- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Laptop proci tuning
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Anker Charger (140W, 4-Port, PD 3.1) laptop, mobil, tablet töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
-
Zull
senior tag
-
manitu666
tag
-
Zull
senior tag
-
manitu666
tag
Figy, ha biosban engedi akkor egesz szepen megtod huzni, bar itt mar tobbtenyezos... meg nem is a hofok fog meggatolni, sztem, mert alapfeszen majdnem a vegtelensegig elmennek, es szinte semmivel nem melegszik jobban nagyobb orajelen (melegszik jobban egyatalan?) sztem a memok hamarabb meg fognak gatolni ebben, vagy a ch...
Oks, köszi a választ!
-
Zull
senior tag
Figy, ha biosban engedi akkor egesz szepen megtod huzni, bar itt mar tobbtenyezos... meg nem is a hofok fog meggatolni, sztem, mert alapfeszen majdnem a vegtelensegig elmennek, es szinte semmivel nem melegszik jobban nagyobb orajelen (melegszik jobban egyatalan?) sztem a memok hamarabb meg fognak gatolni ebben, vagy a ch...
-
nem_tom
őstag
-
manitu666
tag
-
nem_tom
őstag
-
manitu666
tag
-
nem_tom
őstag
-
manitu666
tag
Még egyszer említem: nem vagyok ilyen dolgokban jártas, ezért mertem megkérdezni itt, ahol eléggé jártas emberek vannak, hátha kapok választ! Ezért nem kellene ''lerúgnotok'' a fejemet...

-
Rover623
félisten
-
manitu666
tag
-
manitu666
tag
-
Shadowfax
addikt
Hello mindenki!
Olvastam, hogy az új Core 2 duo-s processzorokat jól lehet tuningolni! A következő lenne a kérdésem: szeretnék venni egy ACER Travelmate 4222nWLMi-t, melyben egy Intel Core Duo T2300 (2MB L2 cache/FSB667) 1660 MHz-es processzor van => ezt is lehet húzni és meddig? Sorry, ha láma dolgot kérdeztem, nem értek a laptopokhoz...
Thxezt is lehet húzni és meddig?
A szervízajtóig.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Noti procit inkább ne próbálj húzni, nagyon rossz vége lehet. -
nem_tom
őstag
Topic kereső, jobb felső sarok!

-
manitu666
tag
Ez azért egy kicsit más mint egy asztali proci tuning, nem? Ezért bátorkodtam nyitni neki külön topicot...
-
Rover623
félisten
-
joshua7
veterán
Hello mindenki!
Olvastam, hogy az új Core 2 duo-s processzorokat jól lehet tuningolni! A következő lenne a kérdésem: szeretnék venni egy ACER Travelmate 4222nWLMi-t, melyben egy Intel Core Duo T2300 (2MB L2 cache/FSB667) 1660 MHz-es processzor van => ezt is lehet húzni és meddig? Sorry, ha láma dolgot kérdeztem, nem értek a laptopokhoz...
Thx[link]
Nézd meg.
Ezt gyorsan zárni fogják. -
manitu666
tag
Hello mindenki!
Thx
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Laptop proci tuning
- (téma lezárva)
- RYZEN 7 5700X3D +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (nevedre)!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- AMD Ryzen 7 5800XT BOX - Gari 2029.02.22. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X BOX Eladó!
- Intel Core i5-14600KF LGA-1700 14 mag / 20 szál 3.5 GHz / 5.3 GHz
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 8GB DDR4 2400 MHZ
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)