- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Jó reggelt!
Érdeklődnék, hogy csak a 10-esnek van egynél több usb-je, avagy külön töltője, vagy valamelyik kisebbnek is? -
togateam
senior tag
válasz
jkristof94 #5095 üzenetére
Megmondom őszintén hogy nem emlékszem már rá,de szerintem sose voltam még én sem olyan hülye hogy kipróbáljam
Hiszen ezeknél a készülékeknél minden periféria usb-s. Nem is értem hogy az opció miért is létezik a biosban!! Arra sem emlékszem hogy nincs-e az alaplapon com port kivezetés,esetleg arra lehetne tenni egy öreg 30 éves soros keybordot.
Sajnos nem tudok segíteni.
-
jkristof94
csendes tag
válasz
togateam #5091 üzenetére
Ha jól olvastam akkor még régen írtad, hogy a 10i nél nem gáz az USB letiltás mert van saját billentyűzete. Ténylegesen tapasztaltad hogy letiltás után is a billentyűzet aktív marad? Csak mert ha igen, akkor nekem valami más de elég nagy gáz van. Egyébként érdekes, hogy az USB vezérlőt továbbra is látom Windows alatt és van +5V és GND az USB lábakon.
-
szilagj
csendes tag
Ha leforrasztod az aksit mi történik vajon?Elfelejti a beállításokat?
-
jkristof94
csendes tag
-
togateam
senior tag
válasz
jkristof94 #5090 üzenetére
Egypáran elkövették ezt a hibát,sajnos sose tudtuk meg hogy mit lehet ilyenkor csinálni. Valószínűleg semmit
Az a legnagyobb gond hogy valószínűleg (tudom szó ismétlés de jobb szót nem tudok erre) a firmware is az usb-n kommunikál. -
jkristof94
csendes tag
Na jó, van egy kis (bazi nagy) gáz. Valamilyen csodálatos elgondolásból kikapcsoltam a BIOSban az USB-t és hát természetesen azóta nem tudok belépni a BIOSba. Próbáltam mindenféle módszert már a reszetelésre de nem akar jó lenni, ezért gyanítom hogy korrupt lett a biosom a sok tekergetéstől.
Kérdés: Ki tudna nekem egy dumpot csinálni a 10i-s tabletjéről és felrakni valahová hogy újraírhassam a sajátom biosát? Vagy ha találtok neten firmwaret nekem az is tökéletes. Köszi előre is
-
Syl
nagyúr
válasz
jkristof94 #5086 üzenetére
-
jkristof94
csendes tag
Amint odajutok már moddolom is és teszem fel a képeket. Csak az sajna nem a közeljövő :S Viszont nagyon jó hogy linkeltél egy előző moddot, mert így átgondoltam a sajátom is, remélhetőleg ezért sikerül majd még hatékonyabbat csinálnom mint elsőre gondoltam. Hőmérsékletet lehet esetleg tudni stressz teszt alatt a linkelt modról?
-
Syl
nagyúr
válasz
jkristof94 #5084 üzenetére
Képeket kérünk
Ahogy annak idején togateam is tette: [link]
-
hajdouczy
tag
válasz
hajdouczy #5082 üzenetére
Sziasztok, egyenlőre nem tettem fel fotót a wi-fi erősítéséről, mert nem volt megfelelő az eredmény. Használható ugyan a dolog, úgy vettem észre, hogy erősebb jelet valamennyire felerősíti, viszont a tényleges internet hozzáférése a ping, valamiért lassabb lett. Ahol az elméleti sávszélesség 60 Mbps, ott 90 Mbpr sávszélességet jelzett a készűlék. Csak hát, a pin az változott 15, és 54 ms között. Viszont, amiért belevágtam ebbe, hogy a munkahelyen ahol használom a tabot, ott legyen erősebb wi-fi vétel a tabletten, ott semmit nem értem ezzel a "beavatkozással". Igy vissza tettem az amatőr gagyi kezdetleges összetákolt antennát, hogy legalább azzal tudjak elfogadható jelet kapni.
Az érdekesség az, hogy korábban vettem egy USB-s TP-Link TL WN725N típusú wi-fi vevőt, és azzal sem lett erősebb a beépített wi-fi egységnél. (Legalább is ennél a pontál ahol kell használnom a wi-fit. Ha közelebb megyek a routerhez, akkor természetesen erősebb, a gyárinál.) hm ez van.
-
hajdouczy
tag
válasz
jkristof94 #5081 üzenetére
Persze, fogok feltenni képet, de úgy tűnik ez csak a hétvégén lesz meg. Tegnap már nem volt hozza kedvem.
-
hajdouczy
tag
válasz
jkristof94 #5077 üzenetére
Szia, köszi az infót. Ennek tudatában építettem egy gagyi amatőr kezdetleges megoldást koax kábel egy eres réz vezetékéből, ráforrasztottam a beépített wi-fi vevőre, valamelyest jobb a vétek de még nem az igazi. újra neki rugaszkodok , de már a biquad típusú antenna építésén gondolkodom. Valahogy belepréselem az aksi felületére. Csak az a baj, hogy nagyon szűk bent a hely.
-
tabletroli
újonc
Helló! Van egy 8i WIN-em, egy ideje nem ismeri fel a perifériák egy részét. Felismer 2 pendrive-ot, 1 egeret, nem ismer fel USB-s LAN-t, GSM-modult, winchestert, USB-elosztót. A nem ismer fel azt jelenti, hogy el sem indul a rendszer bekapcsolás után, megjelenik a Lark logo és annyi. Se akkuról, se töltőről nem megy. Mi lehet a gond?
-
User64476
őstag
A rendszerfájlokat, amik ritkán vannak használva. A Wimboot hátránya, hogy amint egy fájl ami a wimboot partíción van megváltozik, akkor a változást ugye oda nem tudja visszaírni, hanem létrehoz belőle egy teljes másolatot a rendszer meghjatón, vagyis egyből 2x annyi helyet foglal. Így telepítéskor marha sok hely van, de ahogy telepítgetni kezdesz, vagy frissít párat a Win adott fájlok esetén egyből dupla sebességgel csökkeny a hely.
Néma, őstag lettem, juhú
-
jkristof94
csendes tag
válasz
hajdouczy #5076 üzenetére
Lehet hogy hülyeséget írok, de szerintem a legjobb megoldás egy laptop witi antennájának az egyik vezetéke lenne, és annak kellene a belső vezetékét egyik, a köpenyt pedig a másik pontra forrasztani. Viszont ha nem zavar hogy kilóg, akkor használhatnál egy rp-sma nőstény csatlakozót [link] és egy hagyományos wifi antennát
Már feltéve hogy a wifi-chipset képes meghajtani. Sima mezei fóliából nem éri meg barkácsolni antennát, mert ezek általában eléggé erősen optimalizáltak a 2.4 GHz-re de természetesen vannak rá tutorialok és ha érdekel hát hajrá! Legalább mi is tanulhatunk belőle egy két dolgot
Szerkesztés: Mondjuk neki is hasonló volt az ötlete [link]
Van aki magának szereti csinálni (mmint az antennát...) [link]
-
hajdouczy
tag
A kép témája: wifi erősítés
Van itt két tüske, ami érintkezik a hátlapra ragasztott két pinduri lemezkével, aminek a másik oldalán van egy kevéske nyomtatott áramkör. Melyik tüske a wi-fi vevő? Hogyan erősítsem meg? Vékony vezetéket ragasszak, forrasszak rá, vagy egy hosszabb hajlékony vékony és keskeny lemezt tegyek rá, és esetleg mindkettőt alakítsam át így? Melyik a jobb vételi lehetőség?
-
hajdouczy
tag
Szia, ha már úgy is formázni szeretnéd, (és úgy tűnik, nincs más választásod) kövesd ezeket az utasításokat. Ez formázza a hdd-t NTFS rendszerre és rá teheted az oprendszert.
Pendrive-ra a rufussal telepítsd fel az oprendszert, dugd össze a tabletet az egérrel, billentyűzettel, a kész pendrájval.
Bekapcsolásnál hívd be bootmenüt (exit gomb nyomogatása) katt a boot manager ikonra, újrainduláskor válaszd ki a pendrive-t, nyomj entert
Bejön a cmd. Elvileg elindul az oprendszer telepítése.
Ha nem újra bejön a cmd, ebben írd be a lenti parancsokat.List disk parancs után fogod látni a meghajtóid számát, értelemszerűen azt a HDD,SSD-t válasszd ki amelyikre telepíteni akarsz (egyértelmüemón a C, vagyis ott 0 . Tehát a select disk után a megfelelő számot írd be.
(Minden sor után nyomj entert)
list disk
select disk 0
clean
create partition primary
format fs=ntfs quick
assign letter=c
exit
kapcsold ki a tabletet, majd bootolj be újra a pendrive alól.
-
Od!3
tag
Hali!
Kérdésem lenne. Van egy Lark ultimate 8i tabletem. Egyszer úgy döntöttem hogy újrateszem. Behoztam a menüt ahol letudom formázni és új win 8-at telepíteni. Elkezdte majd írta hogy újraindul. újraindulást viszont egy külföldi hibaüzenettel nem folytatja a telepítést, hanem csak újraindul és megint ez az üzenet.
Az üzenet jelentése nagyjából: Ismeretlen hiba miatt megszakadt a telepítés, nem sikerült a telepítő fájlokat másolni. Újraindítás után próbálja meg újra.
Valaki tud segíteni hogyan tudnék újra életet lehelni bele?
-
Syl
nagyúr
Ez a CompactOS nem lehet hogy nem csak a telepítőkészletet tömöríti, hanem a teljes használt területet? Mint régen a Stacker / Double Drive?
-
hajdouczy
tag
válasz
jkristof94 #5070 üzenetére
oké, majd este megnézem, kitalálom a csere megoldást. Most nem tudok szerelgetni.
-
hajdouczy
tag
válasz
jkristof94 #5068 üzenetére
Szóval erősítsem meg az antennát?
Arra már gondoltam hogy a benne levő hűtő lemez árnyékolhatja le den még nem néztem bele, hogy ezt biztosan állítsam. -
hajdouczy
tag
A wi-fi jel vételét nem lehet valahogy felerősíteni a tabon? Van hozzá más wi-fi driver?
Olyan helyen használom általában, ahol a tabletten gyenge a jel, de ugyan itt, ezen a helyen a HP laptop, és az android tablet és a Windowsos telefon simán netezik szaggatás nélkül. -
hajdouczy
tag
válasz
jkristof94 #5063 üzenetére
tiszta telepítéssel lehet, hogy csak annyid volt, de azért találták ki a wimboot megoldást, hogy több hely maradjon a lemezen.
-
jkristof94
csendes tag
Na lefutott a telepítés. Igaz hogy a kb 30 percig forgott a kis köröcske, hogy Kis Türelmet, de mikor kész volt, minden kész volt és minden driver stimmel
22.2 GB (!!!!!) szabad helyem van jelenleg a 32 ből. Ha valaki szeretné az iso filet akkor mondjátok meg hova érdemes feltölteni.
-
hajdouczy
tag
válasz
jkristof94 #5060 üzenetére
Na, de ha Enterprise-t teszel fel a tabra, akkor az nem ingyenes, 30 napig használhatod, meg egy kis okossággal tovább.
-
jkristof94
csendes tag
válasz
hajdouczy #5059 üzenetére
Folyamatban van egy Windows 10 Enterprise 2016 LTSB x86 image készítése ami CompactOS-es (első futáskor fut le) és kivettem belőle egy rakat dolgot a telemetriával kapcsolatban meg ahol tudtam optimalizáltam. Plusz updateket és drivereket integráltam. Meglátom hogyan duruzsol a kicsike
-
hajdouczy
tag
válasz
User64476 #5056 üzenetére
Togateam és Szax2 tudná megmondani hogy ez wimbootos, vagy CompactOS telepítés. Az install.cmd parancs lehet, hogy még tömörit valamit az install.wim fájl felmásolásakor. (Nem tudom. Igaz hogy használtam a wimbootot az elkészitésnél, de azt vettem észre, hogy alig csökkent 100 megát a wim fájl mérete.) Az első Windows 10 telepitése biztosan wimbootos volt, annál nem volt ennyi szabad hely. A Togateam és Szax2 által készitett 1607 oprendszer, és az új alig foglal 8 gigát, plusz a Recovery partició, ami 3,3 gigát foglal le. Ha csökkented a lapozófájl méretét, és kikapcsolod a hibernálást, a teljes felhasználható tárterület kb 9,6 giga lesz.
Természetesen ahogy jönnek a frissitések hirtelen el fogy a sok szabad hely.
De kérdem én: A CompactOS-nál nincs frissités? A ComapctOS-nál nem telepítünk programokat? Ezek miatt ott is elfogy a hely. Akkor inkáb a tabletet kellene elfelejteni akár Windowsos, akár androidos, mert eleve kevés tárhelyet biztosítanak a gyártók. Ezzel kell beérnünk, mert ez van. Ezért az általános felhasználást csak videózásra, zenehallgatásra, és netezésre kellene korrigálnunk tablet esetében.Most, hogy már belaktam,és használom a tabot, van 6,2 6,7 giga szabad hely a C: meghajtón.
-
hajdouczy
tag
válasz
jkristof94 #5055 üzenetére
Szívesen.
Bocs, éjszaka már nem válaszoltam, mert mély álomba merűltem.
-
User64476
őstag
-
hajdouczy
tag
Ja, és ha valakinél a kamera zöld árnyalatú képet mutat, akkor ezzel a driverrel megoldhatja.
Csomagold ki.
A kapott mappában a camera.inf fájlon jobb klikk, és válaszd a telepítést. -
hajdouczy
tag
válasz
jkristof94 #5052 üzenetére
Szia. Elkészítheted te is. itt egy rövid, rögtönzött ismertető.
1 - Még működő rendszerben lemented a Drivereket egy segédprogrammal Pl. Duble Driver, vagy a Windowsban megtalálható PowerShell alkalmazással
2 - Microsoft oldaláról vagy máshonnan letöltöd a Windows 10 számodra szükséges verzióját,
3 - NTlite vagy a WinReducer EX-100 programmal beintegrálod a drivereket, plusz a frissítéseket (ha fontos)
4 - A folyamat végén elmented ISO képfájlba,
5 - Az elmentett ISO képfájlt Rufussal pendrájvra kiirod, telepited (enjoy) (vagy hogy mondják a nagyok)Trükkök, amiket tapasztaltam a készítés közben:
Az NTlite programot célszerű feltelepíteni, nem pedig portable-t csinálni belőle, mert nem mindig ismeri fel a drivereket,
A WinReducer EX-100 program ingyenes, de folyamatosan rá akar kényszeríteni, hogy vegyem meg, de ettől eltekintve elkészíti a kívánt Windows 10-t. A régebbi WinReducer 8.1 nem alkalmas Windows 10 Integrálásra, nem ismeri fel a Windows 10-t.
Egyébként mindkét programmal testre szabható a Windows, bele tudsz piszkálni, különböző összetevőket tudsz eltávolítani, vagy szolgáltatásokat lekapcsolni. Ha ilyesmi dolgot teszel a Windows-al, akkor célszerű a kész eredményt virtuális gépen tesztelni, éles telepítés előtt. Erre a célra én a VMware Workstation 12 Player programot használtam.
(De azokat a próbálkozásokat töröltem, mert rájöttem, ha megakarom veletek osztania az eredményt, akkor célszerűbb tisztán átadni, mert lehet hogy kell valakinek a fax, vagy valamelyik nyomtató driver a 30 db. közül, ami a Windowsban benne van.)10 colos Lark tabletnél már nem fontos a wimboot telepítési megoldás, itt már elfogadható tárhely áll rendelkezésre, de ha 7i, 8i tabletre szeretnéd elkészíteni a Windows 10-t, itt egy leírás hogyan lehetséges. Nem egyszerű, de megoldható.
-
jkristof94
csendes tag
Na közben sikerült rájönnöm, és igen, gyorsan nyomkodni kell ay Esc-gombot a bekapcs gomb után. Olyan kérdésem lenne még, hogy ha valahova felrakom a 10iről készült komplett mentésem, akkor valaki tud belőle 1703-as x86 HUN MSDN-es telepítőt gyúrni? Vagy ha leírja valaki hogyan kell, elkészítem én is szivesen
-
nicu71
addikt
válasz
jkristof94 #5049 üzenetére
esc billentyűt próbáld!
-
jkristof94
csendes tag
Üdv!
10i-re van esetleg elérhető Windows 10 1703 as képfile? Valamint hogyan tudok belépni a BIOS-ba? Csak mert amikor lenyomom a 3 gombot egyszerre, akkor valamilyen fastboot parancsokat vár fekete háttérrel o.O Köszi előre is
-
nicu71
addikt
-
hajdouczy
tag
Sziasztok, szerintem a rufusszal lehetett gond, mert van hogy az ISO betallózása után visszaállitja ntfs rendszerre magát, lehet hogy ezt nem vetted észre.
Az ISO-ban van egy fotó a rufusz beállitásáról, ISO betallózása után ellenőrizd, és ugy állitsd be.Ha gond lenne, ezt is érdemes lenne kipróbálni, meglehet hogy a pendrive nem a D: meghajtó betűjelet kapja. Ez a megoldás újra építi a particiót, és normál betű kiosztást is ad. Viszont itt már tényleg nem lesz windows a gépen. Ezután mindenképp elkell indulnia a telepitésnek. Én is csináltam ezt, mert először azt gyanitottam, hogy ez is gond lehetet.
De ha D: meghajtó a pendrive, akkor ezt a megoldást nem kell végig játszani.
-
nicu71
addikt
válasz
hajdouczy #5039 üzenetére
igen ,a tablet köszöni jol van
elinditottam a bootmenüt,rádugva a billentyű,a pendrive a ROMmal ,egér ,ahogy kell előjött a kis ablak most telepit,gondolkodott egy kicsit majd közölte hogy a telepités megszakadt a hiányzó CMD fájl miatt,majd bezártam az ablakot és ujraindult gond nélkül. Ha szabdnapos leszek ujra próbálom.
-
nicu71
addikt
-
hajdouczy
tag
válasz
hajdouczy #5028 üzenetére
Van még egy dolog.
Nem tudom, hogy nálatok fog-e jelentkezni az a hiba, hogyha frissítésnél kaptok az Intel Grafikus illesztő programról frissítést, és ezután meghülyül a kijelző, például rosszul jelennek meg a menük, vagy a szövegek rosszuk vannak elrendezve.
Ezzel a hibával korábban is találkoztam a 1703-s Windowsban, de akkor nem tudtam mit kezdeni vele, új telepítéskor meg nem jött elő, mert még nem jött le akkor a frissítés, de ma szintén ez volt a gondom.
Gondoltam, csak van ennek más módja, mint újrarakni az egész rendszert?
Így oldottam meg: a tableten az Intel oldaláról letöltöttem az Intel Update Utility programot, ez megkereste a drivert, ennek segítségével feltelepült, így megszűnt a hiba. -
hajdouczy
tag
Sziasztok.
Elkészítettem a Windows 10 1703 Creators Update oprendszert Lark tabletre.
Az oprendszerbe nincs belepiszkálva, csak a Lark tablet driverek vannak beleintegrálva.8 colos tableten tesztelve, és működik rendesen. Ugyanúgy kell telepíteni, mint a 1607 előző verziót, amit Togateam, és SZAx2 tagtársunk készített. Vagyis a cuccok összecsatlakoztatása, és bootolásnál a pendrive kiválasztása után újraindításnál automatikusan megy a telepítési folyamat.
Lark 7i tabletre innen
Lark8i tabletre innen töltheted le.
A Lark 7i tabletre készült ISO-val nem rég készültem el, még nem teszteltem, mert a tabletből elfogyott a szufla.
Annyit még tudni kell, hogy az ISO-ban mellékeltem egy „Hogyan telepítsem a Windows 10 rendszert Lark tabletre” nevű mappát, amiben le van írva röviden és képekkel illusztrálva a telepítés.
És mellékeltem hozzá a Lark 7i, és Lark8i Drivereket, ha gubanc lenne valakinél, (bár nem hiszem) ezzel rendbe tudja tenni a drivereket. -
tourmix
csendes tag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok! Van egy lark ultimate 10-es tabletem és egyszer csak le vettem töltőről és nem kapcsol be azóta. Már mindent próbáltam és sehogy sem kapcsol be...Valaki tudna segíteni?
Köszönöm! -
cdfrank
csendes tag
Sziasztok! Ismét nekiálltam a touch nélküli Lark Win 7i-m életre keltéséhez, de számos itt található Win 10 verzió és driver után is oda jutottam, hogy a Win 10 első indulásánál már nincs touch, és nem is lesz egy drivertől sem. Van esetleg valakinek 8.1 telepítője, hogy visszaállítsam a gyári állapotot, hátha az segít? Ha elő is jön a touch, akkor is csak a többek által említett itt nyomom és ott fáj stílusban...:-) Köszi a segítséget előre is.
-
hajdouczy
tag
válasz
Joker88 #5018 üzenetére
Szia, Én ezzel oldottam meg az érintéses problémát 8i tablethez.
Letölt, kicsomagol, install.bat fájlt elindít, feltelepít, és azonnal működik.
https://drive.google.com/file/d/0B1P5bCVk5i7cYjBzM2NtVGcyU1E/view?usp=sharing
(Szívesen)
Kérdés:
Valaki feltette az új Win10-et a tabletjére? Nekem nem sikerült eddig. A Wimboot módszerrel nem hajlandó felismerni az install.wim fájlt.
De az is lehet hogy én rontottam el valamit, mert a cmd-ben írva egy parancssort nem ismer a folyamat. Windows 8.1-ben.De mindegy is, visszatettem a 1607-es verziót.
-
hajdouczy
tag
"Az új Windows 10 egyébként a Microsoft szerint az akkuval is kíméletesebben bánik, aminek elsősorban a hordozható gépek tulajdonosai örülhetnek majd."
Ha másért nem is, de talán ezért érdemes lehet feltenni az új Windows 10-t.
(A cikkben leirt letöltési lehetőséget idővel a Microsoft eltávolította, igy még várat magára az új Windows). -
outdoor
aktív tag
Off:
Érdekelne windows és android rendszert is futtatni képes gép. (Ha lehet, dual sim.) Méret mindegy. Lehet kicsi vagy nagy.
Mely modelleket ajánlanátok, és hol kaphatóak?
On:
-
slett27
addikt
Letöltöttem SZAx2 fórumtárs által közzétett Win10-et de állandóan kilép a telepítő a "Telepítési hiba az Install.cmd file-al. És kilép a prompt-ig, megáll. Már 3x rakom Rufus-al úgy, ahogy le van írva, letöltöttem még egyszer az ISO-t de nem javul. Valaki járt már így ?
-
togateam
senior tag
Driver pack újra. (bocsánat én nem szüntettem meg a linket )
-
HPAA
őstag
üdv kollégám gépét kellene életre keltenem , szerintem több hiányzó driver lehet a gond , de nem találom sehol
a korábban a 800-as hsz ben linkelt cím már nem él
esetleg valaki egy naprakészet mutatna támpontnak ? koszönöm -
togateam
senior tag
-
hajdouczy
tag
Én csak a deffendert frissítettem ma, és eltűnt az összes link a Windows edge kedvencekből.
Valaki kérdezte korábban, hogy miért kapcsolom ki az update-t, hát többek közt ezért is, hogy ne csessze el a rendszert. Úgy gondolom, ha kiadják a következő Windows 10 ISO-t, akkor azt kell fel telepíteni vimbottal, addig nem is kell igazán a frissítésekkel bajlódni, mert abban benne van elvileg az összes frissítés, amit addig kiadnak. -
iff
senior tag
-
iff
senior tag
De teli van a t.... ezzel a winfos10-el. Jött rá frissítés és szépen elcseszte megint.(Lark Ultimate 10i) Minden frissítéskor ez van,
utána telepíthetem újra az egészet. Belassult, egy csomó ideig fekete kép, csak egér van. Csesszék meg a windowst meg ezt a tábla pc-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra