Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rushdy
csendes tag
válasz
Rastatee
üzenetére
Pár nap kutatás után akadtam ezekre is egy volt tanártól.Ha van az ismerösöid körében pedagógus, nem hagynám ki hogy ne kérdeznék utána. Ha minden jól megy akkor a tft monitorom szalagkábel hosszabitását is egy mikroszkópos forrasztó mérnök fogja megcsinálni ... bár nem akarom elkiabálni, de jó lenne ha nem nekem kéne megküzdenék vele

-
Rushdy
csendes tag
válasz
hgabor82
üzenetére
Ha öszinte akarok lenni akkor inkább a lencsék miatt volt értelme megvenni a vetitöt szerintem. Az égö az kuka , nem elég nagy a lumen száma az égönek sem és ha már épitek egy ilyet akkor nem biztos hogy gagyit akarok
... most ezzel nem azt mondom hogy HD minöségben akarom majd kivetiteni de ha már áldoztam egy 17"os monitorra a felbontás miatt akkor nemár egy ilyen izzószetten bukjam el a minöséget.Meg látnom kellett hogy tényleg életképes ez a vetitös módszer de az elsö próbám sikeres volt, persze ezt most úgy képzeld el hogy csak simán a tft részt ráraktam a vetitöre, de tényleg tetszett ahhoz képest amit még kell vele fabrikálni 
-
Rushdy
csendes tag
Tiszteletem Mindenkinek!
Engem is elkapott ez a hév hogy nekem kell egy projectort épitenem, gyorsan szereztem is 2 írásvetitőt és egy 17"os CTX 1280x1024es alig haszált monitort amit már ki is beleztem, sajnos szétszedésnél vettem észre hogy a tft két szélén van nyáklap és egy kis szalagkábellel van összektve. Kicsit megijedtem de találtam ere is több megoldást ugyhogy akinek van egy kis türelme és kézügyesség simán áthidalható a probléma.Ami kicsit nagyobb fejtörést okozott hogy a világitást hogyan is lehetne megoldani a legokosabban ... erre egy választ vettem ki a 4000 hozzászólásból : Keresd meg Örült Ödönt !! Nah itt máris jön egy kérésem: Valaki aki kapcsolatba van vele, vagy az emailcimét de a legjobb ha tudna küldeni nekem egy telefonszámot ... Elöre is köszönöm.Még a doboz megtervezése elöttem áll, ha valakinek vannak jó ötletei esetleg komplett tervei azt is örömmel fogadom
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Warships
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motoros topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTOK!! Thermaltake TH 360 V2 Ultra ARGB Sync
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest