Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
#89309696 #35308 üzenetére
Súlynövelés gondolom, az aszpik jelentős részben víz, egyebekben eleve csontok és bőr főzésével készül, a kutyatáp gyártóknál pedig ezek igen nagy mennyiségben előforduló anyagok. Dobnak bele még filléres zselatint, ízfokozót -mert ezek az alapanyagok nem éppen a vágóhíd elitjei-, aztán kész. Ennyivel is kevesebb agyag kell bele, a profit is nagyobb ha vizet adnak el kaja helyett. A konzervtápban ez is probléma, mert itt lehet nyomatni azt a trükköt, amit egyébként az emberi hússal is eljátszanak, vagyis tele lehet tolni vízzel mert a rostok szépen felveszik a vizet, a súlyt így jelentősen meg lehet növelni. Aztán az 1kg konzervből 40dkg víz, ha nem több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest