Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Sziasztok!
Ma rendeltem a Minideal.net-ről 250 $ értékben, SG Post-tal egy telefont, PayPallal fizettem.
Viszont nemrég rendeltem ugyaninnen egy másik készüléket (kb 3 hete) és akkor még aznap megkaptam a tracking számot, viszont a mostani rendelésemhez még nem kaptam.
Kell-e izgulnom?
-
-
scream
veterán
Még egy olyan kérdésem volna, ha ezt a CF kártyát megrendelem, akkor még arra jön/jöhet valamilyen plusz költség?
-
scream
veterán
válasz rendesadam #9410 üzenetére
Ugyan innen rendeltél te is ?
-
scream
veterán
válasz rendesadam #9412 üzenetére
Érdekes, mert nekem amikor a fizetésnél vagyok csak a kiírt 14.49 fontot ír, semmi plusz költséget.
Mennyi idő alatt érkezik meg előreláthatólag?
-
scream
veterán
Az én rendelésem, amit ma (08.29.) hozott a postás :
2013-08-28 15:55:48 RECEIVED AT DESTINATION TRANSIT CENTRE
2013-08-28 15:55:48 Budapest Overseas Postal
2013-08-27 19:28:20 ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS
2013-08-27 19:28:20 Budapest Registered Mail Section
2013-08-24 09:40:06 SINGAPORE
2013-08-24 09:39:03 HONGKONG
2013-08-24 09:37:34 HONGKONG
2013-08-24 09:34:22 HONGKONG
2013-08-23 01:27:46 Lan Guang,Shenzhen,China
2013-08-23 01:27:46 Lan Guang,Shenzhen,China
2013-08-22 16:51:58[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Igen.
Így alakult :
2013.08.24 16:01 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.08.27 17:45 Küldemény információ: Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.08.27 17:48 Küldemény információ: Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.08.28 12:29 Küldemény információ: Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.08.29 10:33 Küldemény információ: Postán átvehető
2013.08.30 08:17 Küldemény információ: Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registered -
scream
veterán
válasz zalman90 #9850 üzenetére
Rákerestem a TN-re a posta oldalán :
2013.08.26 12:21 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.08.29 11:41 Küldemény információ: Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.08.29 11:43 Küldemény információ: Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy Antelife-ról 4 napja rendeltem egy készüléket, de még mindig csak 1 e-mailt kaptam ezzel kapcsolatban, azt is csak a PayPal-tól (Receipt for Your Payment to 赵 健). SG Post-ot választottam ott azt írták 20-40 nap amíg ideér. Mikor kezdjek el izgulni? (minideal-től 7 munkanapon belül kézhezkaptam a készüléket.)
-
scream
veterán
Volt már olyan, hogy Antelife-ék válaszoltak PayPal-os dispute-ra?
Csak mert a minap niyotottam egyet, mert már a 7. napja (a kifizetéstől számítva) semmi infó a cuccról amit rendeltem, írtam a supportnak semmi válasz. Viszont úgy rendeltem, hogy elfelejtettem bejelentkezni az oldalukra, így nem is tudom nyomonkövetni a státuszát, hogy feldolgozátk-e már vagy mi a túró van...
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz krisztian07 #11862 üzenetére
Én ALESEEV ALEKSANDR lennék De amúgy minden más információ jó.
-
scream
veterán
válasz KurtCobain #12297 üzenetére
Nekem is RQSG ugyan így áll, csak már 23-a óta ...
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy Minideal-nél mivel lehet érvényesíteni a garanciát? Mármint milyen papírok kellenek hozzá?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Esetleg valaki le tudja nekem írni mi a menete Ante-hoz egy termék garanciális visszaküldésének? Hogyan működik, meg ilyenek?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy Antelife-ról rendeltem még 09.12-én egy Lenovo A390-t, viszont nem működik az egyik SIM folglalata. Már írtam nekik e-mailt (egyiket 3 másikat 1 napja) de egyelőre semmi válasz nem jött, a PayPal-on ugyan még nem telt le a 45 nap, de mivel nyitnom kellett egy dispute-ot, mert nem küldték időben a TN-t, azt azóta autómatikusan zároilták így nem tudom hogyan tudnék valamit csinálni, hogy foglalkozzanak is velem...
Valakinek esetleg valami ötlet, vagy tapasztalat, hogy mit és hogyan kéne csinálnom?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy az EU-n belülről honnan, melyik webshopból érdemes tabletet nézegetni?
Utána ha megfelel a tablet meg az ár is meg is lesz rendelve.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Egy olyan kérdésem volna, ha valaki megrendeli nekem Németo-ban a kinézett terméket (220 €) akkor ha azt feladja a postán, akkor arra megy rá rendesen a VÁM + ÁFA is?
Szerk.
Köszönöm, tehát akkor fel sem nyitják a csomagot?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy egy $150-os terméket (pebble) mennyiért kapnék meg a jelenlegi árfolyamon, ha beleszámoljuk a VÁM + Áfát és a szállítás ingyenes?
Esetleg elérhető-e új, eredeti Pebble EU-n belül is és akkor nem kéne rá VÁM-ot fizetni ?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz Djuree #75126 üzenetére
Szerintem a Lenovo Zuk Z2-re gondolt.
-
scream
veterán
válasz D-LAN|FuRioN #76331 üzenetére
Hol írtál/kérdeztél tőlük?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest