- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Nézd ezeket a fajtákat eleve, tudjuk hova szánták, és nem törödtek vele, nem is ötlött még csak felsem, hogy lehet őket másra is használni, pedig lehet, és több célra is mint ahogy nagyon sok fajtát nem, így az általad említett beagle sem! Számolni kellene azzal is, vagy bele gondolni, hogy ahova szánták, mentek, és ebből kijöttek és idő kell amíg a génjeikbe is bele ivódik, rögzülnek mindezek a dolgok. S hálás vagyok mindazok embereknek akik ezen az ügyön fáradoznak, mert nagyon arra érdemes fajták, csupa szív, lélek kutyák, akik meghalnak az emberért ha kell!
S akár tetszik neked akár nem én munkakutyának tartom őket, mindazt amit te mondtál azokra mindre alkalmas, kivéve szerintem a terelést, ugyanúgy ahogy eltöltöd az időd a kutyáddal a terelésel, ugyanúgy ellehet tölteni velük is az időt majd bármilyen munka avagy sport ággal, és ki nem xarja le hogy nem mi vagyunk az elsők, mikor szerintem a képzés öröme vagy akár a bosszusága az élmény. Ha jól oldunk meg egy feladatot és együtt, azt hiszem ez a lényeg és nem a kiemelkedőség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest