Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Nézd ezeket a fajtákat eleve, tudjuk hova szánták, és nem törödtek vele, nem is ötlött még csak felsem, hogy lehet őket másra is használni, pedig lehet, és több célra is mint ahogy nagyon sok fajtát nem, így az általad említett beagle sem! Számolni kellene azzal is, vagy bele gondolni, hogy ahova szánták, mentek, és ebből kijöttek és idő kell amíg a génjeikbe is bele ivódik, rögzülnek mindezek a dolgok. S hálás vagyok mindazok embereknek akik ezen az ügyön fáradoznak, mert nagyon arra érdemes fajták, csupa szív, lélek kutyák, akik meghalnak az emberért ha kell!
S akár tetszik neked akár nem én munkakutyának tartom őket, mindazt amit te mondtál azokra mindre alkalmas, kivéve szerintem a terelést, ugyanúgy ahogy eltöltöd az időd a kutyáddal a terelésel, ugyanúgy ellehet tölteni velük is az időt majd bármilyen munka avagy sport ággal, és ki nem xarja le hogy nem mi vagyunk az elsők, mikor szerintem a képzés öröme vagy akár a bosszusága az élmény. Ha jól oldunk meg egy feladatot és együtt, azt hiszem ez a lényeg és nem a kiemelkedőség![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Dying Light
- Automobilista 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest