- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Uyuarasy #32593 üzenetére
Háznál ez azért más tészta valóban.
Amúgy ami felmerült a fentebbi hozzászólásban, hogy fix időpontra odahívni X megtekintőt és induljon a licit, na olyat még nem láttam. De valószínűleg nem is nagyon jellemző és szerintem kényelmetlen helyzet lenne sok esetben.
Legutóbbi vételünk az olyan volt, hogy naponta sokszor frissítgetve az ingatlan.com on a hirdetéseket, megjelent egy lakás, ami első ránézésre pont tudta azokat, ami szempontokat felállítottunk. Eladót hív, részletesen megkérdezve minden. Oké a dolog továbbra is. Közös képviselő számát megadta, hívtam azt is. Továbbra is ok. A lakás árban elég optimális volt és az eladónak kellett a pénz, mert szerelmes lett egy családiba, de addig nem akart arra ajánlatot tenni, amíg nincs ez eladva. Mi meg kpsak voltunk. Közös képviselő után eladót visszahív, hogy aznap mennénk megnézni (2 lakásról is lecsúsztunk akkoriban a környéken).
Megnéztük, megbeszéltük a lakás előéletét. Megtekintés után megbeszélés egymás között a feleségemmel, hogy okés a dolog. Még aznap este fél 10kor felhívtam, hogy mennyit adnék érte és jeleztem, hogy kp, mivel tudtam hogy fel van pörögve arra a családira. Mondta hogy átbeszéltik. 22:10 körül hívott hogy akkor virtuális kézfogás és ezennel le is szedi a hirdetést. Onnantól meg az ügyvédünk már intézett mindent.Hozzáteszem ez olyan, hogy mindenben megfelelt, de előtte már sokat megnéztük, ami jónak tűnt, de valami nem volt meg a megszabott (amúgy elég sok) feltétel közül.
Ennél gyorsabb vétel csak egy faktoring céges ingatlan volt, de ott annyi érdekelt, hogy milyen S tömb, meg milyen az elrendezés, mert a falakik rombolás volt a cél eleve. Ott megnéztük és igazából már felesleges volt bármin lamentálni, elrendezés ok, itt az ajánlat.
2014 óta vagyunk jelen eladó és vevő poziban is az adásvételekben, olyan 2-3 évente. Megtorpanást eladóként tapasztaltam egyszer, a covid alatt. Akkor kicsit nyögvenyelősen kezdtek jönni az érdeklődők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest