Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
deadofgamers #5659 üzenetére
Fel lehet tolni a Win10 Tiny verziót? OTG+rádiós bill/mausz kombóval persze, driverek meg utána. Elég durván lehetne spórolni a C meghajtó tárterületével.
-
CirrMee
addikt
Lark 8i:
Win8 alatt is felzabálja a rendszermeghajtót az oprendszer? Win10 -el kaptam, de azon kártya nélkül kvázi használhatatlan a tab. -
CirrMee
addikt
Hozzájutottam használtan egy 8i gépezethez, majd dózeroltam kicsit az előző gazdi által rajt hagyott 1703 -as win10 példányt (saját magához mérten túl kevés szabad hely, pedig előző tulaj eladás előtt telepített újra).
Viszont a win10 érintős részéhez nem nagyon értek, ezért adódik a kérdés, hogy a touch billentyűzet részt hol/mire kell belövöldözni reinstall után, ha nem tábla módban akarom elsődlegesen használni, de attól még használni szeretném a virtuális billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- OLED TV topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vicces képek
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- iPad Mini 7 128GB Wifi Hibátlan/2026.12.13.Gar./Akku 100%/p4260
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest