Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
isapeti
aktív tag
Hát b@zmeg... bocs, hogy élek!
Jó, hogy nem írtam pontos címet az adatami közé, mert már tuti le is mészároltatok volna, hogy
ilyeneket írok... biztos csak én nem érzem, hogy ez aljas geciség volt a részemrôl
Vegyétek az ÖSSZES hozzászólásomat semmisnek, sôt, ha kedved van bannolhatsz is, vagy
vmi...
nem reagáltátok túl 1 iciripicirit?

Hiteles forrás-nem hiteles forrás, fórumos duma - ez alapján RÁD miért kéne hallgatnom?
Amúgy ez a ''szétroncsolás'' dolog nekem is erôsnek hangzik, valszeg nem úgy értette az illetô,
ahogy leírta... de légyszi NE ismétlem NE írj újabb totálisan leépítö hozzászólásokat, cserébe
megígérem, hogy meg se szólalok többet ezügyben (meg valószín? másban se). Leépítésbôl
meg bôven eleget kapok a melóhelyemen, szal lécci csak szolidan. Még akkor is, ha moderátor
vagy.
Eukanuba sósságáról pedig egy állateledel-boltos ismerôsöm tájékoztatott, aki Eukanubát és
mást is árul és bezony a Eukanuba nem a legolcsóbb közülük.... de biztos csak kitalálta, mert
nincs jobb dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest