Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
mallory303
üzenetére
Ha egy darab power leddel megoldható lenne, akkor nem kell matt fólia, se oldalról világítás, csak simán ráküldeni a fresnelre, és hadd szóljon.
Nem találom sehol azt a ledet (egy újságcikk volt úgy fél éve egy új ledről), de itt a fórumon is írtam még régebben egy 1000 lumenes verzióról, ez volt talán 1 éve...
Egy ilyet találtam: 1120 lumenes Osram led
Ez is csak ezer környékén van sajna (100x70cm-s vetített képnek kb. elég). Lehet, hogy hülyeségeket beszéltem, pedig esküszöm, láttam valahol nagyobbat is. Ha mégis rosszul emlékeznék, akkor tényleg hatékonyabb a fémhalogén.
Azt mondom, egyszerűbb belekezdeni egy halós projektbe, mert abban tudnak segíteni a többiek is, nekem is az van, még ózont is termel, tehát még környezetkímélő is
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adventi kalendáriumok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövedelem
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.