Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajdouczy
tag
válasz
#61872278 #5663 üzenetére
Ezek 16 GB tárhelyel rendelkeznek, és a Windows telepítés elhasználja bőven a felét.
A 10 colos Lark tableten van 32 Gb, vagy 64 GB tárhely.
A linket csak igazolásként tettem be 2023-ban. (Már nem lehet kapni a boltokban ilyen tabletet)
https://tablet-pc.arukereso.hu/lark/ultimate-8i-win-p261789143/#termek-leiras -
törölt tag
Sziasztok.
Vettem egy ilyen csodát és a gondom az hogy elvileg 32gb tárhely kellene benne lennie de csak 8GB látok és formázni se tudom. (Használt,hibásként volt hírdetve itt a HA oldalon) van hozzá újabb BIOS vagy valami beállítás amivel tudnák használni? Vagy valami formázó program?
-
CirrMee
addikt
válasz
deadofgamers #5659 üzenetére
Fel lehet tolni a Win10 Tiny verziót? OTG+rádiós bill/mausz kombóval persze, driverek meg utána. Elég durván lehetne spórolni a C meghajtó tárterületével.
-
deadofgamers
csendes tag
Ui:
Már nem keresek alkatrészt hozzá! -
alew
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy Lark Win8 automatikus javításban ragadt tabletem.Biosban kikapcsolt OTGvel. BIOSba belépni így nem tudok, bootot sem tudok állítani... Billentyűzet nem megy sajnos,Windows nem indul. Van erre valami megoldás? 2-4 láb a BIOS chippen már össze zárva volt. Az sem oldotta meg.Válaszaitokat előre is köszönöm. -
deadofgamers
csendes tag
Üdv újra!
(Keresek Lark 8i működőképes alaplapot illetve törött kijelzőset is szivesen megvennék lényeg az alaplap 😊)
Akinek van feltétlenűl jelezze email:luboczkinorbert@gmail.comSikerűlt teljesen ki nyiffantani az alaplapot itthon próbálkoztam rengeteg megoldással de nem jutottam sehova megjártam vele 2 szervízt egyik se tudott mit kezdeni vele szóval nagy nehezen hónapok múlva vissza kerűlt hozzám és próbaként manuálisan megpróbáltam összezárni a bios chipnek 2 lábát még a régebbi 7i nek a megoldásával neten találtam róla infót hogy hogyan is lehet manuálisan le resetelni de nem lett jó sőtt valószinűleg le sikerűlt zárlatolnom a lapot azóta fekete kép és csak melegszik.
Sebaj 1 próbát megért. -
novoszath
senior tag
erdeklodnek hogy erdemes meg windows os tabletet venni vagy mar nem erdemes ha igen akkor milyet erdemes vagy egyaltalan arulnak e meg win es tabot?
-
hajdouczy
tag
válasz
deadofgamers #5651 üzenetére
Egy ötlet:
Vegyük úgy, hogy jó a BIOS. (ugye még nem tudjuk biztosra, bár sejtem, hogy le van tiltva az usb port.)
Szóval az ötletem az, hogy a pendrive-ra írd ki rendesen a Windowst, (egy eredeti nem módosított Windowst) majd feltöltött tableten, dugd rá a pendrive-t, és így futtasd le az automatikus javítást. Az elméletem az lenne, hogy általában igy lehet javítani a rendszert, mert a bootoláskor ezen keresi meg a hiányzó fájlt.Talán ér valamit. Talán nem.
-
deadofgamers
csendes tag
A probléma csak ott van mint a fenti írásomnál is hogy a bootolásnál loop ol a felkészülés az autómatikus javításra egyszer úgy hagytam mondom hátha tovább jut de azzal csak annyit értem el hogy nyílván le merűlt a tab
Egyszóval nem lehet tovább jutni annyira szétvan rajta a win.
-
hajdouczy
tag
válasz
deadofgamers #5649 üzenetére
Szia. Ha még működik a Windows rendszer a tableten, úgy értem, ha be tudsz lépni a Windowsba, akkor itt a lenti linkem lévő fájlt töltsd le, ezzel minden bizonnyal vissza tudod állítani az eredeti BIOST
https://prohardver.hu/tema/lark_ultimate_7i_8i_10i_tablet/hsz_5372-5372.htmlúgy néz ki a dolog, ahogy leírtad a jelenséget, nem látja az usb perifériákat, vagyis semmilyen usb eszközt nem tudsz használni rajta, mert a BIOS-ban le van tiltva az usb csatlakozó.
Azért világít az RGB billentyűzet, mert áramot kap a tabletről Tehát így még tölteni is lehet a tabletet. -
deadofgamers
csendes tag
Néztem az alaplapot hátha valami információt találok de hát nem sokra jutottam már nem ez az első windows os tabletom volt anno egy lark 7i -m illetve egy asus is de tényleg ilyen problémába még nem akadtam...
Van ott az alaplapon a debug rész...
pontosan azzal lehetne valamit kezdeni ?
illetve gondolkodtam azon is hogy szétnézek nem e találok valahol egy olyan alaplapot hozzá ahol legalább a bios működik...
-
deadofgamers
csendes tag
válasz
hajdouczy #5647 üzenetére
köszi szépen a rendszert ki írtam pendrive ra viszont a tabon továbbra se jutok el odáig hogy elinduljon a telepítő
nyílván mint mondtam a bios-t el se tudom érni sajnos
otg-n tápot kap a billentyűzet viszont valószinű hogy a gombokra nem reagál ugyanis az rgb világítás megy rajta de nem enged változtatni rajta színt (ugyanis rgb-s billentyűm van)
viszont próbáltam sima egyszerű normál billentyűvel mondom hátha az a gond de nem..
az otg kábel az teljesen új aznap vettem hozzá. -
hajdouczy
tag
válasz
deadofgamers #5646 üzenetére
Szia.
Félálmosan röviden egyenlőre csak annyit válaszolok, hogy az autó javítás valószínűleg örökké pörögne, mert meglehet nincs recovery fájl, de az is lehet, hogy nincs rendszer visszaállítás készítve, vagy esetleg kevés a tárhely, de még előfordulhat, hogy hibás a Windows - hiányzik egy lényeges fájl. Igy ismeretlen múltú rendszernél én újratelepíteném a Windowst.
Ha működik az USB portod, akkor ezen a linken van segítség hozzá:https://prohardver.hu/tema/lark_ultimate_7i_8i_10i_tablet/hsz_5568-5568.html
A 1903. kiadású Windows az utolsó rendszer, amit gyártottam Lark tabletre. Minden telepítési infó az ISO-ban található PDF állományban olvasható.
Szia, jóéjt. -
deadofgamers
csendes tag
Tulajdonképpen ez a dnx mód mikor bejön rá pár mp múlva újra is indul gondolom ez is egy flash lehetőség lenne viszont érdeklődnék ez miatt is hogy konkrétan dnx mit is takar?
Illetve ha innen vissza hozható a tab vagy legalább a bios amit nem tudok elérni tudna valaki részletes információt adni? -
deadofgamers
csendes tag
Sziasztok tudom már elég rég haldoklott a topic de akkor is megpróbálom hátha figyeli valaki kaptam egy lark ultimate 8i tabletet kézhez persze úgy hogy a windows teljesen meg van rajta dögölve
Olyan szinten hogy konkrétan a helyreállítás menü se jön be
Elkezd tölteni és Felkészülés az automatikus javításra onnét nem megy tovább
Illetve otg-n keresztűl a boot menüt se tudom sajnos be hozni :/ ugyanis bármilyen billentyűzetet dugok rá nem működik legalábbis azt veszem észre mivel se a num lock nak a ledjét nem tudom be hozni viszont ha az rgb-s billentyűt dugom rá akkor a háttérvilágítás megy rajta mindesetre próbáltam úgy hogy ESC illetve Del gomb de semmi
Próbáltam hangerő le fel gombbal kezdeni is valamit mondom hátha elérem a boot menüt legalább de ott csak annyit ír ki hogy:
entering dnx mode waiting for fastboot command
Konkrétan fóliás még a készülék és mindenáron rá akarok állni és helyrepofozni csak kellenének a lehetőségek hogy mivel lehetne életre kellteni
Képeket mellékeltem
-
hajdouczy
tag
Szia.
Windows 8.1 rendszer:5623 hozzászólásban osztottam meg az eredeti Windows 8.1 rendszert. Ez egy Biztonsági mentés, amit a Macrium Reflect programmal kell vissza állítani. Ha jól emlékszem ez egy olyan mentés, ami a Windows 8.1 rendszer első beállításától indul majd, ahogy a tabletet megvetted a boltban.
A mega-ról lehet letölteni. Ha kész a letöltés, az ISO fájl tartalmát másold ki egy pendrivre, lehet arra a pendrivra is amire telepítetted a Macrium reflect programot.
Van az ISO-ban egy rövid telepítő útmutató PDF-ben, hogyan kell visszaállítani a mentést.
Windows 10 rendszer:
A Windows 10 rendszert az 5568-s hozzászólásban lévő linkről tudod letölteni.Igaz hogy utoljára 1903 telepítőt készítettem el Lark tabletre, mert azóta sajnos a tablet megadta magát az én hibámból, így már nem tudok Windows telepítő ISO-t készíteni nektek.
Ennyit tudtam most segíteni. jó éjt sziasztok.
-
CirrMee
addikt
Lark 8i:
Win8 alatt is felzabálja a rendszermeghajtót az oprendszer? Win10 -el kaptam, de azon kártya nélkül kvázi használhatatlan a tab. -
lipy
csendes tag
Üdv!
Van nálam egy ilyen Lark tab windows 8.1 van rajta valahogy lehet rá windows 7et varázsolni?
Nekem csak az usb működjön a többi nem számít -
gsmghost
csendes tag
válasz
jkristof94 #5185 üzenetére
Szia
nekem is van egy clark ultimate 10i win em. amihez kellene bios esetleg tudsz segíteni?
Köszi -
hajdouczy
tag
Van egy másik módszer is arra, hogy a C meghatón több hely maradjon az ideiglenes fájlok tárolásának. (internetes böngészési elemek, fájl letöltések, printscreen, stb....)
Ez esetben célszerű az sd kártyára telepítgetni a programokat, hogy több hely maradjon a c meghajtón. A Windows áruházból letöltött alkalmazásokat is telepítheted az sd kártyára.- Formázd NTFS-re az sd kártyát
- Hozd létre egyénileg a fő mappa szerkezetet, amit használni akarsz (Dokumentumok, Filmek, Zene, Programok, stb...)
- Hozz létre a C: meghajtón egy "SDKÁRTYA", vagy más nevű mappát.
- A Vezérlőpult/ felügyeleti eszközök/ számítógép-kezelése/ - vagy Start menü jobb klikk/lemezkezelés menüben az sd kártya meghajtón nyomj jobb klikket.
- A kontextus menüben válaszd a "Meghajtó betűjel és elérési útvonal módosítása" részt,
- A "Hozzáadás" gomb után válaszd a "Csatlakoztatás ebbe az üres NTFS mappába" elemet.
- Tallózd be az előbb létrehozott mappát, majd okézd le - az alsó ablakot is okézd le.Aztán a Startmenü/gépházban
- Rendszer- Tárterület- alatt az "Új tartalmak mentési helyének módosítása" válaszd ki,
- Itt add meg az sd kártya betűjelét.
Ezzel kész is a beállítás, ezután a Windows áruházból telepített alkalmazások ide települnek. A rendszer automatikusan létre hozza a saját mappáját amiben tárolja az alkalmazások elemeit. Az .exe programokat is telepítheted ezen az útvonalon az sd kártyára.Indítsd újra a tabot, hogy érvényesüljenek a beállítások. Újraindítás után a C meghajtón létrehozott "SDKÁRTYA" mappa hivatkozásként fog megjelenni.
-
oio
csendes tag
Köszönet az infóért, így bátran megveszem! Egyébként még korábbi tapasztalatból, ha bárki helyhiánnyal küzd a c meghajtón, akkor elég jó megoldás a symbolic link használata. Egy probláma, hogy azt észrevettem, ha pl letöltök valamit a kártyára, akkor amíg a cucc le nem jön, addig annyira megakasztja az írás a kártyát, vagy az sd olvasót, hogy addig mást nem lehet kezdeni az sd-n lévő fájlokkal, programokkal.
-
hajdouczy
tag
Szia.
Igen, lehet bele tenni 64 gb-s SD kártyát. A gyártó azt mondta, hogy 32 gigáig emelhető a tárhely. Én is tettem bele 64 gigás kártyát, de én ketté osztottam 32 gigára az SD kártyát, számomra így praktikusabb. Már nem emlékszem, de lehet hogy látja egyben is a Windows.
-
oio
csendes tag
Sziasztok! Örömmel látom, milyen sokáig bírják ezek a tabok!
Szerény tulajdonosa vagyok egy 8-asnak, még mindig kiválón müködk sok év után is. Sajnos ez a benne lévő 16 GB-s sd kártyáról már nem mondható el, így pár év után ledobta az ékszíjat. Had kérdezzem meg, mert nem tiszta: lehet bele 64 GB-osat is tenni? -
hajdouczy
tag
válasz
novoszath #5630 üzenetére
Sziasztok. Privátban már válaszoltam, de röviden kiírom ide is a lényeget.:
Itt a win8.1 lark7i letőltő link:
https://drive.google.com/file/d/1ZbH-Bmy_3fk4rS0gbbpkYTJ0KpdiiveJ/view
Windows 10 2019 tavaszi kiadását csináltam meg utoljára lark 7i tabletre, ezt pedig innen tudod letölteni:
https://drive.google.com/file/d/1xbxk99HQ3gOksOW-0z1B4-
cm5Ps1w95S/view---------------------------------------------------------------
Ha telepítéskor nem látod a rendszer partíciót, akkor a következőket kell tenned:Az elkészített telepítő pendrive-ról bootoljunk be, ilyenkor csak egy parancssor ablak fog várni minket.
Csekkoljuk le a meghajtónkat: (Minden sor után enter!)
diskpart
list volume
Ha a C: maghajtó előjelet kapta az usb kulcsunk akkor nem tudunk telepíteni, a következőt kell tenni:
List disk parancs után fogjuk látni a meghajtóink számát, értelemszerűen azt a HDD,SSD-t válasszuk ki amelyikre telepíteni szeretnénk. Tehát a select disk után a megfelelő számot írjuk be.
list disk
select disk 0
clean
create partition primary
format fs=ntfs quick
assign letter=c
exit
Forrás:
https://logout.hu/bejegyzes/sanya/wimboot_telepito_keszites_usb_kulcsra_windows_10.html?stext=Kat -
novoszath
senior tag
udv forumtarsak
Lark 7i re van meg valakinek eredeti gyari 8.1 telepitoje?
-
togateam
senior tag
Szép napot.
Csodával határos módon rátaláltam a Lark 10i (eredeti) Multi romjára. Aki szeretné az még most vadásza le mert nem tudom hogy meddig lesz itt.
További szép napot. -
hajdouczy
tag
Szia Beach.
Hanghibával kapcsolatban tán Te vagy a második felhasználó, akinél nem működik a hang.
Annyit tudok javasolni, hogy:1:
A gépházban válaszd a Rendszer menüt, ebben az oldalsávban pedig kattints a hang menüre. A megjelenő ablakban fent a "kimeneti eszköz kiválasztásánál" nézd meg milyen eszköz van alapból megadva. Intel SST Audio Device-nek kell lennie. (Mivel nincs más hangkártya a tabletben, csakis ez lehet kiválasztva, de ki tudja? a windows néha csodákra képes)2:
Az eszközkezelőben a megjelenő eszköz listában kattints a hang-, video-, és játékvezérlő elemre, a benne lévő Intel SST Audio Device illesztőprogramot frissítsd le (jobb klikk). Az utasítások szerint válaszd a tableten elmentett driver mappát, majd katt a frissítésre. De a driver mappában kikeresve az Intel SST Audio Device drivert manuálisan is frissítheted a drivert. Itt az.inf kiterjesztésű fájlon jobb klikk - telepítést válaszd.Röviden ennyi.
-
Beach
csendes tag
Sziasztok köszönöm aki felrakta a drivereket hasznos volt, visszajott minden csak a hang nem megy
-
hajdouczy
tag
válasz
hajdouczy #5622 üzenetére
Az eredeti Win8.1 Lark 8i tablethez
Macrium Reflect programmal kell visszaállítani.
https://mega.nz/file/dddxyazR#T3AbS5viIiH9YjAAw-QMkI947J3aevRlyqS0dD_r4BI
-
hajdouczy
tag
válasz
talyai99 #5621 üzenetére
Szia talyai99.
Remélem csináltál már LARK tableten rendszer telepítést, vagy visszaállítást.
Vagyis remélem, hogy ismered ezeket a technikai megoldásokat, ami ide kell.
Még meg van egy régebbi Windows 8.1 Whit Bing telepítőm integrálva a LARK8i tablet drivereivel.
Benne van az ISO-ban a lark7i driver is ha valami nem működik, onnan feltudod telepíteni.
Úgy emlékszem hogy a 8i érintésvezérlője nem jó 7i tabletre, ezért azt le kell majd cserélni.
Később megosztok egy Macrium Reflekt-es mentést az eredeti Win8.1-ről ami 8i tableten volt telepítve. Csak helyet kell csinálnom a felhőben.
-
talyai99
újonc
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Lark Ultimate 7i windows tabletem. Win 10 re lett frissitve de tetű lassú lett és nem is jön be. Az eredeti 8.1 bing az gyors volt és szuper. A kérdésem az lenne hogy tudnátok e segíteni benne hogy újra raknám a 8.1 re . :)
-
hajdouczy
tag
válasz
Rascally81 #5618 üzenetére
Sziasztok, ebben a hozzászólásban van a tavaly nyáron általam elkészített 1903 Windows10 wimboot-os telepítő.
https://prohardver.hu/tema/lark_ultimate_7i_8i_10i_tablet/hsz_5587-5587.html
Egy kicsit trükkös a pendrive elkészítésénél a fájl szerkezet, de ugyanúgy használható a telepítés mint korábban.
Itt egy PDF leírás mit kell csinálnod ahhoz hogy Win10, vagy Win8.1 bing kerüljön rá.
https://drive.google.com/file/d/186r7jQrR41jCmls8GamXiLv9qvMzd1ji/view
A telepítő ISO fájlt feltöltöttem ide:
https://mega.nz/#!VJsG3IwI!rxphU755fVx68-0Py5EJ6PV0W_tYRG_ZxsDzMp2X-zg
A telepítő ISO úgy van elkészítve, hogy a Windows 8.1 Bing rendszer, és a Windows 10 1903 2019 májusi kiadás van benne. Ezért majdnem 7 GB. a mérete.
Mivel Wimboot telepítésről van szó, a rendszer telepítését nem telepítés közben kell kiválasztani, hanem a pendrive-on kell átírni a wim fájl neveket, ahogy a PDF-ben leírtam.
Ha nem módosítod a fájlokat, akkor a telepítés alapból a Windows 8.1 Bing-el indul el.
Windows 8.1 Bing rendszeren működik minden driver, de Windows 10-ben a dokkolós fizikai billentyűzeten a touchpad nem működik. Szöveget, számokat parancsgombokat tudsz írni, de nem tudod vele mozgatni az egeret, ellenben a kijelző vezérlést, a touchscreent tudod használni.
A Win8.1 Bing nem a Lark féle telepítő rendszer, hanem külön kellet letöltenem, de magyarosítva van, és bele vannak integrálva a driverek, akár csak a Win10-be.
Ha a Megáról nem sikerül letölteni, javaslom a Mega saját alkalmazását, a Mega Desktop App -ot, az valószínűleg rögtön a merevlemezre tölti le az ISO-t.
-
Milo629
aktív tag
válasz
Rascally81 #5616 üzenetére
Anno sikerült egy működőt összeraknom, bár elég régi build (1709): [link]
-
Rascally81
aktív tag
Üdv Urak! Segítsetek!
Alvóbol nem mindig ébred a gépezet.. Tisztán telepítettem Win10Home minden fasza csak sokszor ébredni nem akar...Ha van valakinek 10i win10 komplett iso (integrált driverekkel), vagy a legfrissebb drivereket fel tudná tölteni valahova azt megköszönném....
-
togateam
senior tag
válasz
Rascally81 #5612 üzenetére
Sajnos már nincs meg nekem sem,habár már jó régi volt.
-
Tommee
aktív tag
válasz
mekkGyver #5610 üzenetére
Szóval Lark 7i Android.
Innen lehet próbálgatni: LINK
9-essel sok gond van: telepítéskor partícionálásnál kell csinálni első partíciónak egy legalább 100MB-os partíciót, hogy a GRUB bootloader tudjon hova települni(enélkül nem tud elindulni az Android), utána kell még egy partíciót létre hozni az Androidnak is és oda feltelepíteni.
Power gombot megnyomva nem megy alvóba, hanem újra indulgat a kezelőfelület.
Wifire nálam nem mindig tud felcsatlakozni. Bluetooth úgy tűnik működik.CyanogenMod 14.1 Android 7.1 alapú ha minden igaz, de eddig elég jó pörgősen használható! Kevesebbszer nincs wifi mint a 9-essel, de néha Google Play leáll, legtöbször megy rendesen. Power gombra alvóba megy a kijelző.
Kb 2 órát tud videót lejátszani.Mindegyik rendszernél az itt és itt lévők alapján helyére kell tenni a két fájlt, hogy jó legyen az érintő és a hang.
Egyszerűbb játékok működnek, Xiaomi Home nem megy egyiken sem és spéci KODI-t kellett feltenni mert 18.1-18.6 nem megy APK mirror-ról sem.
Nálam nem jó az elforgatás érzékelő(gyorsulásmérő?), rosszul érzékel. Mindig fekvőre van állítva(vagy lehet álló is) így használható..
mekkGyver: te meg tudtad oldani az elforgatást illetve a néha nem működő wifit?
Összességében gyorsabb, jobban kezelhetőbb mint a Windows-al, van bőséges tárhely is, de azért az alkalmazások egy része nem megy rajta. -
mekkGyver
aktív tag
Még1* köszi a fájlokat, jó lett az érintő. Általános használatra nem tudom mennyire ajánlanám így a tabletet, mert akkor időnként pár másodpercre belassul, de nekem így már a célnak megfelel. Sokkal használhatóbb, mint windows-al. Szerintem proci hűtési gond lesz, mert egy ponton elég meleg a hátlap.
-
mekkGyver
aktív tag
Köszönöm, hétvégén megpróbálom. Érdekes, mert most, hogy már vagy negyedszer rakom fel, most nekem is lassú, de elsőre (miután lefrissítette az appokat) szépen, pörgősen ment, ahogy a videóban is látszik, igaz csak egérrel. Most meg már olyat is csinál, hogy ha elalszik a képernyő, akkor újrabootol. Kezdett kicsit - megint - kiakasztani ez a retek tablet, ezért most félreraktam, de szeretném már végre valamire használni, mert van belőle itthon 4db. Okosotthon MQTT vezérlés lenne csak a feladat, semmi több, de win alatt katasztrófa az állandó felugró üzenet, meg frissítés. Androiddal viszont nekem megfelelne (még kicsit lassan is), csak legyen jó az érintője, meg ne induljon újra..
-
mekkGyver
aktív tag
válasz
hajdouczy #5606 üzenetére
Én feltelepítettem, mert a win számomra használhatatlan ezen a hardveren. Grubbal multiboot módon választhatsz is, hogy melyik rendszer töltődjön be. Rá lehet rakni a legújabb Android 9-et is. Egy gondom van jelenleg vele, hogy a leírásban megadott Drive link már nem él, így az érintőképernyő méretezése nem jó. Ezzel még küzdök, de ezt leszámítva életképesnek tűnik.
-
hajdouczy
tag
válasz
mekkGyver #5605 üzenetére
Ügyes, és első olvasatra nem is nehéz elkészíteni. Na de írja is, hogy nem minden illesztőprogram működik androidon.
A cikk hozzászólásában írja 8i tablet kérdésre:Telepítheti az android X86-at, és teljes mértékben eltávolíthatja a Windows rendszert, kivéve, hogy a cikkben említettek szerint néhány elem (illesztőprogram) továbbra sem fog megfelelően működni.
Részemről maradok Windowsnál. Ha van kedvetek foglalkozni vele, itt a lehetőség.
-
mekkGyver
aktív tag
-
sankaferi
csendes újonc
Sziasztok!
Sajna nincs időm végig lapozni a teljes beszélgetést.
De érdeklődnék, hogy van egy Lark Ultimate 10i-m, amin az usb halott, BIOS tiltás miatt. Van már megoldás a BIOS beállítására alapra, hogy lehessen újraéleszteni, telepíten rá WIN-t? -
hajdouczy
tag
válasz
bkvbusz #5598 üzenetére
Többen is kérdezték már ezt, hogy lehetséges-e android rendszert feltenni erre a tabletre de senki nem adott rá megfelelő választ. Valahol találtam egy olyan hozzászólást, hogy a hardverek nem alkalmasak androidra, egyrészt valahogy be kéne integrálni a drivereket. Ugyan a Lark cég készített 7 colos tabletet, de az nem biztos, hogy használható ezen a tableten.
Plusz: Volt egy ismerősöm, akinek nem volt elég a 16 gigás 2017-s android telefonjána hely. minden felesleges appot töröltem neki, csak a facebook, és messenger alkalmazást tettem fel, és akkor is alig maradt 3-4 giga szabad helye. Gondolom, ha sikerülne 8i tabletre feltenni az androidott, meglehet, hogy itt is kevés lenne a szabad hely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Ipad Mini 5 wifi
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest