Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jkristof94

csendes tag

Ahogy ígértem, elkészült a program. Egy apró pici kis érdekessége, hogy nem a Lark, hanem a Linx tablet BIOS-a van mellékelve hozzá, mert a BIOS amit kolléga felrakott sajnos nem a legjobb. Flashelés után nem találta a tab a drivereket, és még csak azokat sem ette meg amikkel azelőtt ment. Lehet van hozzá másik pack, nemtudom. Ja és nem mellékesen utánna nem lehet többet a BIOSt felülírni programmal.

Mi változik az általam mellékelt BIOSnál: A logó betöltéskor és elérhető lesz vagy + 20-30 opció. Tesztelgetem egy ideje, de nem találtam problémát eddig benne. Ettől függetlenül természetesen mindenki csakis kizárólag SAJÁT FELELŐSSÉGRE használja. Nem vállalok felelősséget a halott eszközökért, de ha véletlen mégis lehalna, akkor fizikai hozzáférést biztosítva tudom őket javítani.

A csomagolt állományban lévő fileok közül a flash.bat-ot kell futtatni RENDSZERGAZDAI HOZZÁFÉRÉSSEL. A mévelet végén a tablet újraindul. Ha csak kikapcsol akkor el kell indítani. Az első bootolás során még párszor újraindul, de amint befejezte a beállítások véglegesítését már indul is.

FONTOS dolog:
    Egy dolog nem ment csak, az a touch. De azért mert 5 modell közül lehet BIOSban választani, és nem tudtam melyik kell. A tabom eMMC-je pedig halott és egy Live Windows installal szenvedek...

Mivel a BIOS cserélődik, ezért a régi beégetett (már ha volt) Windows kulcs veszik. A csomagot innen lehet letölteni -> [link]

!!!Mindenki saját felelősségére használja!!!

Ha észrevételetek van, tudom frissíteni a BIOS filet adott beállításokkal, ezért írjátok meg kérlek. Mint például azt, hogy melyik a jó touch fajta :DDD

Új hozzászólás Aktív témák