Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az enyém másfél éves és 8-9 hónaposan kezdtem el tanítgatni, de úgy igazándiból csak most. Mondjuk az ilyen "ül, fekszik, helyedre" azok már régóta mennek neki. A leülést meglepően könnyen megtanulta. Ugye nála kajával mindent el lehet érni és szinte pár nap alatt már csinálta kaja nélkül is.
Kérdeztem egy tenyésztő haveromat is és azt mondta, hogy kutyafüggő erősen ez a tanítás dolog, de komolyan nem érdemes 1 éves kor előtt. -
ladybug
őstag
A többiekkel értek egyet, nagyon fiatal még ahhoz, hogy ilyen elvárásaid legyenek. Egyébként nekünk már 4 éves az egyik kutyánk, aki ráadásul még nagytestű is, de szinte bárki bejöhet a kapun. Azon szoktunk nevetni, hogy annyira kajla, hogy talán még a házunk kirablása közben a tolvajoknak is odavinné a labdáját és ugrálna rájuk, csak hogy vele foglalkozzanak.
-
Eagl3
veterán
Egy 8 hónapos kutya még nagyon fiatal, még szinte minden csak a játékról szól... ha meg állandó jövés menés van nálatok, akkor a kutya be fogja engedni az idegeneket. Viszont a másik véglet sem jó, hogy nekiront mindenkinek ha ott vagy még akkor is mert ez egyrészt sokszor kellemetlen lesz másrészt veszélyes is.
De én azon a véleményen vagyok, hogy egy nagytestű kutya látványa önmagában elég ahhoz, hogy ne menjen be egy vadidegen csak úgy a kapun, főleg ha jelez is a kutya szépen. Az illető úgysem tudja, hogy valószínűleg nem ugrik a torkának, ha meg valaki mindenáron be akar jutni, akkor lehet akármilyen fenevad a háznál, úgyis bemegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest