Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrkatona

tag

válasz maxibacsi #993 üzenetére

Sziasztok!

Miközben csak titeket olvasgattam lassacskán én is kedvet kaptam egy proji építéséhez.
    Telt múlt az idő,beszereztem idővel az anyagszükséglet nagy részét így 150 W-os fémhalogént fojtóval,gyújtóval,egy komplet írásvetítőt (benne 600 W-os halogén izzóval) plussz egy másik írásvetítő összes optikai eszközét (fresnel,tükör,lencsék)
    Időközben szereztem egy kis lcd-t is (5"-ost),amiröl leszedtem az antiglaret a polár fóliával együtt,így abbamaradt a projekt. Amikor fojtatni akartam a projektet egy új polárfólia darabkával,akkor letörtem az lcd egyik sarkát.Persze pont azt és pont ott,ahol a fém vezetősávok fel voltak gőzőlve az üvegre.Lcd kuka.
    Telt múlt az idő,én meg persze nem adtam fel.Beszereztem egy másil lcd-t.
    Ez a darab egy 7"-os 16:9-es sharp lcd panel 1440 X 234 pixel felbontással.
    A gépet mára már összeraktam,de triplet lencsét azóta sem tudtam szerezni,így ennek hiányában átmenetileg az egyik írásvetítő lencséivel használom.
    Szerintem maxibacsi az a gépeddel a gond,hogy a lencséd nem áll tökéletesen párhuzamosan az lcd-vel.Próbáld meg a lencséd picit előre-hátra döntögetni egy kicsit.Az enyém ponosan ugyanezt csinálja.

Egyenlőre ennyi,majd teszek fel képeket,megpróbálok még ma.

• Rick4

félisten

válasz maxibacsi #993 üzenetére

ez tuti lencsehiba, nekem van egy jópár éves eizo moncsim, a képernyő antiglare rétege visszatükrözi a képcső belseje felé a fekete alapon fehér részek fényességét....ritka bosszantó dolog, ha az lcd panel maga éles képet produkál, akkor csak a lencse miatt lehet...a havert, és engem is nagyon érdekel ez a projekt, lehet, hogy belevágunk. már vagyunk itt Szegeden hárman.. :DD

Új hozzászólás Aktív témák