- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrkatona
tag
válasz
maxibacsi #993 üzenetére
Sziasztok!
Miközben csak titeket olvasgattam lassacskán én is kedvet kaptam egy proji építéséhez.
Telt múlt az idő,beszereztem idővel az anyagszükséglet nagy részét így 150 W-os fémhalogént fojtóval,gyújtóval,egy komplet írásvetítőt (benne 600 W-os halogén izzóval) plussz egy másik írásvetítő összes optikai eszközét (fresnel,tükör,lencsék)
Időközben szereztem egy kis lcd-t is (5"-ost),amiröl leszedtem az antiglaret a polár fóliával együtt,így abbamaradt a projekt. Amikor fojtatni akartam a projektet egy új polárfólia darabkával,akkor letörtem az lcd egyik sarkát.Persze pont azt és pont ott,ahol a fém vezetősávok fel voltak gőzőlve az üvegre.Lcd kuka.
Telt múlt az idő,én meg persze nem adtam fel.Beszereztem egy másil lcd-t.
Ez a darab egy 7"-os 16:9-es sharp lcd panel 1440 X 234 pixel felbontással.
A gépet mára már összeraktam,de triplet lencsét azóta sem tudtam szerezni,így ennek hiányában átmenetileg az egyik írásvetítő lencséivel használom.
Szerintem maxibacsi az a gépeddel a gond,hogy a lencséd nem áll tökéletesen párhuzamosan az lcd-vel.Próbáld meg a lencséd picit előre-hátra döntögetni egy kicsit.Az enyém ponosan ugyanezt csinálja.Egyenlőre ennyi,majd teszek fel képeket,megpróbálok még ma.
-
Rick4
félisten
válasz
maxibacsi #993 üzenetére
ez tuti lencsehiba, nekem van egy jópár éves eizo moncsim, a képernyő antiglare rétege visszatükrözi a képcső belseje felé a fekete alapon fehér részek fényességét....ritka bosszantó dolog, ha az lcd panel maga éles képet produkál, akkor csak a lencse miatt lehet...a havert, és engem is nagyon érdekel ez a projekt, lehet, hogy belevágunk. már vagyunk itt Szegeden hárman..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest