- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
mallory303 #2718 üzenetére
Ha egy darab power leddel megoldható lenne, akkor nem kell matt fólia, se oldalról világítás, csak simán ráküldeni a fresnelre, és hadd szóljon.
Nem találom sehol azt a ledet (egy újságcikk volt úgy fél éve egy új ledről), de itt a fórumon is írtam még régebben egy 1000 lumenes verzióról, ez volt talán 1 éve...
Egy ilyet találtam: 1120 lumenes Osram led
Ez is csak ezer környékén van sajna (100x70cm-s vetített képnek kb. elég). Lehet, hogy hülyeségeket beszéltem, pedig esküszöm, láttam valahol nagyobbat is. Ha mégis rosszul emlékeznék, akkor tényleg hatékonyabb a fémhalogén.
Azt mondom, egyszerűbb belekezdeni egy halós projektbe, mert abban tudnak segíteni a többiek is, nekem is az van, még ózont is termel, tehát még környezetkímélő is
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Aurát vált a Vivo V60
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest