Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oio
csendes tag
Köszönet az infóért, így bátran megveszem! Egyébként még korábbi tapasztalatból, ha bárki helyhiánnyal küzd a c meghajtón, akkor elég jó megoldás a symbolic link használata. Egy probláma, hogy azt észrevettem, ha pl letöltök valamit a kártyára, akkor amíg a cucc le nem jön, addig annyira megakasztja az írás a kártyát, vagy az sd olvasót, hogy addig mást nem lehet kezdeni az sd-n lévő fájlokkal, programokkal.
-
oio
csendes tag
Sziasztok! Örömmel látom, milyen sokáig bírják ezek a tabok!
Szerény tulajdonosa vagyok egy 8-asnak, még mindig kiválón müködk sok év után is. Sajnos ez a benne lévő 16 GB-s sd kártyáról már nem mondható el, így pár év után ledobta az ékszíjat. Had kérdezzem meg, mert nem tiszta: lehet bele 64 GB-osat is tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest