál viszont a 656-os az M szériát váltaná le, tehát kb egy kategória. Árban hatalmas a differencia, tudásban viszont szinte semmi, ha leszámítjuk a kissé marketingszagú kontrasztarány különbséget."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
malacyka
tag
Sharp Lc-32ad5e akit érdekel a fehérvári MM-ban 119990,- amíg a készlet tart.
Az a nagy élvezet, mikor az él vezet!
-
balint87
csendes tag
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok
Tudom, hogy nem ide tartozik de ha valakinek kellene 2méteres DVI-HDMI kábel, akkor irjon nekem PM-et, mert van egy fölöslegesem! -
ksasa
tag
Sziasztok!
Tud vki vmi infót adni a Sharp lc37ra1-es készülékről? Tudja az 1:1 PM-et, vagy egyáltalán miféle/hány éves fejlesztésű darab ez, mivel alig van róla info a neten. Köszi
-
balint87
csendes tag
A magyar Sony oldalra felkerült az E4000-es széria:
KDL-40E4000
KDL-32E4000
Mindkét méretben van 4020, 4030 és 4050 változat, ezek a különböző keretszíneket jelölik. -
félisten
Az LF76-os 3:2 pulldownt csinál 24p-s jelnél, legalábbis szerintem (nem próbáltam, de az LF65-ös biztos, és sehol sem láttam a valós 24p-re vonatkozó jelzőt az LF75/76 leírásában).
Szvsz várd meg inkább az LG 42LG5000-est akkor, igaz az meg 330e Ft körül van még.
Nehéz szituáció. Ha nagyon nem akarsz várni, és nem akarsz Samut, akkor LF76 (bár őszintén szólva az A550-es minden téren jobb nála, legalábbis az eddigi infok szerint). Én inkább az LG5000-es felé pesztrálnálak, de arról nincs első kézből származó tapasztalatom, így sokat nem tudok róla mondani, tehát az is fals szitu.
Azt sem igazán értem, hogy miért van ilyen jelentős árkülönbség az LG5000 és a Samu A550 között. Sejteni sejtem, de az csak tipp (nem Samu paneleket raknak bele).
-
kano
nagyúr
válasz scorpy02 #9367 üzenetére
Csak ne lenne ilyen a Samsung magyarországi szervize.
Mos tmár csak az a kérdés, hogy LG 37LF76 (229k - 2 év teljeskörű gar) vagy Samsung 40A557 (260k-1+1+1 év Samsung garral)?
Cifu szerinted? Nekem az LG felé húzna a szívem. Elvileg mindent tud amit az említett Samu igaz(24p, 1:1, stb.)?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
scorpy02
aktív tag
A hivatalos osztrák Samsung oldalon fennt vannak az új modellek. Lehet már régóta, de nekem még csak most tűnt fel, mert mindig csak az angol ill. magyar honlapokat nézegettem.
Samsung LE40A557 - Itt írják a Real Movie-t. (meg a német oldalon is) [link]
A manualja: [link]
Valóban elég best-buy gyanús. Szerintem is simán megéri +10k HUF-fal megtoldani a 40M87-es árát. Árgépen egyre több webshopban tűnik fel.
-
vtechun
veterán
arra azért tényleg kiváncsi lennék mi a különbség a 37LC41 és 37LC42 között. Mert még a neten sem nagyon látok különbséget, bár olyan jó képeket nem is találtam róluk.
-
félisten
Ha most rögtön akarsz vásárolni, akkor vagy LG 42LC51, vagy a Samu LE-40R81-R84 közötti típusok merülhetnek fel. A Samunak jobb kicsit a feketéje, és mivel árban nem sokkal drágább, ezért én talán azt ajánlanám inkább. Az új Samu LE-40A450-es széria is itt kopogtat, eddig 230e Ft körüli volt a legolcsóbb, állítólag nem rossz kis TV az sem.
-
félisten
100Hz-es, HD felbontású LCD TV már nem nagyon van, tavaly még a Sony csinálta például a KDL-40D3000-est, de annak a világnak már vége.
Nem tudom mit jelent nálad a közép-felső árkategória, de én kb. a 300-400e Ft közöttieket sorolnám ide. Noha eredetileg nem akartál FullHD felbontásút, de ilyen árrégióban szabályosan válogathatsz. Ott van a Samsung LE-40F86, tavalyi modell, de jó ár/értéket képvisel ~300e Ft körül, PC-re rákötéssel nincs probléma, ráadásul 100Hz-es modell. A probléma csak az, hogy ugyanebben az árrégióban van az új LE-40A550-es széria, márpedig ez mindenképpen megfontolandó opció. Sajnos még nem volt hozzá szerencsém, de amit eddig olvastam róla, az alapján igazi best-buy lesz annak, aki olcsó, de mégis jó kis TV-t néz. Sajnos valamivel 400e Ft felett van a LE-40A650-es széria, erről kicsivel lejjebb linkeltem be egy gyorstesztet. Szvsz per pillanat ez "A" legjobb LCD TV a piacon, de minden benne van, ami kell, 100Hz, tökéletes 24p támogatás, stb. Szóba jöhet a Sony KDL-40W4000-ese, iszonyú durva áresése van, ~340e Ft-ért látom a webboltokban, igaz csak a hónap végén, a jövő hónap elején érkezik. A W4000 kb. a Samu A550 és A650 között lehet tudásban, látni még szintén nem láttam, de TV és DVD nézés terén korrekt, ha Sony párti vagy, jó választás lehet. Az LG 42LG5000-es és LG6000-es szériáját szintén nem láttam még, de ezek is jó kis TV-knek igérkeznek konzolhoz, HD videókhoz, számítógéphez.
Nehéz döntés. Ha belefér, akkor LE-40A650-es széria. Ha olcsóbban akarod megúszni, akkor Sony KDL-40W4000, bár ha főleg konzolhoz, számítógéphez használod, akkor inkább LG 42LG5000 vagy Samu LE-40A550-es széria.
Per pillanat kb. ezek az opciók.
-
Jang25
csendes tag
Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre.Az LG42LC51 most 200 -ért meg lehet venni szerintetek jó vétel vagy érdemes még várni és mennyit. 200 ezer a max keretem rá és mindenképpen 42-est szeretnék tv-zni filmet nézni és Pc re kötve használnám. A DVB tuner hiánya később hátrányt jelent vmiben?
-
Anyád911
tag
Ne vedd készpénznek, ha vki megméri,majd esetleg kijavít: a 42 colos TV-k hátulján 60x40 cm-es négyszög csúcsain lehetnek a csavar-helyek (a Pana 42PV70-esemen legalábbis így volt). Amúgy szvsz nem éri meg házilag barkácsolni konzolt, hacsak nem vmi eszement dezing jön be neked. Estleg itt nézz szét.
-
Rezuhu
aktív tag
LCD tv vásárlásához kérnék tanácsot a szakértőktől!
Mivel inkább csak azt tudom, hogy nagyjából mit kellene tudni a tv-nek, és a konkrét típusokat nem ismerem, inkább kérdezek...
A tv 102-107cm átmérőjű, 720p /1080p-nem kell, mert nem tudnám kihasználni/, konzol + 720p filmek /pc-ről --> 24p , 1/1 PM, 100Hz?/, esetleg dvd, tévézésre nem használnám.
Az árkategória: közép-felső /a jó képminőség lenne a cél/.
Hangrendszer nem fontos, PIP nem kell, digi tuner nem kell.
Márka-függőségem nincsen
Ilyen kritériumoknak megfelelő készülékek típusainak az ajánlatait kérném /kiváncsi lennék, hogy pl: Cifu, te mit vennél ilyesmiből /.
Köszi a segítséget! -
Skyhunter
őstag
-
félisten
válasz vtechun #9355 üzenetére
100e Ft egy 3 éves TV-ért? Ha ilyen szűk keretből kellene vásárolnom, akkor inkább megnéznék egy Outletet, ahol 110e Ft környékén már LE-32R82-est is látni néha. De még ha az sem, akkor egy 32LC41-est 120e Ft-ért látni sima boltokban is... Oké, hogy nem 100e Ft, de azért én nem szívesen vásárolnék egy ennyire elavult TV-t, még akkor sem, ha nulla órát ment eddig.
-
vtechun
veterán
99 990 ft-ert lesz holnap Samsung 32S62 LCD TV a nyító Electro World-ben, ma meg a Media Marktnal adják 98 990-ért Mi folyik itt kérem?
-
balint87
csendes tag
Ha mondjuk atmegyek a Gyori Edigitalba akkor ugyanennyiert megkapom ezt a TVt? Vagy csak az internetes oldalon kerul ennyibe? Persze amikor lesz nekik raktaron ...mert ugyan Szlovakiaban ezt a tipust még nem láttam semelyik oldalon de a 32LG5000es is kb 15000ft-nyi koronaval kerulne kevesebbe nekem ha az Edigitalban vennem...szep-szep Nekem amugy az LC4-5-osokkel csak a kulsovel volt bajom, ehhez kepest a LG3000 nagyon tetszik ...meg gondolom azt a nagyon sokat szidalmazott feketet majd ez a 15000:1 kontraszt feljavitja kicsit...meglatjuk...az orvosnal se szeretek orakat varakozni nemhogy honapokat egy TVre
-
Larry303
addikt
köszi,
a samsungomnak még nincs hdmi támogatása, az 1080i t sem tudja és ugye 27es "csak"
Attól félek egy picit, hogy mivel nagyobb lesz 5collal, viszont ugyanabban a felbontásban fogom használni, nem lesz e "pixelesebb" a kép, mint a kisebb kijelzőn, ugyanis elég közelről nézzük, kb 2méterről...
előre is köszi!
üdv!https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
félisten
Kiváncsi lennék arra, mit tudhat ez a kis bestia, a jelek szerint az LG folytatja az LC sorozat taktikáját. Felesleges sallang nuku, de árban ver mindent. Az új 2008-as modellek közül is egyből övék a legolcsóbb...
-
Alex91
félisten
Az LG 32LG3000 LCD TV par nap alatt arban alatta van a 150k-as hatarnak...
[ Szerkesztve ]
-
-
vtechun
veterán
válasz mcdokika #9304 üzenetére
ha interneten bármit rendelsz, élhetsz azzal a jogoddal, hogy visszaküldheted, vagy valami ilyesmi
: "A Vevő az Eladóval kötött szerződéstől, 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette."
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Produkció #9340 üzenetére
Alapvetően a fő különbség a tömörítés milyensége között van. Lehet olyan 1080p ripet csinálni, ami ugyanolyan minőségű, mint a forrás. És lehet olyat, ami kevesebb helyet foglal, cserébe kicsit agresszívabban van tömörítve. Ráadásul az sem mindegy, milyen beállításokkal tömörítik. Láttam már olyan 1080p rippet, ami alig volt jobb minőségű, mint egy DVD, ráadásul blokkosodott. Ezért látni többféle HD rippet a filecserélő hálózatokon is. ;)
-
félisten
válasz Skyhunter #9321 üzenetére
Nézd, az biztos, hogy jelentős. Hogy megéri-e a jelentős befektetést, azt persze neked kell eldönteni. A feketéje, a színei, a támogatott dolgok (24p, 100Hz) miatt azonban kétségkívűl pozitív változás lesz, nem is kicsit.
-
félisten
válasz Skyhunter #9318 üzenetére
Értelemszerűen 1080p HD DVD ripről ment a Transformers. A tesztben külön volt Blu-Ray teszt, azt mindig külön teszteljük. De egy normálisabb 1080p rip és egy original Blu-Ray v. HD DVD között nem nagyon fogsz különbséget tenni. ;)
-
félisten
válasz Larry303 #9305 üzenetére
Olcsó HD Ready készülék, nem rossz, de szvsz ilyen téren semmi olyan extrát nem tud, amit egy Samu vagy LG ne tudna. Ha főleg monitornak szánod, és szimpatikus a Sony márka, akkor persze ettől még nem rossz választás.
-
félisten
válasz mcdokika #9304 üzenetére
Ha a R8x szériából választok 32 " ban akkor érint engem is a panel lottó?
Igen.
Nagy különbség van ezek között a panelek között ?
A 8-as szériában már nem olyan látványos, mint a 7-esben volt, de igen, van látható különbség. Csak persze akkor észrevehető igazán, ha egymás mellett látod őket...
Az a baj hogy interneten sokkal olcsóbbak ezek a tv k, ezért előre nem fogom tudni hogy milyen panellel jön a TV .
Minden vásárlási metódusnak vannak előnyei és hátrányai is.
A másik még mindig a Pana LM70 ott gondolom nincs ilyen probléma.De talán az sem saját hanem matsushita meg még valami.
A Matsushita a Panasonic anyacége. Vagy a Panasonic a Matsushita szórakoztató elektronikai leányvállalata.
Az LM70 és az LMD70 között mia kül. ? Digi Tuner ?
Ha jól látom a leírást igen.
-
Kraptor
őstag
Rendben vannak, egy kicsit régebbi technológia de teljesen jó. Színek nem olyan teltek mint az újabb modellekben de semmi gond nincs velük. A kérdés inkábbb az, hogy érdemes e ennyit kiadni most egy már elég öreg technológiáért, mikor egy kicsivel többbért már sokkal újabb és sok esetben jobb technológiát tartalmazó LCDt kapsz.
-
krampy
csendes tag
Sziasztok,
akinek esetleg van egy 42LC41-ese az legyen oly kedves keressen meg, ugyanis szeretnék hozzá fali konzolt gyártani és szeretném hozzá tudni a csavaroknak a távolságát egymástól.
A manualt már letöltöttem de semmilyen infó nincs erről, és a google sem volt most a barátom!Köszönöm
-
XaraX
addikt
Funai LC5-D32BB,erről tud valaki valamit mondani?
-
-
Lacix29
őstag
válasz vtechun #9322 üzenetére
Túl jóra nem számítanék
Itt a hivatalos oldal:
[link]
Egy előnye lehet a 2 tuner. (bár pl. számomra ez nem jelentene előnyt)
800:1-es kontrasztaránya pedig nem túl jó.
Úgy tűnik PC-re sem igazán lehet jól rákötni monitorként. (1 HDMI bemenet, és nincs D-SUB bemenet. Igaz komponens van és írnak valami PC hangbemenetet is)[ Szerkesztve ]
-
sylon
csendes tag
Sziasztok!
pár lapot visszepörgettem de nam láttam infót Az lenne a kérésem hogy megéri-e 179000ért a samsung le40s71bx? Az europarki saturnban van most leárazva de nem tudom mennyire jók ezek a tévék.. sima tvzésre meg dvdzésre lenne
Köszi az infót!
-
vtechun
veterán
Ez : Medion az Aldiban vajon milyen lehet?
-
Skyhunter
őstag
Még egy kérdésem lenne Cifu mesterhez ...a jelenlegi Samsung LE32M71B-m mellett mekkora képminőség javulás lenne az új Samu 656-os LCD panel? (2,5 m-ről nézve,és elsősorban DVD-vel) thx
-
Skyhunter
őstag
válasz vtechun #9315 üzenetére
Azt nem tudom,hogy milyen panel van a Grundig-ban,de nemrég vettünk egy Grundig 32" LCD TV-t fateromnak 110k-ért.Amilyen képe van,szerintem megérte (nekem a menüje kissé prűd,de hát a képminőség faternak óriási előrelépés a régi katódos tv-hez).Más kérdés a gari,mert csak 1 év van,hogy meddig fogja bírni a TV..... Én csak Ambilight-os Grundig-nak hívom,mert a bekapcsolást jelző hosszúkás kék led sötétben úgy ragyog,mint a nagytestvér holland készülékeken..........
-
Skyhunter
őstag
Megnéztem a Pana plazma vs Samu LCD írásodat..nagyon jó..lehet hogy maradok az LCD TV-knél?
A leírásban volt vmi amit nem értettem..azt írtad,hogy PC-n 1080p-ben néztétek a Transformerst.De milyen formátumban,mert úgy tudom még csak HD-DVD-n adták ki.... és PC-ről DVI-HDMI csatin át a Samu TV-re kb olyan a képminőség,mintha egy külső,asztali HD-DVD-ről vagy Blu-Ray-ről nézném? (a különleges 1.3 HDMI-t meg a drága kábeleket nem veszem figyelembe a gondolatmenetnél) ??? thx -
vtechun
veterán
Kiváncsi lennék a Grundig , ill. a Tesco Technika tv-kben milyen panelek lehetnek.
-
vtechun
veterán
JVC LT-32A80 ez a TV lesz elvileg péntektől a tescoban valami 110-120 ezerért. ez milyen lehet?
-
kano
nagyúr
El biza! Van egy fa előttünk, meg nem volt kedvem 6000 fokban állítgatni (tavaly nyáron) az antennát.
Egyébként nálam is számít a fej elforgatása, mert volt amikor nem volt elforgatva.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
malacyka
tag
válasz Larry303 #9305 üzenetére
Jó kis masina. 1080p támogatással, 3 HDMI csatival, Bravia engine stb. egy erős középkategóriás modell. Ha pc-vel is össze akarod kötni, akkor annak járj utána, vagy egy laptoppal próbáld ki, mert nem biztos, hogy natívban menni fog a megjelenítés.
-
Larry303
addikt
hello,
van vkinek tapasztalata, véleménye erről az lcdről?
Sony Bravia LCD KDL-32T3000Jelenleg egy samsung LE27S71B készülékem van...meg vagyok elégedve vele, de ugye nem árt ha nagyobb, és a hdmi támogatás is lehet, hogy jól jönne...bár egyenlőre nincs gondom a dsubbal sem...
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
mcdokika
tag
Ha a R8x szériából választok 32 " ban akkor érint engem is a panel lottó ? Nagy különbség van ezek között a panelek között ?
Az a baj hogy interneten sokkal olcsóbbak ezek a tv k, ezért előre nem fogom tudni hogy milyen panellel jön a TV .
A másik még mindig a Pana LM70 ott gondolom nincs ilyen probléma.De talán az sem saját hanem matsushita meg még valami.
Az LM70 és az LMD70 között mia kül. ? Digi Tuner ? -
malacyka
tag
Érdekes teszt. Két eltérő technológiát együtt tesztelni, mindenképp figyelemre méltó! Végre egy jó megoldás a Samsungtól is a 4:3 16:9 megjelenítésére! Ha az alsóbb szegmensben is eltűnik a tv adás megjelenítésbeli különbség a két technológia közt, akkor a plazma azt hiszem lassan nyugdíjba vonulhat.
-
paulkaresz
aktív tag
úgy tűnik a nagyobb lcd iránti kereslet egyértelműen olyan fejlődést hoz, hogy hamarosan az lcd tévézni is jobb lesz.(én plazmát választottam 42px8-ast rea4-től ma megyek érte).szeretném megköszönni a segítséged és a türelmed!
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
kano
nagyúr
válasz Bazsika22 #9211 üzenetére
Nekem is egy 90-es alum van és én raktam fel(bár nem sikerült 98%-ra beállítani egy fa miatt, de a 88% is tökéletes képet biztosít, már amit a Diginél tökéletesnek lehet nevezni). Sokáig nekem is tökéletes volt, de azt a kockaháborút amit az utóbbi hónapokban néha produkál.... a t*köm tele van a Digivel. Szar a minősége és kész. Ez van...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest