Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
Ahanyszor visszamegy, annyiszor megcsinalni. Meg fogja erteni elobb-utobb. Az mindenkepp hasznos, ha a marad vagy fekszik szavakat mar ismeri. Ha meg nem, akkor csak siman allj ele, mikor probal visszamenni,es ne engedd oda. Amig o oda akar menni, es te a masik iranybol ele allva teret nyersz, erteni fogja, mit akarsz.
Ezt szoktuk csinálni, de ilyenkor betámadja a lábat, papucsot, elkezd ugrálni bepörög. A türelmem meg olyan mint egy verekedős játékban a power csík, csak nekem nem ütéstől megy le hanem a kis tűhegyes fogaitól.
Ezt a hőbörgést nem nagyon érti, legalább is nem reagál rá semmit. CM nem hőbörög az tény, de szerintem kisugárzás függő, neki elég a jelenléte is és a kutya megjavul. Mondjuk amit ő alkalmaz, ez az oldalba bökés nálam még sose jött be, nem is figyel rá, fel se tűnik neki nem hogy kizökkentse. "Lépj rá a hát lábára, hogy ne ugráljon" ugyancsak nem jön be, arra sem bagózik. "Fogd meg a lábát, ha felugrott és tartsd míg nem kínlódik nagyon" ez se jött be, csak további ugrálásra ösztönzi.
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tefal turmixgép
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest