- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moody90
csendes tag
Én konkrétan belefutottam aliexpress egy átverésbe. Korábban írtam hogy rendeltem egy konzolt augusztus elején. Pár hét szállítást írtak, mert direkt európai raktárt (franciát) választottam ki. Gyanús volt hogy a cuccomat Kínából adták fel és a belgium post kezeli Európában. Na mindegy, nem foglalkoztam vele, mert tracking szerint jön ez. 24.-én: "Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days."
Vártam vele egy hetet, de semmi. Mivel európai raktárból rendeltem, így a reklamációs idő is kevesebb alien, ezért nyitottam egy vitát hogy heló, nem jött meg a cuccom. Az eladó üzenetbe írt külön, hogy zárjam be a vitát (dispute), mert ők feladták és meg fogom kani a csomagom. Jóhiszemű voltam, és bezártam a vitát. Azóta semmi hír a csomagomról. Nem tudom, hogy fel adták e, vagy itthon veszett el a csomag, de ez már tuti nem jön meg. Magyarországról rendeltem volna ezt inkább, de idehaza nem lehet kapni ilyen kézi konzolt. Tanultam belőle, drágább holmit nem rendelek Kínából. -
-
moody90
csendes tag
Eddig minden egyes csomagom megérkezett gond nélkül, 1, másfél hónap alatt. Azért fura ez, mert ezt már lassan 3 hónapja megrendeltem. Nem tudom ez milyen gyakran fordul elő, de sanda gyanúm hogy ezt a csomagot nem fogom megkapni. És nem az eladó miatt.
Vagy szoktak 3 hónap után is előkerülni csomagok?
-
moody90
csendes tag
Sziasztok!
Augusztus 4.-én rendeltem allyról egy kézi konzolt. (12000 ft) Az eladónak jók az értékelései. Tracking azt mutatja, hogy a bpost átadta a magyar postának a csomagom augusztus 24-én. Azóta semmi. Van értelme még reménykedni, vagy buktam 12 rugót? Esetleg volt már valamelyikőtökkel hasonló, hogy ennyire csúszott a dolog?
Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest