Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkristof94
csendes tag
Ahogy ígértem, elkészült a program. Egy apró pici kis érdekessége, hogy nem a Lark, hanem a Linx tablet BIOS-a van mellékelve hozzá, mert a BIOS amit kolléga felrakott sajnos nem a legjobb. Flashelés után nem találta a tab a drivereket, és még csak azokat sem ette meg amikkel azelőtt ment. Lehet van hozzá másik pack, nemtudom. Ja és nem mellékesen utánna nem lehet többet a BIOSt felülírni programmal.
Mi változik az általam mellékelt BIOSnál: A logó betöltéskor és elérhető lesz vagy + 20-30 opció. Tesztelgetem egy ideje, de nem találtam problémát eddig benne. Ettől függetlenül természetesen mindenki csakis kizárólag SAJÁT FELELŐSSÉGRE használja. Nem vállalok felelősséget a halott eszközökért, de ha véletlen mégis lehalna, akkor fizikai hozzáférést biztosítva tudom őket javítani.
A csomagolt állományban lévő fileok közül a flash.bat-ot kell futtatni RENDSZERGAZDAI HOZZÁFÉRÉSSEL. A mévelet végén a tablet újraindul. Ha csak kikapcsol akkor el kell indítani. Az első bootolás során még párszor újraindul, de amint befejezte a beállítások véglegesítését már indul is.
FONTOS dolog:
Egy dolog nem ment csak, az a touch. De azért mert 5 modell közül lehet BIOSban választani, és nem tudtam melyik kell. A tabom eMMC-je pedig halott és egy Live Windows installal szenvedek...Mivel a BIOS cserélődik, ezért a régi beégetett (már ha volt) Windows kulcs veszik. A csomagot innen lehet letölteni -> [link]
!!!Mindenki saját felelősségére használja!!!
Ha észrevételetek van, tudom frissíteni a BIOS filet adott beállításokkal, ezért írjátok meg kérlek. Mint például azt, hogy melyik a jó touch fajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest