Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz Qtya123 #30539 üzenetére
Amugy tenyleg nem sok szot erdemes mar pazarolni a temara, elado szempontjabol kb. igy nez ki ez az ertekesitesi menet:
Par napig megmutatja par embernek. Majd kozli mindenkivel a megtekintes vegen, hogy a hirdetes feladas utani negyedik napig adhatnak ajanlatot, aztan az otodik napon eldonti, hogy ki nyert, mert neki gyorsan penz kell, koltozni akar. A sajat megnyilvanulasaibol meg leginkabb az jott le, hogy o orult licitre szamit. Lehet bejon, lehet nem. Az ido eldonti. Igen, voltak sokan megnezni a lakast, de ez minden masik lakasra igaz, amit megneztem a kornyeken. Eddig egy volt ami el is kelt kozuluk, az egy honapig maradt piacon. A tobbi negybol az egyikrol szinten azt hittem, hogy elkelt, de csak jegeltek egy napig a hirdetest. Felreertes ne essek, tisztaban vagyok vele, hogy most is van 1-2 olyan lakas, amit tenyleg 1 nap alatt el lehet adni. De ez a mostani piacon is a kivetel, nem pedig a szabaly.
Na, tenyleg, reszemrol nem ventillalok tobbet ezen. Valoszinuleg mind az eladonak velem szemben, mind nekem az eladoval szemben red flagek jelentek meg, nem fogunk mi uzletet kotni.
I am having fun staying poor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest