Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ezekrőla százalékokról már korábban írtam.Vegyüka normál táblát ami a szemésznél van.Ha a legalsó sort látod, na az a 100%.Majd mindjárt nézek neked ilyen táblázatot.
Panaszaim nem nagyon vannak, csak reggel szokott ''szemtelenkedni ''a szemem, de van rá gél, csak még nem volt időm kiváltani.(Hétfőn írták fel)
Csepegtetni fél évig kell, napszemcsit hordani meg amíg jólesik.
Nem jól érted a 0.5 dioptrát.
Én közellátó voltam.
Most dioptria nélkül a százalékok90%,j 80%
Egy ismerősömnek totál hasonló eredményei voltak, gészen a 3. hónapig, ami után 125%-os látása lett .
+0.5 dioptrával (tehát nem minusszal) megtoldva 95%.
Ez jó hír, hiszen ez azt jelenti, hogy picit túl is korrigálták, ami szépen nullára fog beállni.
Egyébként nagyon is tisztán látok, fél dioptriára sok ember nem is hord semmilyen szemüveget.
Szóval a lényeg:1 hónapos kontrollon ez jó eredmény.Még nem ''állt be'' a szemem, ugyanis fél év kell mire a kis sejtek nem akarják a régi állapotot isszaállítani(emiat kell a szemcsepp) , hanem a lézerrel korrigáltat tekintik eredetinek.Addig még folyamatosan változhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest