Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- DPD tapasztalatok
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Egy korszak vége
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz Larry303 #9897 üzenetére
lehet, hogy nála a tévénézés egy szellemképes szemcsés kábeltévés barátok köztben kimerül, arra a leggazdaságosabb mindenképp egy CRT. ha ez igaz, az Ő igényeinek tényleg jobb egy CRT. nincs ezzel semmi baj.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Larry303
addikt
te tisztában vagy azzal, hogy a felbontás mint amolyan számítástecnikai fogalom mit takar??? mert akkor tudnád, hogy kb 2x de inkább többször részletesebb egy hasonló méretű lcd panel...sztem ameddig ennyire vagy tisztában a technologiával addig menj át read only üzemmódba!!!!
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
kano
nagyúr
De, hogy ON is legyek:
Tapasztalta valaki Philips LCD-nél ezt a jelenséget?
"...és hogy a nagy színváltásokat azért észrevenni, megáll egy pillanatra a kép."
Kkocos
Ha egy kicsit visszaolvasol akkor a plazmának is megvannak a nagy hátrányai. Továbbá nekem a plazma technológia nekem egyszerűen nem szimpi (nem fűtőtestet szeretnék a szobámban, hanem TV-t). Egyébként az LCD-n meg kitűnő a képminőség, ha a megfelelő jelforrást használod. A tv adások magyarosrszági rossz minőségéről pedig nem az LCD technológia tehet.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Kkocos
tag
Egy honapja vettem meg a kepcsoves TV-bol egy 29''olst. Hogy miert kellene LCD, hogy kisseb latoszogu, kisseb kijelzoju,rosszab kepmunosegu es nem utolso sorban dragabb TV-m legyen? Nem lehet megerteni, plazma igen, de meg eleg draga, LCD, meg nem tart ott kepminosegben.
Bocs az enyhe OFF-ert -
Thrawn
félisten
Fejezzétek be egymás nyüstölését
A piacos linkek nem a fórumba valók, ha valaki venni akar valamit, az szétnéz az aprók között.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kano
nagyúr
válasz malacyka #9890 üzenetére
Milyen csatornák lesznek az alapcsomagban?
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Rick4
félisten
talán neked kellene elgondolkodnod, végigoffoltad a tegnapi napot, most meg személyeskedsz. ezek viszont benne vannak az alapelvekben, szal nem értem, az egészhez mi köze a terminálnak, de innentől asszem tudom hova tegyelek...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
kano
nagyúr
Nem a világgal van gondom, hanem egyes emberek gondolkodásmódjával. Tipikusan olyannal mint a tiéd. Lennének érveim, de hagyjuk. Teljesen mindegy, hogy link vagy közvetlen hirdetés, ezért a Terminálon már kihajítottak volna. Itt meg engem fognak, mert teleoffolom a topicot. Legyen neked igazad, én vagyok a hülye. Ettől az okoskodó és kioktató stílustól kapok hülyét. Dögöljek meg, ha még1x hozzád szólok direktbe.
[ Szerkesztve ]
-
malacyka
tag
Itt a lehetőség a nagyfelbontású tv adások élvezetére lcd készülékeken. Tegnap volt a sajtótájékoztató, elindut a Hello HD. Kábelen és műholdon is fogható, az alapcsomag 4900,- Ft lesz, s ami a lényeg: Olimpia 1920x1080-ban!!!!
Sajnos negatívum, hogy a telepítés és a HD set top box 99 ezret kóstál. De cserébe a miénk lesz, nincs hűségnyilatkozat, bármikor szüneteltethető, lemondható a szolgáltatás. Kérdés, ha lesz hűség lehetőség, akkor adják-e ingyen a cuccot???Az a nagy élvezet, mikor az él vezet!
-
malacyka
tag
Kezdődik
Az a nagy élvezet, mikor az él vezet!
-
Larry303
addikt
eddig ez az egyik legahsznosabb topic volt kolleagák...maradjon is az!!!!
nem kell ebből ennyit kihozni...ha hírdetés, ha nem, nem volt rosszab, mint egy off hozzászólás...amellett is el lehet menni...nem hinném, hogy ebből ekkora gondot kell csinálni....https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Rick4
félisten
akkor most már nem arról beszélsz, mint az előbb? nemrég még ezt írtad:
Mert ez nem a hirdetés topic, azaz nem arra való, hogy a saját dolgainkat itt adjuk el.
nem tudom, olvasod-e, hogy mit írsz, vagy egyáltalán értelmezed-e? a hirdetés topicban hirdetések vannak, én ide nem raktam be hirdetést. azt nem értem, miért ne linkelhetnék be ide valamit, ami nekem eladó. (azt sem értem, mit számít az, hogy nekem eladó, vagy egy üzletnek) nem pingpongasztal volt, vagy kétajtós szekrény, hanem az lcd tévékhez relatíve szorosan kapcsolódó kiegészítő eszköz. az alapelvekben sehol nincs ilyen kitétel, az, hogy neked nem tetszik, igazából a te dolgod, még a véleményedet is leírhatod, hogy nem tetszik, de különösebben (mivel nem értek vele egyet) nem érdekel. ha meg elfogynak az érveid, ne csodálkozz, hogy az enyém az utolsó szó..
neked valami nagyon nagy bajod van ezzel a világgal...
-
kano
nagyúr
Egy hirdetést likeltél ahol TE szeretnél eladni valamit. Nem jogász vagy véletlenül? Azoknak ennyire nehéz a felfogásuk.
A továbbiakban no comment.
Tudom, mindig neked kell igazadnak lenni, már kezdem megszokni.[ Szerkesztve ]
-
-
kano
nagyúr
Mert ez nem a hirdetés topic, azaz nem arra való, hogy a saját dolgainkat itt adjuk el. Ha kábeleket linkeltek azt nem az itteni fórumozók akarták eladni. Egyébként rakd be az aláírásodba és akkor mindenhol, mindenki látja.
-
szugab
csendes tag
Uhh, végre eldöntöttem hogy veszek egy Samsung LE-40A551P2R-et 287.000-ért , erre beajánlottak egy Sony KDL-40D3550AEP-t 210.000-ért. Új, gyári garis. A Samsung újabb modell, és nekem az tetszene, de az árkülönbség-tudás arány, hát nem tudom. Vélemény?
-
MichaelSD
őstag
Most felhúztam magam a Sony oldalán. Ott van x+1 TV, de hogy melyik mire jó (és miben különböznek) azt nem írják oda csak, hogy mind tökéletes.
[ Szerkesztve ]
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
Produkció
senior tag
válasz wassermann #9876 üzenetére
EW némi kivétel, ott általában 20%al drágábbak "csak" a tvk
[ Szerkesztve ]
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
-
kutyuska
aktív tag
Mi a különbség a Sony KDL-40W4000 és KDL-40W3000 között?
Az árát kivéve?" Babra munka, de megéri! "
-
wassermann
addikt
válasz malacyka #9875 üzenetére
Jobb, ha tudod: - Az összes barkács-, műszaki-, és élelmiszer-áruházlánc iszonyatos árréssel szívatja a lusta vásárlókat!
Egy kis szakboltban vagy neten, ha nem is azonnal, de mindent olcsóbban megkapsz. Oda csak megnézni menj a kiállított cuccokat, de ne ott vásárolj!
-
malacyka
tag
Ma néztem a MM-ban a Philips 32" PFL7762-t, és el voltam hűlve.... A tv maga renben van, de az ára: 239990,-....
Tudom, hogy a webshopok alacsony árréssel dolgoznak, de pl. az ED-ban ugyanez 169990,-
És hivatalos magyar garral adják. Ez azért durva nem?Az a nagy élvezet, mikor az él vezet!
-
malacyka
tag
vagyis így
Az a nagy élvezet, mikor az él vezet!
-
Rick4
félisten
szerintem meg pont annyira érintőlegesen, mint sokminden más, hidd el, elfér...miért ne linkelhetnék itt valamit, ami szerintem jó áron van, és az ide járók 75%-át még érdekelheti is. ne keverd össze azzal, hogy ide írom be azt, hogy mim van mennyiért hol eladó. más is lnkelt már kábeltől kezdve mindent, mégsem lett belőle baja.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz szurmakotium #9870 üzenetére
Tisztázni kellene valamit. A webshop kifejezés nem azt takarja, hogy valaki otthonról intézi az ügyeket, és nincs rendes üzlete. Akad ilyen is, nem vitás, ám például az eDigitalnak és az Electro-Store-nak is vannak "rendes" üzletei például, pedig azok is webboltok. Az utóbbi időben a gyilkos árverseny és a garanciális botrányok miatt több webshop elkezdett minimális árréssel a magyarországi forgalmazóktól beszerzett árúkat árusítani. Egy alaptalan pletyka szerint a webshopok közül több megunta, hogy újjal mutogatnak rájuk, ezért csinálják ezt - ráadásul csúnyán alávágnak így a hivatalos üzleteknek, akik eddig ott tettek keresztbe nekik ahol csak tudtak.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
gabesz79
csendes tag
E két modell között mi a különbség, vagy itt is most kezdődik, ami az r82-es szériánál volt hogy a teljes abc benne volt?
és ez
-
szugab
csendes tag
Sziasztok,érdeklődnék hogy a Sony KDL-40D3550AEP-ről mi a véleményetek? Miben különbözik a Sony KDL-40D3500AEP-től? És az AEP egyáltalán mit takar? Célkitűzés PC rákötés , játék, film.
-
félisten
válasz gabesz79 #9858 üzenetére
Szerintem ezek az árak nem valós, hanem kalkulált árak, a várható beszerzési ár alapján. Nincs hivatalos Sony ár megadva még, az csak a hivatalos piacra dobáskor adja meg. Emiatt az ilyen előre megadott árakkal csínján kell bánni...
-
félisten
válasz szurmakotium #9856 üzenetére
Ez is egy webshop, ők is külföldről hozzák be az árak alapján a termékeket. ^^
-
PLacc
senior tag
válasz szurmakotium #9859 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
kifu
tag
Csak félig OFF
Volt idő, hogy gondolkodtam ilyen TV-n. De aztán rájöttem, hogy 3-400 ezerért (márpedig gagyit nem veszek) nem veszek olyan terméket, amit a megfelelő TV adás hiányában nnem tudok kihasználni, mire viszont ki tudnám használni, akkorra meg elavult lesz...
Asus P7P55D; Intel Core i5 750 + Scythe Ninja 2 Rev.B; 2X2 GB G.Skill 1600 DDR3, Gigabyte 460GTX OC 1 GB; Dell U2311H
-
wassermann
addikt
válasz szurmakotium #9859 üzenetére
Az összes gyártó most szórja majd tele a nagyáruházakat, mert beindul Kelet-Európában is a "kasza":
a nyári olimpia előtt és alatt nagyon sokan fognak csak a HD-s sugárzás miatt új TV-t vásárolni. Karácsony még egy kisebb lökés lehet nálunk, de az tuti, hogy jövő ilyenkor már úgy fogják ezeket a TV-ket utánunkhajítani.
-
szurmakotium
tag
-
gabesz79
csendes tag
válasz szurmakotium #9856 üzenetére
jól látom, hogy az összes új sony (32"-es) az full hd lesz, nincs is sima hd ready, mert a 299e Ft elég soknak tűnik?
-
szurmakotium
tag
A Sony W4000-es nem webshopos ára:
46-es 469.000 HUF
40-es 349.000 HUF.Forrás: Avland
Valószínűleg Sony márka kereskedésben még drágább lesz ...
Amióta megláttam egy Sony D3500-öst és pár plazmát egymás mellett eldöntöttem, hogy Sony-t veszek ... csak a W4000-et még megvárom, mert nagyon ütős a specifikációja.
-
kano
nagyúr
Szerintem ez nem tartozik ide.
-
félisten
LG 42LY95: 2007-es modell, felső kategóriás készülék volt tavaly év elején, 10 bites panel, szép színek, egy kicsit gyenge fekete.
LG 42LY99: Ugyanaz, mint az LY95, csak 100Hz-es technológiával megspékelve.
LG 42LG5000: Az LG 2008-as alsó kategóriás FullHD modellje (a felső kategóriás az LG6000-es). Nekem az ára kicsit magas a mostani árazás szerint. Ha a három felsorolt közül kell választani, akkor mégis inkább ezt venném, még akkor is, ha szerintem nem 10 bites.Ha mindenképpen 10 bites kell, akkor ott van még a Samu LE-40A656, vagy a jövő hónap elejére igért Sony KDL-40W4000.
-
Rick4
félisten
ha esetleg érdekel valakit egy jó kis cucc: [link]
-
félisten
válasz gege71.hu #9846 üzenetére
Sajnos nem láttam még W4000-est, de a Samu A550-es szériájával mozog együtt. Ha a webboltok árbelövése (mivel még nincs piacon a készülék, de már kb. két hete fent van a webboltok árlistáján...) helyes, akkor nagyon agresszívan van árazva a készülék.
-
rumkola
nagyúr
LE-32R82BX erről mia véleményetek?
-
kano
nagyúr
Mondtam, hogy nem biztos a 37"-os méret.
-
lszb19
tag
Na most jöttem meg a mammutból. Egyik helyen se volt 37-es. A Saturn-ba 42PFL7603D-os volt, az E-Digital-ba egy 42PFL5603D. Ez utóbbi 330e-be kerül. Nagyon szép kontrasztos volt a képe, sajnos SD-t nem láttam rajta. Csak a 32-es Samsung A656 volt szebb nála, de az más kategória
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
LCD vásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket a következő tvkről:
LG 42LY95
LG 42LY99
LG 42LG5000Van valakinek komolyabb tapasztalata a fenti készülékekről?
Esetleg más típus is érdekel, ha tud ennyit vagy többet, max. 350 eFt-ig. Ami kellene: FullHD 42", 10bit, min. 2 HDMI, téglalap keskeny design (semmi elnagyolás mint az új LG6000-nél pl.), játékra (PC, PS2, PS3), másodlagos monitornak PC-hez, UPC Digital HD-hez tvnek.
Illetve még az, hogy hol tudnám élőben megnézni.Köszi előre is
-
félisten
válasz gege71.hu #9841 üzenetére
Ami már most kapható:
~360e Ft-ért is látni: LG 47LF65: Olcsó modell, gyenge fekete, belépőszint a FullHD-be, de ennyi pénzért...
~390e Ft: LG 47LG5000: A fenti utódja, sajnos továbbra sincs valós 24p támogatása, ezt leszámítva ár/értékben úgy tünik a helyén van.
~400e Ft: Samsung LE-46M86 / M87: A tavalyi év egyik legnépszerűbb FullHD TV nem ok nélkül, jó fekete, amúgy középszintű TV jó áron.
~430e Ft: Sony KDL-46V3000: A Sony középre belőtt FullHD modellje, relatíve jó tuner, a Samunál egy fokkal gyengébb fekete.
~430e Ft: Sharp LC-46X20E: Középkategóriás FullHD modell a Sharptól.
~450e Ft: Samsung LE-46A550-es széria (A556, A557): Közép szintű modell, az M86/87 utódja, azzal konkuráló tulajdonságok, de valós 24p támogatás és egy fokkal frissebb elektronika.Ami jön:
~390e Ft: Sony KDL-46V4000: Belépő / közép szintű FullHD modell a Sonytól.
~420e Ft: Sony KDL-46W4000: Közép-felső kategóriás FullHD modell a Sonytól.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
kano
nagyúr
Ez azthiszem, hogy pont az Edigitalban van, de nem vagyok benne biztos, hogy 37"-os.
A Saturnban 7603D-t láttam 37" vagy 42"-ban.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz gabesz79 #9824 üzenetére
és hogy a nagy színváltásokat azért észrevenni, megáll egy pillanatra a kép.
Mit csinál? Az azért nagyon gáz volna, ha ez tényleg így volna. Tapasztalt még valaki ilyet Philipsnél? Szerintem ez hülyeség.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
gege71.hu
addikt
116-117cm-es Full HD LCD tévéből mondjatok pár típust ár/érték arányban. Mit/hol érdemes megnézni/venni.
gege[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Saturnban (Mammut) és az Edigitalban (Mammut) láttam kirakva mindkettőt.
-
TraceR
tag
Sziasztok,
Tegnap voltam a határ úti fukar áruházban és az új 32" Samsung A451-et 159k-ért ajdák. Vehetne valaki egyet és megírhatná a tapasztalatait
-
félisten
Akit érdekel, az új Samuknál hol látható a panel típusa:
Samsung LE-40A457-es AUO panelel ("Model" sor végén A betű)
Samsung LE-40A656-es Samsung panelel ("Model" sor végén S betű)
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
MrRepa
tag
válasz gabesz79 #9829 üzenetére
Hát jópofa dolog, az elején kicsit fura volt, de mostmár megszoktam, igazából csak sötétben van értelme, ezért nappal kikapcsolom. 4fajta üzemmődja van, elvileg másként világit, illetve vagy szinesen, vagy csak háttérfényként üzemel.
Hogy kellemes-e a szemnek? hát próbáls meg egy lámpát a tvd mögé tenni, és úgy tvzni, sokkal jobb lesz. Igy van ez az ambilight-al, ezt használja ki, csak még olyan szinben világit oldalt amilyen szinű a tvn a kép, ezáltal még nyugtatóbb...Szóval szerintem jópofa és tényeg nyugtató. Hogy van-e értelme? van, de nélküle is lehet TV-zni. De ha megnézed az 5603 és a 7603 közti különbségeket, akkor nem csak ezt fogod találni.
-
gabesz79
csendes tag
igen ebben teljesen egyetértek, de nekem nem fog menni a másik út sem, hogy egy dvd-t elvigyek, mert szerintem ezt ennél alaposabban kéne tesztelni, kicsit úgy vagyok vele, hogy nekem gyakorlatilag minden lcd ugyanolyan, tulajdonképpen ezért is kérem ki a véleményeteket, hogy nagyon rosszat legalább ne vegyek.
-
MrRepa
tag
válasz gabesz79 #9824 üzenetére
Hát..... Most erre mit mondjak, sajnos nagyon úgy néz ki, hogy inkább hiszel egy eladónak, mint a saját szemednek.
Nekem az EW-ben az eladó szó szerint lebeszélt a sharpokről. Én is azt néztem ki, bár drágább mint a philips-ek, de mégis azt mondta az eladó hogy philips. Én mondtam hogy azért ha nem baj megnézném saját szememmel.
Megmutatta és tényleg nem volt valami szép képe SD adásnál.
A Philips engem meggyőzött, és még nem bántam meg...Szerintem ne hallgass senire se, menj el boltba vigyél magaddal 1 DVD-t és ugyanazt nézd meg a kiválasztott TV-ken. Amelyik a legjobban tetszik azt vedd me, de ne higyj senkinek, én se tettem....
-
gabesz79
csendes tag
És persze most látom, hogy az új sony modellek is iszonyat gyönyörűek. én azt hiszem egy kalapból fogk húzni, mert ember legyen a talpán aki tud választani. már kapható valahol az új sony széria, megnézném.
-
gabesz79
csendes tag
Én most voltam az electroworldben, nagyon szemeztem a philips lcd-ékkel, de az eladó mondta, hogy egy 40 colos lcd-n szoktak dvdt nézni (persze ha nincc sok meló ), és hogy a nagy színváltásokat azért észrevenni, megáll egy pillanatra a kép.
A lényeg, hogy most egy újabb prédát láttam, méghozzá egy sharpot, ami elég meggyőzően nézett ki, és gondolom nem lehet kétséges, hogy jó e a panel, ami nem túl jó hogy van egy ratyi magyar honlap, (meg egy külföldi), nem tudom, hogy pl garanciában milyenek. Esetleg van valakinek tapasztalata sharp lcd-vel?
egyébként az ew-be megérkeztek az új szériás sharpok. -
szugab
csendes tag
Mi a különbség a Sony KDL-40V3000 és a KDL-40V3000AEP között? Azon kívül hogy a 2. drágább valamivel
-
MrRepa
tag
Nem volt meggyőző? hmm.. Mondjuk én a 42-est néztem, de gondolom kisebb-n jobbnak vagy ugyanolyan jónak kéne lennie. Amikor én voltam és nézegettem akkor a mascskafogo2 ment dvd-ről és még a fickó rtl klub-ot mutatott, ahhoz képest hgy 1 jelről hajtottak 100 tv-t a többihez képest a legjobb kép ezen volt.
Te tudod, én továbbra is csak ámulok és bámulok amikor a sajátomat nézem. Lehet ez csak az én véleményem, és másnak nem tetszene, de ebbe kételkedek... -
lszb19
tag
Na megnéztem a Budaörsi EW-be, azt mondja hogy 37"-es 5603D csak a webshop-ban lesz. Kiállítva egy 32PFL7603D volt, a képe nem volt meggyőző. Az MM-be volt egy 42PFL5603D, az m1 ment rajta, hát elég gyenge volt a kép. Biztos nem állítottak a TV-n, meg a vétel is gyenge lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
gpeti11
csendes tag
Hello szeretnék venni egy LCD TV-t max 200.000 Ft-ból.Filmnézésre, játszani kéne(xBox360)!
Ha lehet legyen HD-ready és legyen rajta HDMI csatlakozó! -
Fuck3r
aktív tag
Probléma megoldva
ha valamit jól akarsz csinálni akkor csináld magad... ne másokra várj...Este Vista feltelepült, alaplapi drivereket feldobtam (chipset, vga, audio, hdmi audio)
újraindítottam és VOILA, tökkkkéletesen működik HDMI kimeneten a hangmegérett az Vista váltás, XP el lett számomra felejtve...
"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
Cortez86
csendes tag
sziasztok. 160k ig melyik az a tv amit a legérdemesebb most megvenni: méret minimum 82 centi... ennyi a kikötés. semmi extra kívánság nincs(tv.dvd, ritkán géphez kötni dvi-hdmi-n. ( ui: haverom bízta rám hogy érdeklődjek)
crtz
-
MrRepa
tag
SD kábeltv-vel nálam király!
Mondjuk elégjó a kábeltv adás minősége. Elégsok LCD TV-t megnéztem már, de ennek volt a legjobb SD adásnál a képe, ezért döntöttem mellette, és nem bántam meg.
Teljesen jó mind TV-nél, mind DVD-nél, mind PC-nél. Még majd valami HD filmmel akarom megnézni hogy milyen az igazi élmény -
Larry303
addikt
nem fog menni vistával sem...látnod kéne az eszközkezelőben is xp alatt is...nekem a p5ev-hdmi működik xp alatt is tökéltesen...
Cifu: sztem nem lesz jó a jack-jack kábel a hanganak...az csak abban az esetben működne, ha dsub on keresztül csatlakozna a pc...sztem ő meg hdmin keresztül akarja
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
MrRepa
tag
Nem kell olvasgatni, tudja az 1920x1080-at 60Hz-en. Nekem ment rendesen DVI-os notebook-al.
Megmondom őszintén mindenkinek csak ajánlani tudom a 7603-ast, a "kisebb testvér" 5603-as se lehet sokkal roszabb, ahogy nézegettem majdnem ugyanaz, csak nincs ambilight és natural motion asszem...
-
akimot
csendes tag
A philips honlapon igen ez van írva, de letöltöttem a 5603, 7603 kézikönyvét minden méretű
tv-nél angolul is meg magyarul is és mindegyikben benne volt hogy a számítógépes
felbontásban is tudja a 1920x1080p 60 hz-et. A magyar honlapon elérhető asszem
a 40"-os kézikönyve magyarul nézd meg te is. Én megnéztem több méretű tv esetében
is és mind tudja. -
lszb19
tag
De akkor a philips honlapján a computer formats-nál mért csak max. 1024x768 szerepel?
-
Fuck3r
aktív tag
Kicsit utánnaolvastam problémám forrásának és
nem a Hardwerrel van a baj...
XP alatt egyszerűen képtelen audió jelet közvetíteni HDMI kábelen keresztül
megoldás:
Vista
megpróbálok más megoldást keresni, ha találok beírom, ha nem akkor rakom fel Vistát és leírom tapasztalatot[ Szerkesztve ]
"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
félisten
BTW nem értem, hogy nálam miért voltak színfolyásosak a betűk. Ugyanazokkal a kábelekkel, ugyanaz a számítógép, ugyanaz az op.rendszer, LF65-ösnél semmi ilyesmi, A656-osnál semmi ilyesmi. Csak a V3000-esnél. Rejtély...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Netfone
- Farming Simulator 25
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest