- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha vki vesz, vagy szerez egy kutyát magának, akkor nem ártana előbb tanulmyánozni egy könyvet, hogy annak a fajtának mik is a tulajdonságai, sajátosságai. A történetedet olvasva eszembe jutott, hogy hányan vannak még, akik hasonló okokból akarnak megszabadulni egy kutyától. Mert megunják...
Felháborítónak tartom ezt. Ha az ember magához vesz egy jószágot, akkot kutya kötelessége (jó szójáték) törődni vele, etetni, oltatni és szeretni. A kutya egy nagyon okos, remek, hűséges, ragaszkodó állat. Én minden kutyát családtagnak tekintek. Sokan néznek rám ostobán, hogy miért? Erre csak azt szoktam válaszolni, hogy ha volt már kutyád és szeretted, akkor tudod, miért mondom. Ha meg még nem, akkor vagy megtudod majd, ha lesz, vagy soha nem fogod megtudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felháborítónak tartom ezt. Ha az ember magához vesz egy jószágot, akkot kutya kötelessége (jó szójáték) törődni vele, etetni, oltatni és szeretni. A kutya egy nagyon okos, remek, hűséges, ragaszkodó állat. Én minden kutyát családtagnak tekintek. Sokan néznek rám ostobán, hogy miért? Erre csak azt szoktam válaszolni, hogy ha volt már kutyád és szeretted, akkor tudod, miért mondom. Ha meg még nem, akkor vagy megtudod majd, ha lesz, vagy soha nem fogod megtudni.