Hirdetés
Aktív témák
-
n@p@lm
őstag
ha már 3d:
[link][ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
válasz adriankoooo #42133 üzenetére
miért, az egyes szériával mi a gond?
-
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #42088 üzenetére
pont így gondolom én is.
-
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #42078 üzenetére
csak az ember min nézze? (ha 3d-ben élvezni is akarja)
-
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #42075 üzenetére
mármint tv-t?
-
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #42063 üzenetére
van polaroid szemüvegem, majd megnézem vele a tv-met
-
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #41632 üzenetére
elnézést, pontosítok, a hozzászólásokat.
-
n@p@lm
őstag
a topikokat nem lehet könyvjelzőzni?
-
n@p@lm
őstag
remélem nem kacsa, az index megfelelő topikjában olvastam a következő infót (dts hanggal kapcsolatban):
"Koreai szakik igértek frissítést, fog vele menni a dts is. Hogy mikor, azt nem tudom." -
n@p@lm
őstag
nem akarlak megbántani, de ha ennyire úgy érzed hogy ott és akkor nem volt igaza az üzletvezetőnek akkor jegyzőkönyvet kellett volna felvetetni vele, és ha másként nem megy jogi úton rendezni a kérdést.
a hiteles dolgot nem tudom (tehát hogy visszajár-e a pénz, de szerintem igen, aztán legfeljebb máshol levásárolod, a lényeg az hogy fizeted a hitelt a bank felé).
az edigitál (illetve az üzlet vezető) meg menjen a túróba.többször vásároltam náluk elég nagy tételben, hál istennek nem volt ezidáig gond. kopp-kopp.
-
n@p@lm
őstag
sajnos nem.
az elállás joga csak webes vásárlás esetén "illet" meg.
ha személyesen vásárolsz akkor elvileg ki lehet próbáltatni a készüléket, a gyakorlat sajnos mást mutat.
de erre az esetre még mindig ott a 3 nap, ha valamilyen hibája van a terméknek akkor ki kell cserélniük (tehát nem szervizbe vitetni!). -
n@p@lm
őstag
anrab, Tyca
úgy néz ki sikerült maximálisan összelőni a pc-t és a tv-t.
a scalingot levittem nullára, a tv-n kiválasztottam a "képernyőhöz igazítás"-t és faxán mennek a hd filmek, normálisan kitöltve a képernyőt!
szóval köszi még1x!ps : hová tűnt guriga?
-
n@p@lm
őstag
ati 4830hd.
most úgy néz ki a dolog (tegnap esti állás) hogy kiterjesztett lehet, mert:
1 a monitoron látom az asztalt, ikonokat, háttérképet.
2 tv-n csak a háttérképet kicsit kisebben mint maga a tv képernyője (gondolom a háttérkép nem 1920x1080-as)viszont zavaró ha játékot indítok akkor a monitoron indítja nem pedig a tv-n.
clon módban futott mindkettőn[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
sajna egy régebbi (vagy 4-5 éves) lg tft-m van, 1280x1024-el megáldva
akkor lehet ezért szaggatott be időnként a hd film, mert clon módban ment?
meg az általad küldött linken írt tünet is jelentkezett:
Ez egy nagyon zavaró jelenség, mely különösen a lassú (jobbról balra, vagy balról jobbra) kameramozgásoknál lehet megfigyelni. Kicsit olyan, mint a kép félbetörne lejátszás közben, kicsit olyan, mintha lemaradna a lejátszási sebességben, majd egy rövid idő után beéri a kép alsó fel a felsőt. -
n@p@lm
őstag
válasz Attiba #40868 üzenetére
1. internetes regisztráció a samsung weboldalán.
2. ha ez megvan akkor jön a termék regisztráció.
3. ha ezzel sikerrel jársz, azaz elfogadja a magyar samsung weboldal az akár szürkeimportos (nevetséges kifejezés) terméket akkor (legalábbis én a pc dream kft-vel) telefon az üzletbe ahol vetted és kérd a magyar nyelvű hologramos garancia jegyet.szánalmas a samsung magyarország hozzállása ezzel a lerázom az ügyfeleket ha nem magyar a garancia levele hozzállásal
olyan magyaros.
a gyár minden javíttatást (költséget) megtérít a szerviznek ami garanciális.
csak a magyar samsung sz@rik rá, és arra hajt hogy ő tőle szerezzék be a kereskedők a terméket. -
n@p@lm
őstag
samu b650-en tulajok!
van itt olyan tulaj aki pc-ről néz filmet hdmi kábellel összekötve (a tv-t)? -
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #39246 üzenetére
csak csodálkoztam hogy nem hagy neki keretet alul-felül.
-
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #39225 üzenetére
igen, 16:9-es. akkor ezek szerint ok.
azt honnan tudom hogy w-s a készülék?
az enyém : LE40B650T2WXXH.[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
ha usb-ről játszok le filmet a samuval akkor kitölti teljesen a képernyőt.
normális dolog?
állítani az arányt nem tudom. -
n@p@lm
őstag
közérdekű közlemény hátha valakit érint:
samsung 40b650.
ugye szó volt arról hogy táp nélküli külső winyót nem hajt meg.
ez (részben) igaz. azért részben mert két usb csati van a készüléken (eddig nem is tulajdonítottam neki jelentőséget) és az egyiken feltüntetik hogy zárójelben hdd, a másikon nem.
na most én anno a feltüntetés nélkülin próbáltam ki, és azon nem ment.
most este fedeztem fel ezt a különbséget, namost kipróbáltam abban a csatiban ahol feltüntetik, csont nélkül megismerte a 320-as wd passportomat. -
n@p@lm
őstag
samu 40b650-es tv-men a "hdmi feketeszint" nem aktív, nem tudom állítani.
eddig aktív volt, most nem.
vajon miért? -
n@p@lm
őstag
segítsetek pls.
ati drivert cseréltem és azóta tojik úgy megjelenni az asztal ahogy én szeretném.
szóval ati4830-as vga, samu 40b650-el.
a cél az hogy a tv-n és a monitoron is az asztalt lássam ikonokkal.
és ne kelljen semmit oda-vissza terjeszteni.
ez legyen az alap.
eddig jó volt, de a driver csere óta szívok.
köszi. -
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #37837 üzenetére
teljesen jó, de közben valaki dobott be egy lidl-s linket ami szintén egy programozható dugalj.
az sem rossz. -
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #37828 üzenetére
24 órás bontásban is meg tudod adni neki mikor adjon áramot és mikor ne?
-
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #37777 üzenetére
igen, ha jól rémlik nem állítottam semmit a gyárin.
-
n@p@lm
őstag
vettem egy fogyimérőt, kíváncsi voltam mennyit eszik a tv-m (samu 40b650).
ha gazdaságos módban használom (kép : természetes, energiagazdálkodás : magas) 70-90 watt között ugrál.
kiemelt kép üzemmóddal, 0 energiagazdálkodással ez megemelkedik 125 wattal, azaz közel 215 watt. -
n@p@lm
őstag
válasz AngelZ76 #37712 üzenetére
"nem hivatalos forrásból"
ne haragudj, de mi a nem hivatalos forrás?! kis kínaiak hegesztették a józsefvárosin?
kérdezem ismét, nem tökmindegy honnan vette? ha már (homár) eu-s garancia van rá?
ha a német kint megveszi akkor ő sem hivatalos forrásból vette?
ha eu területen vette akkor BÁRMELYIK eu-s samsung szerviznek érdemben kell foglalkoznia vele ha rendelkezik samsung garancia levéllel.
szerintem. -
n@p@lm
őstag
válasz AngelZ76 #37682 üzenetére
"A Samsung szervizek általában még a hivatalos hologramos garival sem végzik el a javítást, csak ha a kereskedő bizonyította a termék származását, ez webáruházokra még inkább igaz."
ez nem igazán állja meg a helyét ugyanis mi van ha én nem a kereskedőhöz viszem vissza javíttatni a készüléket hanem a szervizt hívom ki egyből."A Samsung szervizek általában még a hivatalos hologramos garival sem végzik el a javítást, csak ha a kereskedő bizonyította a termék származását, ez webáruházokra még inkább igaz"
itt megint csak nem tudom miért emlegeted a kereskedőt? mi van ha az megszűnik? attól még ott a termék, nem a földből nőtt ki hanem a samsung gyártotta. -
n@p@lm
őstag
johnny82
megjött a hologramos garlevél.[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #36910 üzenetére
én azért részesítem "előnyben" a dts-t mert az eredeti (nyelvi) hangsávok abban vannak.
jobban szeretem a filmeket eredeti nyelven nézni mint szinkronosan.
párat kivéve.például a transformers mindkettő része.
hallottad már a szinkronját? katasztrófa.
az eredeti meg dts[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #36904 üzenetére
ja-ja, attól nem;)
de nem különösebben izgat a dolog, nem hdd-ről mozizok, hanem hdmi-ről (már csak a dts hang miatt is amit ugye nem eszik meg ez a dög), csak próbaképp dugtam rá a passportomat.[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #36883 üzenetére
wd my passport.
konkrétan ez:
[link] -
n@p@lm
őstag
samunak van service menüje? hogy lehet elérni?
és kilépni belőle? -
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #36589 üzenetére
akkor biztos rossz kulcsszót adtam kereséskor.
alighanem máshogy írtam mint kellene .[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #36563 üzenetére
egy rapidos linket találtam ami nagy nehezen elindult, de az meg le volt jelszóval védve.
-
n@p@lm
őstag
fiúk, köszi a linkeket.
-
n@p@lm
őstag
válasz guriga1234 #35892 üzenetére
erre az mkv merge-re tudsz letöltési linket adni?
olyat ami nincs jelszóval levédve.
köszi. -
n@p@lm
őstag
az edigital ha jól látom még emelte is a 40b650 árát.
múlt héten mintha 249,900 lett volna most meg 254,900. -
n@p@lm
őstag
válasz zhagyma #36189 üzenetére
szia!
én spec. a pc-dream-től vettem, ők egy bp-i nagykerből szerzik be.
hogy a nagyker honnan azt a jó ég tudja.
ez a garancia kérdése kicsit kacifántos (az eladó szerint) had ne kelljen mindezt legépelnem.
a lényeg hogy arra kért hogy próbáljam beregisztrálni a magyar samsung weboldalán és ha sikerül akkor küld hivatalos (mit ért hivataloson, hisz tőle már kaptam egy warranty card-ot?) magyar samsung gar. levelet.
mindegy, nem forszíroztam a kérdést, a regisztráció sikerült (tehát a magyar samsung szerint is ok a gar.) jövő héten elvileg küldik a "tényleges" 3 év garis papírt.
a webes regisztrációval + 2 hónap garanciát kaptam (és kap aki regel).[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
elvileg elérhető nálunk is (mindigtv.hu keresője szerint), de ha fizetve van a hely kábeles ne menjen már kárba.
jövő héten rákérdezek a szolgáltatónál hogy tervezi-e a jövőben az átállást digitálisra.
ha nem, körül kell nézni másfele, pl. t-home, vagy marad a földi szórás.
nekem elég, tv-ben nem sok mindent nézek (asszony BK, én meg max. House).
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest