- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Halkonzervből a mexikóit meg a chiliset nyilván kihagyom, a sima olajosnak nem látom értelmét, mert nincs íze és az olajat oda se adnám nekik, ergo kuka lenne a leve, márpedig a levet is szeretik. Marad a paradicsomos meg a paprikás, bár mivel mindig kaptam paradicsomosat így a paprikásat még soha nem próbáltam.
A cukor, só megmérhetetlenül kevés benne, E betűkkel nem tudsz mit kezdeni, hagymát se ehetne a kutya elvileg, de az is nagyon minimális a szószban. Más problémát nem olvastam az összetevői között, ízre sem erősek, nincsenek szétfűszerezve. Érdemes a sprotnit venni, mert egy százassal olcsóbb a heringnél pl. Márka is tök mindegy, az összetevőket kell végigfutni, hogy xilit ne legyen a szószban édesítőszerként.Általában úgy szokott lenni fejenként, hogy mondjuk hétfő-kedd táp, szerdán tápra 1 pohár Activia (ha nincs akkor fél kocka túró), csütörtök-péntek táp, szombat tápra egy paradicsomos halkonzerv, vasárnap-hétfő táp, kedd táp rizzsel (ha nincs akkor tészta), szerda-csütörtök táp, péntek táp két főtt tojással és így stb., ez teljesen random igazából. 40 Kilósak.
Egyébként lehet kapni talán a Belcando csinál ízesítő feltétet tápra, mondanom se kell milyen drága, drágább a konzervnél.Jutalomfalatból kerekpiskótát szoktak kapni, fejenként 5 karikát vagy sima Győri háztartási kekszet 5 darabot. De ezt heti csak egyszer vagy kétszer, én nem tömöm őket jutifalattal naponta többször.
Bár gondoltam rá, hogy a Pedigree mindenhol kapható sárgazacskós szarjait is adhatnám keksz helyett, mert ilyen ritka alkalmakhoz azt is lehet adni hiába bóvli.Tápból visszaálltam a Cibaura. Embertelen drága az N&D a kori óta, úgyhogy le kellett passzolnom, de az Acana is drágult, vállalhatatlanok most a prémium tápok. A Cibaut etettem régen, ismerem, azzal nem volt gond, nem akarok most új tápra átállni amúgy se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- HTPC (házimozi PC) topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest