- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Qtya123 #30539 üzenetére
Amugy tenyleg nem sok szot erdemes mar pazarolni a temara, elado szempontjabol kb. igy nez ki ez az ertekesitesi menet:
Par napig megmutatja par embernek. Majd kozli mindenkivel a megtekintes vegen, hogy a hirdetes feladas utani negyedik napig adhatnak ajanlatot, aztan az otodik napon eldonti, hogy ki nyert, mert neki gyorsan penz kell, koltozni akar. A sajat megnyilvanulasaibol meg leginkabb az jott le, hogy o orult licitre szamit. Lehet bejon, lehet nem. Az ido eldonti. Igen, voltak sokan megnezni a lakast, de ez minden masik lakasra igaz, amit megneztem a kornyeken. Eddig egy volt ami el is kelt kozuluk, az egy honapig maradt piacon. A tobbi negybol az egyikrol szinten azt hittem, hogy elkelt, de csak jegeltek egy napig a hirdetest. Felreertes ne essek, tisztaban vagyok vele, hogy most is van 1-2 olyan lakas, amit tenyleg 1 nap alatt el lehet adni. De ez a mostani piacon is a kivetel, nem pedig a szabaly.
Na, tenyleg, reszemrol nem ventillalok tobbet ezen. Valoszinuleg mind az eladonak velem szemben, mind nekem az eladoval szemben red flagek jelentek meg, nem fogunk mi uzletet kotni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged