Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
MADKING #7596 üzenetére
Találkoztál már ilyen reléhibával egyáltalán? De konkrétan ilyen kétrelés plazmatápokra gondolok.
Amikor azért van két relé, hogy ne is tudjon beégni, pontosabban a bekapcsolási áramlökést mérsékelje, ami persze más szempontból is lényeges, nem csak a relé egészsége szempontjából. Először egy ellenálláson keresztül kapcsol be az egyik, utána kis késleltetéssel a másik áthidalja az ellenállást is.
Egyáltalán miből gondoljuk, hogy a beégett relé nem kattan? (Itt nem az összeragadt esetre gondolok, amikor ki sem kapcsol.)
-
gydani20
tag
üdv! volna egy lg43uf640v uhd led tv-m az vele a problémám hogy nem tudom állitani a háttérvilágitást hiába állitom mondjuk 90re vagy 25 re vagy akármennyire azértékét az nem változik semmit olyan mintha fixen volna a megvilágitás ez.milyen hibára utalhat ? esetleg alaplap hiba lehet?
-
MADKING
tag
-
dipy22
csendes tag
Jo estet! Nekem egy Panasonic VIERA TX-P42G20-as tvm van. Bekapcsolaskor mindig adott egy kattano hangot egy pillanatra uj koratol fogva de par napja nem ad ki ilyen hangot. Csak ha a keszulek oldalso bekapcsolojaval inditom el es nem a tavval. Mi lehet a baja?
-
oil120
senior tag
válasz
bendeguz1981 #7587 üzenetére
Örülök, hogy megoldódott, mint szó volt róla a HFR hibakód a kommunikációra mutat és nem a T-con egyértelmű hibájára.
-
kulumaz
újonc
válasz
bendeguz1981 #7585 üzenetére
https://www.aliexpress.com/store/product/ESL-C2LV0-4-LED-LCD-TV-T-CON-Logic-board-module-for-SAMSUNG-ESL-C2LV0-4/420312_32619177339.html
-
bendeguz1981
csendes tag
Sziasztok tudom nem ide való de keresem ezt a t-con panelt: ESL_C2LV0.4 egy LTY460hn02 kijelzőre egy sony kdl46ex521 tv-be reális áron. vagy ha kérhetném kipróbálásig kölcsön mert az én tvm-nek elvileg ez a baja hogy 5-öt villog.de feleslegesen nem akarok rendelni ha mégse ez a baja.köszönöm.peti
-
Lamberd
tag
Sziasztok
Bedöglött a 6 éves plazmám LG 50PK760-zc bekapcsolás után egyszer felvilllan de utána mindha el aludna, képernyö semmire nem reagál fekete marad. Távirányitora a led villog de semmi nem történik . A tévén lévő gombok nyomására semmit nem reagál.
Üdv: Lambi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest